begginer92 Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 POZDRAVLJENI, na forumu! Sem privržencev večjih 50ccm motorjev kot so: enduro, supermoto, cestaši, naked in pa maxi skuterjev! Zdaj pa me zanima katerega mi priporočate PEUGEOT ELYSTAR 50 ALI KYMCO GRAND DINK 50??? :OK: Ali mi morda predlagate kakšno drugo znamko in model, a da je njegova cena pod 550.000 sit?? :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matic7 Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Za kymca ti lahko kar iz prve roke povem, da je pretežek za tako majhen motor. Tako mi je svetoval trgovec, ko sem ga gledal (kymca) in mi predlagal kakega drugega, ki ni tako težek, če že mora biti 50 ccm motor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 Imam primerjalni test med omenjenima skuterjema, sicer v nemščini. Če ti je to kaj v pomoč se oglasi. Sem iz CE in se bova že nekako dogovorila za kopije. Drugače je po točkah zmagal Peugeot, vendar ima tudi kmyco svoje dobre strani. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrummY Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 kymco je pretežak, ma pa komaj 2.64 kw moči. sam se odloči LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
begginer92 Objavljeno Oktober 19, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 potem bomo pa poiskali kaj lažjega! :OK: A mi lahk kej predlagate? :P A ste mprda misi kakega cpi gtr 50, al pa cpi husar50, cpi oliver 50, al pa kak peugeot speedfighter 50... ??? :winkiss: Dejte me mi še kakega predlagat do kake 500.000 sit?! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 Lahko ti da vsak svoj predlog kaj je komu všeč ampak se zdiš malce zgubljen... Idi na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) pa poglej čimveč modelov pa se pridi potem pozanimat o tistem ki ti je najbolj všeč ker se zdi, da čakaš da ti nekdo zbere skutera in pol bi kupo samo tak ti bo žal. Sam si zberi kaj ti je najbolj všeč potem pa sprašuj in krog se ti bo manjšal... kmalu boš prišo do svojga skutera in potem ga reš še samo kupit :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 Kymco je udobnejši, vendar težak :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se