Ice Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 easy,saj bi samo hotel.ratalo ti itak ne bi. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
Einherjar Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Kva smo ze rekli da so te fuzentlne (al kva je ze)? Resice? Einherjer ------------- SUPPORT YOUR LOCAL FIRESTARTER!
Ice Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 quote: Kva smo ze rekli da so te fuzentlne (al kva je ze)? Resice? Einherjer ------------- SUPPORT YOUR LOCAL FIRESTARTER! ...na rockah,da.........prhihihi ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
easyrider Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Fuzetlni = resice na rockah lp Easyrider
Einherjar Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 ne vem, ne vem... nekako me ne impresionira ideja mojega lepotca s temi fuzetlni. Einherjer ------------- SUPPORT YOUR LOCAL FIRESTARTER!
easyrider Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 quote: ne vem, ne vem... nekako me ne impresionira ideja mojega lepotca s temi fuzetlni. Einherjer ------------- SUPPORT YOUR LOCAL FIRESTARTER! Na tvojega lepotca bomo namontirali oklep kakšnega japonca. lp Easyrider
Ice Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 easy,da se mi ne dotaknes GSFa,si slisal?! ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
easyrider Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Dobro, pa kaj ti hoceš? Da ti ne odmontiram oklepa (a ga sploh imaš) ali da ti ne namontiram fuzetlnov (a jih še nimaš)? lp Easyrider
Gregs Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Mogoce je pa easy mislil mojega gepezejcka?!?!?!?! NE DAM GA!!!!!!
Ice Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 quote: Dobro, pa kaj ti hoceš? Da ti ne odmontiram oklepa (a ga sploh imaš) ali da ti ne namontiram fuzetlnov (a jih še nimaš)? lp Easyrider 1.imam in ne dam 2.nimam in nocem 3.probaj in nosi konsekvence! ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
easyrider Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Fantje, ni problema! Vi lepo postavite motorje v vrsto, pa vam jih bom lepo pošraufal (MG praksa press). lp Easyrider
Ice Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 najdi lopato,skoplji luknjo 2,0x1,0 in 2,0 globoko,se ulezi noter in se zakoplji.bomo imeli mi manj dela. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
easyrider Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Ne bo šlo! V vseh treh (3) kovckih vozim s seboj nujno potrebno orodje za hitro popravilo motorincka. Kam naj dam pa še lopato, kramp, rovnico, ...? lp Easyrider
Ice Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 ti jo prinesem.sekiro imam pa itak zmeraj zraven. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
easyrider Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 quote: ti jo prinesem.sekiro imam pa itak zmeraj zraven. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown. SEKIRA ? Kot orodje ali orožje? lp Easyrider
Brrrm Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Easy..., kam gres ti, na Triglav, ali ostanes spodaj? Brrrm
easyrider Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Jaz ostanem spodaj! Ne bom se v vrocini matral po hribu gor! (saj veš, easy varianta) lp Easyrider
Pervy Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 jaz predlagam da mi v bohinju ob jezeru in hladnem pivu pocakamo na nase "slovenace" da pridejo nazaj! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
easyrider Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 quote: jaz predlagam da mi v bohinju ob jezeru in hladnem pivu pocakamo na nase "slovenace" da pridejo nazaj! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Yes, Bohinj & Laško rules! lp Easyrider
Brrrm Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 quote: Jaz ostanem spodaj! Ne bom se v vrocini matral po hribu gor! (saj veš, easy varianta) lp Easyrider Skoda, bi ti medtem, ko bi se easy vzpenjal na Triglav pri guzzetlnu naredili presaditev srca in ti vgradili kak japonski stroj, ko imas ze vse orodje s seboj v tasnah. Brrrm
easyrider Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 quote: quote: Jaz ostanem spodaj! Ne bom se v vrocini matral po hribu gor! (saj veš, easy varianta) lp Easyrider Skoda, bi ti medtem, ko bi se easy vzpenjal na Triglav pri guzzetlnu naredili presaditev srca in ti vgradili kak japonski stroj, ko imas ze vse orodje s seboj v tasnah. Brrrm ET TU BRUT! Kaj ti voziš kakšnega pojaponjenega italijana? lp Easyrider
hotschko Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 quote: jaz predlagam da mi v bohinju ob jezeru in hladnem pivu pocakamo na nase "slovenace" da pridejo nazaj! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! I am in, for Bohinj and beer. hotschko Edited by - hotschko on 26/06/2001 17:39:05
easyrider Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Pa da ne bodo pretežko nosili, bomo mo "popazili" na ves pir. lp Easyrider
dr.looney Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 quote: yep.tako nekako si predstavljam en lep popoldan pod triglavom.malo hrane,malo pijace,malo orodja in smira,veliko smeha... ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown. jaz sem tudi za have a nice day dr. looney
pupa Objavljeno Junij 26, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 Ej Looney a nisi glih ti rekla, da bi šla tudi na Triglav? Saj mogoce se motim, ampak imam v spominu, da si rekla!! kisses Pupa
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se