Vojč Objavljeno Oktober 22, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2006 Ker mi razmere(stanovanjske) trenutno druge možnosti ne dopuščajo, kot da programe na televiziji iščem s sobno anteno. Trenutno sem že sprobal dve sobni anteni in vedno so rezultati(slika) porazni :( kaj storiti sedaj :hmm: nabaviti boljšo anteno? ampak kakšno? z več db :hmm: ali se dajo dobiti kakšni ojačevalci, kateri bi pripomogli k boljši sliki :eek: naj povem, da se mi to dogaja v slovenski prestolnici :( poskušal sem že tudi TV premeščat po sobi pa ni kaj boljše :devil:
snoopy Objavljeno Oktober 22, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2006 Kristalne slike s sobno anteno ne bos dobil(vsaj pri nas je ni).Je pa tko da na signal antete, ki oddaja frekvenčne valove vpliva marsikaj(od signalov drugih anten,mobitelov,pa tudi do motorjev). Se pa pozna tudi od vremena.Ce oreng scije bo slaba slika... LP Andrej
Mitja99 Objavljeno Oktober 22, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2006 Če stanuješ v stanovanju, ki ima stene iz armiranega betona, je čisto normalno, da je sprejem slab. Železna mreža v stenah predstavlja Faradajevo kletko in kar velik del signala ne pride čez. Probaj postaviti anteno na okensko polico ali na balkon in sigurno bo slika neprimerno boljša. Vem, da to ni trajna rešitev, ampak za test ali dela antena tako kot mora pa bo.
Fric Objavljeno Oktober 24, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2006 glede tega kako najti najbolsi signal je pa najlazje brata al pa frenda ''najet'' da hodi po stanovanju ti pa sedis pred tv-jem pa zakricis ko je dobra slika :OK: :OK: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se