minca Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 (popravljeno) Joj minca je pa dost lepši punca kokr jo ti klele kažeš. Joj ti lump :? Minca :004 lepša sm pa že kot uni medvedi ja :grim :D hvala :blush: :rolleyes: :004 lump mi je reku :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: sej minić ve, da se smoki sam zafrkava :P :P :P :P smoki...te bom za smokija :angry: :evilgrin: :evilgrin: Popravljeno Marec 9, 2008. Popravil minca
_SEBA_ Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 lepša sm pa že kot uni medvedi ja :grim :Dhvala :blush: :rolleyes: :004 smoki...te bom za smokija :angry: :evilgrin: :evilgrin: sej tut une dve medvedke nista tko slabe, ene dve ure truda s kosilnico, srpom, koso in polirno mašino bi pa kr nekak zgledale.... :evilgrin: smokija pa kr lepo pust pr mir :angry: :angry: :angry:
minca Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 sej tut une dve medvedke nista tko slabe, ene dve ure truda s kosilnico, srpom, koso in polirno mašino bi pa kr nekak zgledale.... :evilgrin: smokija pa kr lepo pust pr mir :angry: :angry: :angry: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: smoki....pol pa kr a akcijo :naughty: :naughty: boš biu v časopisu da si posvojiu 2 medvedki :lol1: nč ne bom smokija pustila pri miru :nono: :grrr :D :evilgrin:
_SEBA_ Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:smoki....pol pa kr a akcijo :naughty: :naughty: boš biu v časopisu da si posvojiu 2 medvedki :lol1: nč ne bom smokija pustila pri miru :nono: :grrr :D :evilgrin: biu zej pr sosedu...kombajn je na servisu.... zgleda da bom mogu mal počakat :headbang: :headbang:
minca Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 biu zej pr sosedu...kombajn je na servisu.... zgleda da bom mogu mal počakat :headbang: :headbang: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ti kr čaki...naj se na teb uči :grim sam smokija zaščit fajn, da ga ne bo odpihnil :lol1: :lol1: :lol1:
_SEBA_ Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ti kr čaki...naj se na teb uči :grim sam smokija zaščit fajn, da ga ne bo odpihnil :lol1: :lol1: :lol1: smoki je fajn zaščiten, sej veš da jst skos z eno roko tipkam :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
Roky Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 lump mi je reku :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: sej minić ve, da se smoki sam zafrkava :P :P :P :P Ti, ti lumpek, seba :kva1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: smoki...te bom za smokija :angry: :evilgrin: :evilgrin: Siguuuuurn se bo branu :slap:
_SEBA_ Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 Ti, ti lumpek, seba :kva1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Siguuuuurn se bo branu :slap: ah sej sam grozi :naughty: :naughty: :naughty:
Roky Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 ah sej sam grozi :naughty: :naughty: :naughty: Sej večina je takih...Opleta z jezikom...pri tem se pa tud potem konča, dejanja ostanejo neizpolnena :)
minca Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 smoki....kr fajn ga pazi :lol1: :lol1: :evilgrin: :evilgrin: roky......a bi rd vidu da mu res kej nardim al kva?? :angry: :angry: :angry: nism jz taka :trance_33_sleep: :grrr :closedeyes:
_SEBA_ Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 (popravljeno) smoki....kr fajn ga pazi :lol1: :lol1: :evilgrin: :evilgrin: roky......a bi rd vidu da mu res kej nardim al kva?? :angry: :angry: :angry: nism jz taka :trance_33_sleep: :grrr :closedeyes: bom ga pazu :grim :grim :grim :grim roky.............reč jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Marec 9, 2008. Popravil _SEBA_
Roky Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 smoki....kr fajn ga pazi :lol1: :lol1: :evilgrin: :evilgrin: roky......a bi rd vidu da mu res kej nardim al kva?? :angry: :angry: :angry: nism jz taka :trance_33_sleep: :grrr :closedeyes: :rolleyes: :rolleyes: bom ga pazu :grim :grim :grim :grim roky.............reč jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Minca, jaaaaaa :D Kva še čakaš, da ti bog malco pošle? :)
minca Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 :rolleyes: :rolleyes: Minca, jaaaaaa :D Kva še čakaš, da ti bog malco pošle? :) no no no :closedeyes: :closedeyes: čakam da mi kej druzga pošlje :evilgrin:
_SEBA_ Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 no no no :closedeyes: :closedeyes: čakam da mi kej druzga pošlje :evilgrin: ja kolk cajta bomo pa čakal :P :P :P :P :P ene tolk cajta kt na tvoje slike :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
minca Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 ja kolk cajta bomo pa čakal :P :P :P :P :P ene tolk cajta kt na tvoje slike :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: kakšne slike?? :? :hmm:
_SEBA_ Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 kakšne slike?? :? :hmm: tvojih (kosmatih) nog :grim :grim :grim
Roky Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 no no no :closedeyes: :closedeyes: čakam da mi kej druzga pošlje :evilgrin: :? lubrikant :? ja kolk cajta bomo pa čakal :P :P :P :P :P ene tolk cajta kt na tvoje slike :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Če rabš drk material ti jest lahko v photoshopu kej sestavm :lol1: :lol1:
minca Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 tvojih (kosmatih) nog :grim :grim :grim :lol1: :lol1: tega pa ne boš doživeu :grrr
minca Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 (popravljeno) :? lubrikant :? in znjim naj bi se po nogah mazala??? :lol1: :lol1: :slap: roky....se bova s smokijem sama zmenila :grim Popravljeno Marec 9, 2008. Popravil minca
_SEBA_ Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 in znjim naj bi se po nogah mazala??? :lol1: :lol1: :slap: roky....se bova s smokijem sama zmenila :grim pa tko se je fnt trudu :evilgrin: :evilgrin:
_SEBA_ Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 (popravljeno) Če rabš drk material ti jest lahko v photoshopu kej sestavm :lol1: :lol1: od kje pa mislš da so une slike k sm jih viši gor prpopou :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: sam lohk bi pa res kej sfotošopirou :grim :grim :grim Popravljeno Marec 9, 2008. Popravil _SEBA_
Roky Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 pa tko se je fnt trudu :evilgrin: :evilgrin: :D :D to zato, da bi se mi minca poj lahko "zahvalila" :lol1: od kje pa mislš da so une slike k sm jih viši gor prpopou :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: sam lohk bi pa res kej sfotošopirou :grim :grim :grim :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Lahko, ti sam pošl od mince sliko (obraza, seveda) pa povej kakšne karakteristike bi rad, joške; velike, male, povešene, bradavičke navzgor :lol1: spodej; trikotnik, čist, črtica, kosmatulja.... vse se da :lol1: P.S. ne smeš mi še pozabt povedat barvo kože :lol1: :lol1: :lol1:
_SEBA_ Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 :D :D to zato, da bi se mi minca poj lahko "zahvalila" :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Lahko, ti sam pošl od mince sliko (obraza, seveda) pa povej kakšne karakteristike bi rad, joške; velike, male, povešene, bradavičke navzgor :lol1: spodej; trikotnik, čist, črtica, kosmatulja.... vse se da :lol1: P.S. ne smeš mi še pozabt povedat barvo kože :lol1: :lol1: :lol1: u ti matr, to morm pa ornk razmislt, sam nimam nobene slike od mince :krneki: :krneki: :krneki:
minca Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 u ti matr, to morm pa ornk razmislt, sam nimam nobene slike od mince :krneki: :krneki: :krneki: bolš zate smoki :closedeyes:
halls Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 u ti matr, to morm pa ornk razmislt, sam nimam nobene slike od mince :krneki: :krneki: :krneki: Jaz pa mam,jaz pa mam,samo vam je ne dam!!! :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se