pupa Objavljeno Junij 25, 2001 Opozori Objavljeno Junij 25, 2001 V žacetku je bil to samo hec, nakar se je preveslo v že kar resno debato. Namrec, dejstvo je, da ce si Slovenec, moraš vsaj enkrat v življenju na Triglav. Predlagam, da bi se enkrat Motosvet zmenil, oziroma membri Motosveta in gremo skupaj na Triglav. Rezerviramo v brunarici postelje, saj vsi vemo, da Gamsi ravno nismo in se podamo na pot. Super bi bilo, da bi šel kdo ki je že bil, saj ve, kje se gre gor, da ne bi bili kot horda ponorenih motoristov, ki si prizadeva pridet na Triglav, pa pristane na Stolu. Ce je kdo za, oz. ce ima kak predlog na to temo, je vljudno vabljen, da pove. kisses Pupa
Ice Objavljeno Junij 25, 2001 Opozori Objavljeno Junij 25, 2001 ce "najdemo" stol,smo se dobri.jaz ce grem na triglav pridem na großglocknerju ven. in vec vas bo,lazje me boste gor nesli. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
pupa Objavljeno Junij 25, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 25, 2001 Ice tebi bomo samo en stake navezali na nahrbtnik na palici, da ga bos imel skoz pred oci, boš brez problema gor prišel. kisses Pupa
Ice Objavljeno Junij 25, 2001 Opozori Objavljeno Junij 25, 2001 ze znam tudi nahrbtnik s hrbta vzeti,resno. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
pupa Objavljeno Junij 25, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 25, 2001 Ti ga bomo tako navezali da ne boš imel nobenih šans, da bi ga dal dol. Torej ta vrjanta pri tebi odpade. Bo nahrbtnik kar gor ostal kisses Pupa
Ice Objavljeno Junij 25, 2001 Opozori Objavljeno Junij 25, 2001 bom ze prisel do tistega steaka.so nacini in metode. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
pupa Objavljeno Junij 25, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 25, 2001 Seveda boš!! O tem ni noben dvomil. A takrat, ko boš že na vrhu Triglava!!! kisses Pupa
Ice Objavljeno Junij 25, 2001 Opozori Objavljeno Junij 25, 2001 lakota zacela preganjati koherentne misli.a ti bi bila tako kruta in bi mi steak sele na triglavu dala,hm? ma ja,ti si tega zmozna. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
pupa Objavljeno Junij 25, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 25, 2001 Lej, saj zvecer bi dobil v brunarici noramlno za jesti, samo za na pot bi imel tisti steak. Joj, jaz se pa tako lacna zdej, da imam že kar lukno v želodcu. Si bom morala kaj za pod zob najti. Samo kaj????? Upam da so mi moji kaj pustili v hladilniku za pod zob. kisses Pupa
Ice Objavljeno Junij 25, 2001 Opozori Objavljeno Junij 25, 2001 quote: Lej, saj zvecer bi dobil v brunarici noramlno za jesti, samo za na pot bi imel tisti steak. samo potem tega privezanega steaka ne smirglam 5%. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
pupa Objavljeno Junij 25, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 25, 2001 Srce, do takrat bi bil že na pol poti. Naslednji dan je nov dan in useka ven nova lakota. Steak bi bil dobrodošel. Sicer pa ti lahko še nekaj drugega ponudim, kar tudi mislim, da bi te lahko zdaj zanimalo. kisses Pupa
Ice Objavljeno Junij 25, 2001 Opozori Objavljeno Junij 25, 2001 se vzdrzujem VSEGA! ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
Pervy Objavljeno Junij 25, 2001 Opozori Objavljeno Junij 25, 2001 jaz ne grem gor. ko bom sel grem preko severne triglavske, po normalni pa ne. sicer pa je to eno sranje da se vsi zavaljeni slovenci na pohorje z avti vozijo pol pa enkrat v zivljenju na triglav pes in so glavni planinci. se cudno da ni vec smrtnih zrtev ker jih 80% ni tehnicno in kondicijsko pripravljenih na kaj takega. SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
Ice Objavljeno Junij 25, 2001 Opozori Objavljeno Junij 25, 2001 yes pervy,povej jim,da sem totalno nesposoben iti gor. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
Brrrm Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Mene tudi ne bo zraven. Moj življenski cilj je ne priti na Triglav. Za življenski cilj se je potrebno potruditi. Brrrm
Einherjar Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Ice, brrrm in ostali somisljeniki... Dejmo se zmenit, pa se mi spodaj usedemo pa lepo cakamo, da ostale gorski resevalci pripeljejo... Po moje bo najbolj pametno... Einherjer ------------- SUPPORT YOUR LOCAL FIRESTARTER!
Brrrm Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Sem tudi jaz mislil tako. Jim bomo spodaj motorje cuvali, pivo pili in nardeili nekaj predelav. Na coperje jim bomo premontirali oklepe, na cestnike pa nemstili naslonjalca in fuzetlne in podobno. Brrrm
Ice Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 yep.tako nekako si predstavljam en lep popoldan pod triglavom.malo hrane,malo pijace,malo orodja in smira,veliko smeha... ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
Brrrm Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 quote: yep.tako nekako si predstavljam en lep popoldan pod triglavom. Ja, ampak dalec dol pod Triglavom Brrrm
Ice Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 spodaj je spodaj.vidis ge se valda. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
Brrrm Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Tudi, ce ga ne. Kupi si razglednico. Brrrm
Einherjar Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Lokacija je nepomembna... samo, da se da priti do nje z motorjem... Einherjer ------------- SUPPORT YOUR LOCAL FIRESTARTER!
easyrider Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 ... in da se da z motorjem tudi oditi ... ... pa ceprav ima Einherjerjev choper oklep in Iceov bandit fuzetlne ... lp Easyrider
Brrrm Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Napaka, sraufali in razstavljali-sestavljali bomo planinske motorje, nase bomo samo ocedili in zglancali. Brrrm
easyrider Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 MEA CULPA, MEA MAXIMA CULPA! Brrrm, prav imaš! kako sem le lahko pomislil, da bi prešraufavali naše ljubljencke? To je skoraj tako, kot ce bi imel doma psa in macko, pa bi jima hotel glavi zamenjati! lp Easyrider
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se