BremzPenzl Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Ja...sam kožo mam svetlejšo... Ne se umivat, pa bo postala temnejša! :P
Broj Jedan Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Ne se umivat, pa bo postala temnejša! :P Pa ne si rt brisat, sy se tkoaltko naw nč vidl .. pa še pršparal boste na skretpaperju. :lol1:
minca Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 dones sm vidla neko bitje ženskega spola...staro okoli 30 let.... oblečena je bla kar ok :grim AMPAK slučajno sm jo pogledala v noge...katastrofa :SS in je imela najlonke....in pod njimi 1 cm dolge kocine :eek: sm se odločila da nobene več ne pogledam v noge....tut slučajno ne :nono: :nono: :SS :SS :SS :headbang:
snoopy Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 minca se ti ne zdi da že rahlo pretiravaš s temi kosmatimi nogicami?? :lol1:
minca Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 minca se ti ne zdi da že rahlo pretiravaš s temi kosmatimi nogicami?? :lol1: se mi že blede mal ja :lol1: :lol1: :lol1: ampak kaj nej....počas se prpravljam na šoke,katere bom vsak dan doživljala :wacko: :blink:
snoopy Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 kosmate nogice?? :eek: vsak dan?????????????????? :photo: :lol1:
minca Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 kosmate nogice?? :eek: vsak dan?????????????????? :photo: :lol1: ne zajebavi se :angry: skor vsak dan.....tko bo boljš :grim :D
snoopy Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Ti zrihtam kosilnico?? [attachmentid=88072]
halls Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 dones sm vidla neko bitje ženskega spola...staro okoli 30 let.... oblečena je bla kar ok :grim AMPAK slučajno sm jo pogledala v noge...katastrofa :SS in je imela najlonke....in pod njimi 1 cm dolge kocine :eek: sm se odločila da nobene več ne pogledam v noge....tut slučajno ne :nono: :nono: :SS :SS :SS :headbang: Minca,a si prepričana,da je bilo bitje ženskega spola? :hmm:
minca Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 @ snoopy : ah.....kwa pa vem....morm še mal počakat :grim @halsi : seveda da sm prepričana,vem da je bila :grim
snoopy Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Minca,a si prepričana,da je bilo bitje ženskega spola? :hmm: tok visok verjetno ni pogledala :grrr če smo iskreni-kdo pa bi(po tem kar je videl spodi!) :headbang:
gattolina Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 Nedepilirane ženske noge? Bljak!!! :BUA: :BUA: :BUA:
hrčo Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 (popravljeno) Nedepilirane ženske noge? Bljak!!! :BUA: :BUA: :BUA: Se strinjam .... nekaj najbolj ogabnega :grim Popravljeno Januar 17, 2007. Popravil hrčo
gattolina Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Se strinjam .... nekaj najbolj ogabnega :grim Še posebej, ker si znaš predstavljati "nadaljevanje". Ogabno. :BUA: :BUA: :BUA:
minca Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 ....vedno so še ble poraščene in ne depilirane..... ....so še poraščene in ne depilirane..... ....in tut bodo poraščene in ne depilirane.... nažalost je blo tko,je tko in tut bo tko :grim :closedeyes: :doze: we cant' help them :nono:
gattolina Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 ....vedno so še ble poraščene in ne depilirane..... ....so še poraščene in ne depilirane..... ....in tut bodo poraščene in ne depilirane.... nažalost je blo tko,je tko in tut bo tko :grim :closedeyes: :doze: we cant' help them :nono: A "svedri" so tudi tam, malo višje od stegen?
minca Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 A "svedri" so tudi tam, malo višje od stegen? če je to zvenel,kot da je pr men,to ne drži :nono: tega se pr men ne bo vidlo nikol :nono: :nono: :grrr :nono: :grrr :nono: pr drugih pa nwm...pa me tut ne zanima :nono:
gattolina Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 če je to zvenel,kot da je pr men,to ne drži :nono: tega se pr men ne bo vidlo nikol :nono: :nono: :grrr :nono: :grrr :nono: pr drugih pa nwm...pa me tut ne zanima :nono: Moja beseda te na rabi boleti. S svojo pripombo sem se šalil. res pa je, da mi neurejene ženske niso všeč. stvar okusa pač.
minca Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 Moja beseda te na rabi boleti. S svojo pripombo sem se šalil. res pa je, da mi neurejene ženske niso všeč. stvar okusa pač. sej me nč ne boli :grrr samo povedala sm kako je :grim vrjam da večini folka ni poraščena ženska všeč :SS :headbang: take delajo ''sramoto'' drugim ženskam :grim :D
gattolina Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 sej me nč ne boli :grrr samo povedala sm kako je :grim vrjam da večini folka ni poraščena ženska všeč :SS :headbang: take delajo ''sramoto'' drugim ženskam :grim :D To vse skupaj je itak nalaganje v prazno. Forum vse prenese in zanesljivo se nihče od nas, v živo, s teboj ne bi pogovarjal o tem. Pač klepetamo o tem in onem. Pa kaj. Ti pa če imaš neobrite noge ali ne, je to tvoja popolna intima, ki zadeva samo tebe in tvojega partnerja.
tpo Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 Moja beseda te na rabi boleti. S svojo pripombo sem se šalil. res pa je, da mi neurejene ženske niso všeč. stvar okusa pač. Kaj pa če ima lepo urejeno počesane kocine??? :kva2: :kva2:
gattolina Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 Kaj pa če ima lepo urejeno počesane kocine??? :kva2: :kva2: Spodaj počesane na prečko, zgoraj na afro look?
gattolina Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 a Je kdo za skine :OK: :OK: Absolutno. Zmeraj in povsod.
SiR Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 vrjam da večini folka ni poraščena ženska všeč :SS :headbang: take delajo ''sramoto'' drugim ženskam :grim :D mislim, da take predrzne kuzlce, kot si ti, delajo sramoto drugim ženskam :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se