minca Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Ni blo mišljeno kot pesnitev...sam je pa kr dobr izpadlo ane?? :P ful dobr ja :grim pač resnica vključena v pesnitev :grim :devil:
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 OK...dovolj resnice...(zdj se zavedam da je v takih primerih laž upravičena) :grim
gebre Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Ej vidva prov dan popestrita :lol1:
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Ej vidva prov dan popestrita :lol1: S čim?S pesmicami??Z ženskim poraščenim oprsjem??Kosmatim nogam?? B)
minca Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 S čim?S pesmicami??Z ženskim poraščenim oprsjem??Kosmatim nogam?? B) :lol1: z resničnimi zgodbami :grim :lol1: :lol1: :kva2:
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Ok...pesniti znava oba(bolj ali manj .) ) ,ženska si ti( :lol1: ).poraščene noge mam pa vretn jst al kako??? :devil:
minca Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Ok...pesniti znava oba(bolj ali manj .) ) ,ženska si ti( :lol1: ).poraščene noge mam pa vretn jst al kako??? :devil: seveda sm ženska.....moški najbrž ne :nono: poraščene noge imaš pa ti :grim jest jih nimam :grrr (kakšnebarvekocinimaš)
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 (Ženska poraščeno oprsje) Barve kocin???Na nogah??Še nikoli nisem to ugotavljal...smo pa v SŠ probaval kolk lahko gorijo :photo: smo mel enga sošolca(itak smo bli sami sošolci),k je mel noge k smreka iglce pozim...kva je to palilo :devil: :kva2:
minca Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 (Ženska poraščeno oprsje) Barve kocin???Na nogah??Še nikoli nisem to ugotavljal...smo pa v SŠ probaval kolk lahko gorijo :photo: smo mel enga sošolca(itak smo bli sami sošolci),k je mel noge k smreka iglce pozim...kva je to palilo :devil: :kva2: dej poglej kakšne so :grim sam zame....pami čist potiho povej :grim :lol1: norci :blink: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 :yes: Ko pogledam od blizu se bleščijo...sveže oprane :D Kakpne pa nj bi mel...take kt lase ane??? nismo bli norci...prov zakon je blo :P un model je pa itak car!!!Je mel na nogah več dlak kot na glavi :photo:
minca Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 :yes: Ko pogledam od blizu se bleščijo...sveže oprane :D Kakpne pa nj bi mel...take kt lase ane??? nismo bli norci...prov zakon je blo :P un model je pa itak car!!!Je mel na nogah več dlak kot na glavi :photo: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: a dej nehiii.......crkavam :lol1: :lol1: dej še mal proučuj kocine,k me res zanimajo :grim :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: zdej pa se umir.... :lol1: :lol1: :lol:
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Pa zakaj se morm umirit??Mirn bom ko bom imel penzion in bom bil star70+(upam da doživim O:-) )
minca Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Pa zakaj se morm umirit??Mirn bom ko bom imel penzion in bom bil star70+(upam da doživim O:-) ) seveda 70 + :grim zdej se mal umir....če ne bom počla od smeha :grim :lol1: :lol1:
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Če boš počla od smeha bo to zgledal kot da se maščujem zaradi čokolade :nono: . In pol me lohk vržejo v zapor :xx: . Mogoče pa tam dobim čokolado?? :rolleyes: Pa še depilacijsko sobo bom naredil in služil :grim ....kaj bo smrdel po kocinah :kva2:
minca Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Če boš počla od smeha bo to zgledal kot da se maščujem zaradi čokolade :nono: . In pol me lohk vržejo v zapor :xx: . Mogoče pa tam dobim čokolado?? :rolleyes: Pa še depilacijsko sobo bom naredil in služil :grim ....kaj bo smrdel po kocinah :kva2: no...a vidš kok maš blestečo prihodnost..... sam te lahko kdaj prej runke kot pri70+,ker boš takšne in drugačne kocine-gozdove-pragodove-deževne gozdove :eek: :lol1: :lol1: :lol1:
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Ah dj no...70 doživim...moj stari ata vedno pravi...če se hoče,se mora...in obratno :D In potem prenesem moj posel iz zapora v civilizacijo.Bi bila moja prva stranka minca?? :winkiss:
halls Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Če boš počla od smeha bo to zgledal kot da se maščujem zaradi čokolade :nono: . In pol me lohk vržejo v zapor :xx: . Mogoče pa tam dobim čokolado?? :rolleyes: Pa še depilacijsko sobo bom naredil in služil :grim ....kaj bo smrdel po kocinah :kva2: Bodi brez skrbi! Te bom prišo obiskat in ti bom zravn čokolado prnesu! :D
minca Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Ah dj no...70 doživim...moj stari ata vedno pravi...če se hoče,se mora...in obratno :D In potem prenesem moj posel iz zapora v civilizacijo.Bi bila moja prva stranka minca?? :winkiss: bi bla če bi bla lahko..... samo bi prej počla zarad tebe :grim in pol ne bi mogla pridet :P lohk pa se zmenva predn počim :grim :D
halls Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Ah dj no...70 doživim...moj stari ata vedno pravi...če se hoče,se mora...in obratno :D In potem prenesem moj posel iz zapora v civilizacijo.Bi bila moja prva stranka minca?? :winkiss: Ko boš iz zapora prišo,si sigurno ne boš več želel Mincinih nogic videt! Takrat bo že babica! :grim
minca Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Ko boš iz zapora prišo,si sigurno ne boš več želel Mincinih nogic videt! Takrat bo že babica! :grim :lol1: :lol1: :lol1: tut to je res :grim ampak upam da bodo še vedno lepe....če ne najlepše :grim :lol1: :D
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Ko boš iz zapora prišo,si sigurno ne boš več želel Mincinih nogic videt! Takrat bo že babica! :grim In bo imela že kosmate noge :OK:
minca Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 (popravljeno) In bo imela že kosmate noge :OK: upam da ne se učim da bom imela lepe in vedno nežne,mehke,neporaščene :grim :evilgrin: Popravljeno December 7, 2006. Popravil minca
halls Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Pa vidu bo že tut bol slabo,... :D upam da ne se učim da bom imela lepe in vedno nežne,mehke,neporaščene :grim :evilgrin: Jaz ne bi čakav,da boš stara.Jaz bi jih kr zdej hotu videt,pobožat,... :grim
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Bomo pa začeli še z masažo nog...za posebne stranke...halls prideš??en mora bit testn zajček :P Vidu bom pa vse kar je treba...tut tvoje nogice minca :yes:
minca Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Pa vidu bo že tut bol slabo,... :D Jaz ne bi čakav,da boš stara.Jaz bi jih kr zdej hotu videt,pobožat,... :grim kdo je pa reku da čaki :naughty: jest zih :grrr prid do mene po že znani poti :lol1: :lol1: :lol1: :evilgrin: :nono:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se