andy77 Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Moj problem je sledeč, danes sem "zaaral" motor, motor se nahaja na gorenjskem, cel prihodnji teden je napovedan dež, za vikend, se pa ne da naredit prepisa... :? Sedaj me pa zanima, če kdo od vas pozna koga, ki bi mi s kombijem pripeljal motor v Lj (proti plačilu seveda). Upam, na ugodno rešitev problema, res bi ga že rad imel v domači garaži... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 prepis se da narediti tudi jutri :grim samo overitev podpisa pa boš moral narediti v ponedeljek zjutraj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Če je SS motor ga lahk pr meni mal spraviš-brezplačno, sm iz gorenjske :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andi1 Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 A si morda pomislil na varianto, da za en dan vzameš Rent-a car ? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
She Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 Mogoče ti lahko pomaga AH Vomberger, Britof pri Kranju. Pri njih servisiram svojo lubico, pa vem, da majo kombi. Rage1337 in gandi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ziro1 Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 Pozdrav Če še nisi dobil prevoza pokliči 040 269 550 pa se zmenva kdaj bo kombi na razpolago. Lp, Davor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 Poglej Salomonca. Tudi že za 5 tisočakov lahko dnevno najameš kako podrtijo ki bo za tvoje potrebe čist OK LP G Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 A ni motor za na cesto, pa da se sam pelje...... :hmm: sicer pa, najdi kakega kolega, da ima kljuko na avtu pa prikolico pa pejta po motor :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andy77 Objavljeno Oktober 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 Vsem hvala za odgovore, upam, da bo uspelo nekaj pametnega zrihtat... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 Sam sicer ne podpiram tega :grrr ampak, kot vedno obstajajo tudi nelegalne poti :krneki: rukneš gor tablico od kakega drugega motorja pa se preprosto peleš sam...... :whistle: P.S. Zgolj in samo na lastno odgovornost! :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andy77 Objavljeno Oktober 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 Tovrstne nelegalne zadeve mi nekako niso ok..., sicer je pa največja ovira vreme!!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 A že sneži da je ovira? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 Sam sicer ne podpiram tega :grrr ampak, kot vedno obstajajo tudi nelegalne poti :krneki: rukneš gor tablico od kakega drugega motorja pa se preprosto peleš sam...... :whistle: P.S. Zgolj in samo na lastno odgovornost! :alien1: v vednost: tako pocetje v AUT stane od € 1.250.- dalje (poneverba in utaja). voznja brez tablice oz. z neregistriranim motorjem pa "samo" € 90-120.-. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 Jst bom jutri gnoj vozu, pa ga lahko zakajlava na vrhu kupa! :o :P :D (Pametne odgovore si že dobil)! :grim Sorry. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 Kaj pa preizkušnjo gor? Od morebitnih par kapljic dežja se pa tudi ne boš stopil. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 Če je registriran se lahko pelješ. Dež, da bi bil ovira...? Se spomnim, sem leta nazaj, kupil MZ v Ljubljani (13.januar), pa brez tablic- novega, neregistriranega in se pripeljal domov. Sneg. Ceste kopne. BMW K100RT februarja. Ni bilo snega, mrzlo pa, sem vzel preizkušnjo(kao včeraj zvečer zaaral, drug dan preizkušnjo, pa se pripeljal domov. Vse b.p. Hey, man, bajk je za vozit. Aja, razen, če si pri onih maj-september... :? Ne, res, pelji se, a ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andy77 Objavljeno Oktober 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Jaz bi že peljal, samo izpita nimam, trenutni lastnik nima želje po vožnji v dežju... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Aha, potem je pa problem jasen. Res ne preostane drugega, kot prevoz s kombijem, ali prikolico. .) Ali pa kak frend da pelje namesto tebe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se