matjaž24l Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Zanima me če lahko tekmuješ v sestavljanju puzzlov za guinnessova knjiga rekordov? In kje se tega tekmovanja lahko udeležiš, ker bi rad probu postavt rekord v sestavljanju 18 000 puzzlov? Ali je to mogoče tekmovati v sloveniji in pod kaksnimi pogoji. Hvala za vse vaše odgovore Matjaž. :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Zanima me če lahko tekmuješ v sestavljanju puzzlov za guinnessova knjiga rekordov? Če ne bo preweč škodovalo twojemu zdravju potem, lahko :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Jaz sem unicefove puzzle (3000 kosov) sestavil v 3 dneh, čeprav je na škatli pisalo od 6 do 99 let. Po moje sem postavil absolutni rekord. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Brabo ti! :OK: A si bil že pokantani, pa ti je blo dolgcajt. :P Napača: Bravo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Jaz sem unicefove puzzle (3000 kosov) sestavil v 3 dneh, čeprav je na škatli pisalo od 6 do 99 let. Po moje sem postavil absolutni rekord. Le komu drugemu, bi lahko kaj takšnega sploh še uspelo.......... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Jaz sem unicefove puzzle (3000 kosov) sestavil v 3 dneh, čeprav je na škatli pisalo od 6 do 99 let. Po moje sem postavil absolutni rekord. In to z eno roko! Vsa čast! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Zanima me če lahko tekmuješ v sestavljanju puzzlov za guinnessova knjiga rekordov? In kje se tega tekmovanja lahko udeležiš, ker bi rad probu postavt rekord v sestavljanju 18 000 puzzlov? Ali je to mogoče tekmovati v sloveniji in pod kaksnimi pogoji. Hvala za vse vaše odgovore Matjaž. :D :D Če nič drugega, si izbral vsaj pravi forum za takole vprašanje . :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Če nič drugega, si izbral vsaj pravi forum za takole vprašanje . :slap: :lol1: :fight1: kaj pa če bo motiv motor???? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Jaz sem unicefove puzzle (3000 kosov) sestavil v 3 dneh, čeprav je na škatli pisalo od 6 do 99 let. Po moje sem postavil absolutni rekord. Mislm, da je to samo za katero generacijo kupcev to sodi! Od 6 do 99 let! LOL :lol1: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 :fight1: kaj pa če bo motiv motor???? :hmm: Ja sevede-odzad pa vse plavo-kokr slike iz reklam :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Mislm, da je to samo za katero generacijo kupcev to sodi! Od 6 do 99 let! LOL :lol1: :? :eek: :slap: V tvoje dobro upam, da ti tole ne čeisto resno :grrr Kajti, to je vic, star ko peca :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Zanima me če lahko tekmuješ v sestavljanju puzzlov za guinnessova knjiga rekordov? In kje se tega tekmovanja lahko udeležiš, ker bi rad probu postavt rekord v sestavljanju 18 000 puzzlov? Ali je to mogoče tekmovati v sloveniji in pod kaksnimi pogoji. Hvala za vse vaše odgovore Matjaž. :D :D tekmovanje poteka vsako leto v Ljubljani na križišču ulic "Ne čutim rit" in "Kaj mi je blo treba"! :devil: predlagam ti rajši tekmovanje v postavljanju domin,.... več adrenalina ko se predzadna nepričakovano prevrne! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se