FlamE#7 Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 ... ker je res dober :P ANŽE KOPITAR (HOKEJ!!!! :D ) LINK lahk pa tut par stvari porecete o njem... skratka po uvodnih tekmav za LA Kingse v NHL med najboljšimi strelci... kandidat za rookie of the year ipd. Taprav Sloven'c sepravi :) :worship: še slika... pa še en link z njegovin zadnjim golom ter ostalimi ob strani :kva2: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 Vid se kje je poba gor zrasu pa kje je fotr špilov. Sem že odal svoj glas. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 A se kaj ve, kolkrat se lohk glasuje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 (popravljeno) Potreboval bi še precej glasov, je pa res dober :grim Sem probal večkrat pa ne gre, število ostane enako, Malkin je kar precej v vodstvu!!! Popravljeno Oktober 22, 2006. Popravil Dadi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 Potreboval bi še precej glasov, je pa res dober :grim Sem probal večkrat pa ne gre, število ostane enako, Malkin je kar precej v vodstvu!!! zbriši cookie ... pa boš lohk glasoval večkrat PS: a je rasu na Štajerskem, da je taka faca? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 PS: a je rasu na Štajerskem, da je taka faca? ni štajerc......on je naš .......gorenc :naughty: :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 Tudi jaz ravno oddal glas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jeger Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 evo že dau ..... sam še vlik fali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 Evo... ima tut mojga (glas namreč .) ) :eek: Samo kak gol je dal... golman sploh ni dojel :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 evo tud jaz oddal svoj glas...sam res je faca ne :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja99 Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 Ravno kar oddal svoj glas. Res je car :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Glas oddan. Mali seka. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 skratka po uvodnih tekmav za LA Kingse v NHL med najboljšimi strelci... kandidat za rookie of the year ipd. Taprav Sloven'c sepravi :) Kopi rulz. :yea2: :OK: Ampak kako vezo ma pa to s tem, da je zaradi tega tapravi Slovenec, pa nekak ne vidim. :fredy: meni se ne zdi glih tipičen Slovenec. :hmm: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 glasoval... :OK: Taprav slovenec ... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triker Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 CAR!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Ampak kako vezo ma pa to s tem, da je zaradi tega tapravi Slovenec, pa nekak ne vidim. :fredy: meni se ne zdi glih tipičen Slovenec. :hmm: :grrr Zadnje čase imaš preveč dela (itd), kot kaže. Zadeva je taka: - pol tapravih Slovencev je med najboljšimi strelci v uvodnih tekmah za LA Kingse - pol jih pa zmaguje v Paperino pokalu A je to zdaj jasno, enkrat za vselej? Ker prihodnjič se utegnem že razburit. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Zadnje čase imaš preveč dela (itd), kot kaže. Zadeva je taka: - pol tapravih Slovencev je med najboljšimi strelci v uvodnih tekmah za LA Kingse - pol jih pa zmaguje v Paperino pokalu A je to zdaj jasno, enkrat za vselej? Ker prihodnjič se utegnem že razburit. :yes: Ah ja, saj res! :slap: O ti sveta preproščina! Se ponižno upravičujem, senor Pepe. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se