Skoči na vsebino

Primerjava med pegout in kymco

begginer92

Priporočene objave

POZDRAVLJENI, na forumu! Sem privržencev večjih 50ccm motorjev kot so: enduro, supermoto, cestaši, naked in pa maxi skuterjev! Zdaj pa me zanima katerega mi priporočate PEUGEOT ELYSTAR 50 ALI KYMCO GRAND DINK 50??? :OK: Ali mi morda predlagate kakšno drugo znamko in model, a da je njegova cena pod 550.000 sit?? :xx:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za kymca ti lahko kar iz prve roke povem, da je pretežek za tako majhen motor. Tako mi je svetoval trgovec, ko sem ga gledal (kymca) in mi predlagal kakega drugega, ki ni tako težek, če že mora biti 50 ccm motor.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Imam primerjalni test med omenjenima skuterjema, sicer v nemščini. Če ti je to kaj v pomoč se oglasi. Sem iz CE in se bova že nekako dogovorila za kopije.

Drugače je po točkah zmagal Peugeot, vendar ima tudi kmyco svoje dobre strani.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

potem bomo pa poiskali kaj lažjega! :OK: A mi lahk kej predlagate? :P A ste mprda misi kakega cpi gtr 50, al pa cpi husar50, cpi oliver 50, al pa kak peugeot speedfighter 50... ??? :winkiss: Dejte me mi še kakega predlagat do kake 500.000 sit?! :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lahko ti da vsak svoj predlog kaj je komu všeč ampak se zdiš malce zgubljen... Idi na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) pa poglej čimveč modelov pa se pridi potem pozanimat o tistem ki ti je najbolj všeč ker se zdi, da čakaš da ti nekdo zbere skutera in pol bi kupo samo tak ti bo žal. Sam si zberi kaj ti je najbolj všeč potem pa sprašuj in krog se ti bo manjšal... kmalu boš prišo do svojga skutera in potem ga reš še samo kupit :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!