halls Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 dej probi se lotit ;) kosilnico pa najbrž imaš,če ne,jo pa od soseda vzam :D :lol1: :lol1: :lol1: halsi halsi :grrr :D Kosilnico mam tisto malo,ko je za parke kosit. Ja,če ne pa k sosedu po traktor in orng kosilnico gr! :P :D :D :D :grim
minca Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Kosilnico mam tisto malo,ko je za parke kosit. Ja,če ne pa k sosedu po traktor in orng kosilnico gr! :P :D :D :D :grim :lol1: :lol1: sej vrjamem da ne morš tega gozda pokosit ali pač :hmm: :lol1: :lol1: ampak obstaja možnost da ti uspe :lol1: :lol1: ampak vseen rajš uzam sesedov traktor s kosilniko,kot pa da svojo kosilnico uničiš :lol1: :lol1:
halls Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 :lol1: :lol1: sej vrjamem da ne morš tega gozda pokosit ali pač :hmm: :lol1: :lol1: ampak obstaja možnost da ti uspe :lol1: :lol1: ampak vseen rajš uzam sesedov traktor s kosilniko,kot pa da svojo kosilnico uničiš :lol1: :lol1: Pa saj baba sploh ni moj tip!!! :grrr :grrr :grrr
minca Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Pa saj baba sploh ni moj tip!!! :grrr :grrr :grrr seveda da ni tvoj tip,če je pa baba :lol1: :lol1: :lol1:
halls Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Minca,Minca ti si žleht!!! :grim :grim :grim :nono:
minca Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Minca,Minca ti si žleht!!! :grim :grim :grim :nono: ma nisem no :grrr :grrr jest sm čist plidna :grim zato sm pa v pričakovanju da mi miklavž prnese depilacijsko kremo,da boš lahko pršou moje nogice pogledat :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
snoopy Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 :hmm: Ni lepo da lažeš ko pričakujem miklavža :nono: ti ne bo nič prinesel :cry: ves kaksne bojo pol tvoje nogice čez en let :kva2: :lol1:
minca Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 :hmm: Ni lepo da lažeš ko pričakujem miklavža :nono: ti ne bo nič prinesel :cry: ves kaksne bojo pol tvoje nogice čez en let :kva2: :lol1: nč ne lažem :nono: :nono: :nono: pridna sm jest skoz :angry: :grim bo prnesu bo :grim nogice bodo pa isto lepe kot so zdej :lol1: edin mogoče bodo imele kakšno brazgotino od operacije :eek: :hmm:
snoopy Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 nč ne lažem :nono: :nono: :nono: pridna sm jest skoz :angry: :grim bo prnesu bo :grim nogice bodo pa isto lepe kot so zdej :lol1: edin mogoče bodo imele kakšno brazgotino od operacije :eek: :hmm: a misliš depilacije? :) (sam najprej probej če ti švicarski nož še reže :kva2: (kaksneoperacijepress)
minca Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 a misliš depilacije? :) (sam najprej probej če ti švicarski nož še reže :kva2: (kaksneoperacijepress) :lol1: :lol1: noža pa ne rabm :nono: :lol1: .....operacija kolena.... :closedeyes: :doze:
snoopy Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Sj maš prov...z brenerjem gre dosti bolje in za dlje cajta :D Koleno...a nimaš drsnikov?? :devil:
minca Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Sj maš prov...z brenerjem gre dosti bolje in za dlje cajta :D Koleno...a nimaš drsnikov?? :devil: :lol1: :lol1: :lol1: ah ne....nism jih imela oz.jih ne rabim :grrr je bla drugačna poškodba :grim :angry:
snoopy Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Ja,ja...to pa zato k si žleht(kot pravi halls)
halls Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Ja,ja...to pa zato k si žleht(kot pravi halls) Snoopy, maš pijačo v dobrem! :D Si prebral v enem postu,mislim,da na prejšnji strani,kako mi je opisala pot,če pridem pogledat njene nogice? :? Pol pa reče,da ni žleht! :P Aja,zdej me pa že tiste B košarice zanimajo! :blush: :P :D
minca Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Ja,ja...to pa zato k si žleht(kot pravi halls) nisem žleht pa pika!!! :angry: poškodba pa ni zarad žlehtnobe :grrr Snoopy, maš pijačo v dobrem! :D Si prebral v enem postu,mislim,da na prejšnji strani,kako mi je opisala pot,če pridem pogledat njene nogice? :? Pol pa reče,da ni žleht! :P Aja,zdej me pa že tiste B košarice zanimajo! :blush: :P :D pa nisem žleht noooo :grrr :grrr a jest pa nimam pijače v dobrem :o :cry: nč od košarc ne povem,k sm žleht :angry: :grrr :kva1: :nono:
gebre Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 (popravljeno) Ma B košarce :lol:, pa velke so :D Popravljeno December 5, 2006. Popravil gebre
halls Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 nisem žleht pa pika!!! :angry: poškodba pa ni zarad žlehtnobe :grrr pa nisem žleht noooo :grrr :grrr a jest pa nimam pijače v dobrem :o :cry: nč od košarc ne povem,k sm žleht :angry: :grrr :kva1: :nono: Vrjamem,da poškodba ni zaradi žlehnobe,upam,da bo čimprej vse OK. Pijačo maš v dobrem,ko prideš na naš konc,saj veš tisto: ravn ovinek sekaš,...!Boš našla. :D TI SI NAJBOL PRIDNA PUNCA!!! O:-) O:-) Zdaj pa lahko poveš kaj o košaricah!!! :P :grim
gebre Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Sej sem ti že jest povedal, da so velike :yea1:
DimmuMaid Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 TO JE BABA NE PA VI! :OK: Upam, da se mi bo nekega dne uspelo približat temu lepotnemu idealu :lol: :P.
halls Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Upam, da se mi bo nekega dne uspelo približat temu lepotnemu idealu :lol: :P. Jaz pa nimam take želje! :grrr
minca Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Vrjamem,da poškodba ni zaradi žlehnobe,upam,da bo čimprej vse OK. Pijačo maš v dobrem,ko prideš na naš konc,saj veš tisto: ravn ovinek sekaš,...!Boš našla. :D TI SI NAJBOL PRIDNA PUNCA!!! O:-) O:-) Zdaj pa lahko poveš kaj o košaricah!!! :P :grim :lol1: :lol1: a vidš....tole mi je že všeč kar si zdele povedu :grim na vaš konec pa pridem ko pridem :grim po že znani poti :grim o košaricah pa že preveč veš :grim :xx:
halls Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 o košaricah pa že preveč veš :grim :xx:
minca Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 o košaricah pa že preveč veš :grim :xx: O košaricah na splošno mogoče že,samo mene pa zanimajo... :whistle: :blush: nogice :naughty: :naughty: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se