Ice Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 quote: SEKIRA ? Kot orodje ali orožje? lp Easyrider kot orodje seveda,kor orodje..... ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown.
Noise Objavljeno Junij 26, 2001 Opozori Objavljeno Junij 26, 2001 quote: Kva smo ze rekli da so te fuzentlne (al kva je ze)? Resice? Emm, kolikor vem, so NOGAVICE ??? Vprašaj ROKA ! //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Brrrm Objavljeno Junij 27, 2001 Opozori Objavljeno Junij 27, 2001 Na prvem forumskem srecanju smo glede fuzetlnov ostali neopredeljeni, kolikor se spominjam, ampak fuzetl me najbolj spominja na resice, na nogavice pa cisto nic. Novorek: fuzetlni = choperske resice (kjerkoli) Brrrm
Brrrm Objavljeno Junij 27, 2001 Opozori Objavljeno Junij 27, 2001 Ta Triglav mi postaja vedno bolj sumljiv. Vedno vec je tistih, ki bi radi spodaj cuvali pivo in preurejali motorje planincev, planincev pa ostaja le še za vzorec. V muzej (formalin) z njimi (planinci namrec), predno popolnoma izginejo! Brrrm
dr.looney Objavljeno Junij 27, 2001 Opozori Objavljeno Junij 27, 2001 quote: Ej Looney a nisi glih ti rekla, da bi šla tudi na Triglav? Saj mogoce se motim, ampak imam v spominu, da si rekla!! kisses Pupa nimaš prav jaz sem rekla da izberi vzpetino pod 500m nadmorske višine ker imam vrtoglavico drgac sem pa za kak izlet v narav sam da se ne gre previsok bye bye dr.looney
pupa Objavljeno Junij 27, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 27, 2001 Se opravicujem Looney, ampak sem se potem spomnila, da je to dejansko Gregs rekel. No vsaj za izlet si, tudi to je nekaj!! kisses Pupa
Gregs Objavljeno Junij 27, 2001 Opozori Objavljeno Junij 27, 2001 Ja, jaz sem rekel, ker bi enkrat rad prisel gor. Sicer kadarkoli, ampak enkrat...
vrho1679 Objavljeno Julij 5, 2001 Opozori Objavljeno Julij 5, 2001 Kaj že zacetna tem "Motosvet na Triglavu". JEP, TAKOJ KO BODO ASFALT POLOŽIL PA PAR GOSTILN NASADIL
easyrider Objavljeno Avgust 16, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2001 A na Triglav pa ne boste šli? Jaz še zmeraj obljubljam, da vam bom spodaj pazil in predeloval motorje (pa kakšnega rogatca zraven likvidiral). lp Easyrider
pupa Objavljeno Avgust 16, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 16, 2001 Ker ste se vsi izkazali za prave rogatce, smo idejo o Motosvetu na Triglavu nekako izpustili. No saj ce ima pa kdo neustavljivo željo po Triglavu, se pa še vedno lahko domenimo. kisses Pupa
easyrider Objavljeno Avgust 16, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2001 jaz imam neustavljivo željo po pivu pod Triglavom, zato ... lp Easyrider
Anubis Objavljeno Avgust 16, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2001 Ni lepsega kot hladno pivo v hladu in pogledu na ponosne vrsake, ki se bohotijo v daljavi in ob pogledu na prepotene planince/ke, ki iz obupa rinejo vise in vise (ne da jih vidis, ampak slutis pa hudicevo), ti pa se lepo predajas hedonizmu ob vrcku nektarja...hehehe... Keep on drivin’ hard...
easyrider Objavljeno Avgust 16, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2001 Kaj pa misliš, zakaj hocem jaz ostati spodaj? lp Easyrider
Ice Objavljeno Avgust 16, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2001 .....ker si prelen,da bi se spravil z ostalimi svicat po gorah! ----------- at 200 mph you have no friends
easyrider Objavljeno Avgust 16, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2001 Ice, ti si faca! lp Easyrider
Ice Objavljeno Avgust 16, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2001 ....hehe,ne.lenoba. ----------- at 200 mph you have no friends
dr.looney Objavljeno Avgust 16, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2001 quote: Ker ste se vsi izkazali za prave rogatce, smo idejo o Motosvetu na Triglavu nekako izpustili. No saj ce ima pa kdo neustavljivo željo po Triglavu, se pa še vedno lahko domenimo. kisses Pupa saj se lahko takole zmenimo grem vsi skupaj na en lep izlet pod triglav ...tisti ki pa ima željo da gre gor pa naj gre...a ne ostali bomo pa spodaj motorje pazili dr.looney
easyrider Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 Predvsem Laško pivo (pa še Zlatorog z nalepke se vklaplja v okolje TNP). lp Easyrider
Pervy Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 quote: Predvsem Laško pivo (pa še Zlatorog z nalepke se vklaplja v okolje TNP). lp Easyrider lasko se vklopi povsod!!! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
pupa Objavljeno Avgust 18, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2001 Predvsem na Wc-jih, ko se jih na tak ali drugacen nacin zliva v školjko!! kisses Pupa
Ice Objavljeno Avgust 18, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2001 union je pa ze pred flasiranjem recilkiran. ----------- at 200 mph you have no friends
pupa Objavljeno Avgust 19, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2001 Tebi hudicu malemu (ko bi bil vsaj res mali) sem pa že enkrat povedala, da se nimaš kaj vmešavati v temo okrog piva, ker ga tak al tak ne piješ!!! kisses Pupa
Ice Objavljeno Avgust 19, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2001 ja hudica,zdaj vsaj ves zakaj! kdo bi pa pil reciklirano pivo?! ----------- at 200 mph you have no friends
pupa Objavljeno Avgust 19, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2001 Ja hudica sakramenskega, saj Laškega tudi ne piješ kisses Pupa
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se