Nagaya Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 (popravljeno) tale ima orenk kosmate nogice :) Popravljeno Januar 19, 2007. Popravil Nagaya
gattolina Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 .... tale ima orenk kosmate nogice :) Ti, a tole je Prleški serpentinar ali sem ga zamenjal za Lendavsega lavinarja?
minca Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 (popravljeno) mislim, da take predrzne kuzlce, kot si ti, delajo sramoto drugim ženskam :evilgrin: :kva1: hvala za pripombo :lol1: samo nwm po čem sklepaš :hmm: :lol1: :lol1: Popravljeno Januar 19, 2007. Popravil minca
SiR Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 po tvoji predrzni objavi le kakšno čežano moraš imeti v glavi, da si drzneš reči, da neka ženska, ki si pač ne brije nog (tako kot ti druge) dela sramoto vsem ženskam? je pa res - tudi glupače delajo sramoto celi človeški rasi ... ampak natepavat pa jih je fajn :evilgrin:
minca Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 po tvoji predrzni objavi le kakšno čežano moraš imeti v glavi, da si drzneš reči, da neka ženska, ki si pač ne brije nog (tako kot ti druge) dela sramoto vsem ženskam? je pa res - tudi glupače delajo sramoto celi človeški rasi ... ampak natepavat pa jih je fajn :evilgrin: seveda da si drznem rečt,ker je to pač moje mišljenje in tut tko nekako je :grim ...in mi ni to všeč tko da sm tut to povedala :grim drugač pa hvala za obrazložitev :grim me veseli, da sm končno izvedla kaj imam v glavi :grim drugač pa ne obsoji kaj IMAM/o v glavi...mislim pa da so ''sestavine'' iste tako kot pri meni,tebi,moji praprababici....tko da....
Nagaya Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 sym daj mir :rolleyes: hint: 30. maj 1991
Anubis Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 (popravljeno) sym daj mir :rolleyes: hint: 30. maj 1991 Ti se pa ne vtikaj, ker je pedofilija resen posel. :D Popravljeno Januar 19, 2007. Popravil Anubis
SiR Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 drugač pa ne obsoji kaj IMAM/o v glavi...mislim pa da so ''sestavine'' iste tako kot pri meni,tebi,moji praprababici....tko da.... ti pa ne obsoji, kaj imajo nekatere na nogah ;) ene pač so, kar so, druge pa pač skrivajo ;) ;) ok, dost lekcije za danes. jutri naprej -
vapotek Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 Kupio sam sebi digitalni sat, Zatim kuću, kola, auto, garažu na sprat. Konzumiram viski i opojne droge, jebavam samo žene koje briju noge. B)
Alla Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 Si grem takoj na sveže pobrit noge, da ne bom kateri sramote delala. :doze: :slap:
adil Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 (popravljeno) Si grem takoj na sveže pobrit noge, da ne bom kateri sramote delala. :doze: :slap: 20 januar 1907 - pa maš ti sploh še kej za brit(mogoč brke?) :P Popravljeno Januar 19, 2007. Popravil adil
Alla Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 Moj me kliče mačkica......mjavkam sicer ne, kosmata sem pa samo malo manj. B)
Nagaya Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 Ti se pa ne vtikaj, ker je pedofilija resen posel. :D brez dvoma ljubica :winkiss:
Anubis Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 brez dvoma ljubica :winkiss: Slin, slin...
Lobo Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 A gospodje bi še izbirali kakšno babo bi meli? Daj nehajte ga srat. Daj postavite se pred špegl. Kera vas bo pa mela? Če ne bi meli mater, sploh ne bi vedeli kaj so objemi in poljubi. Sami siromaki, vozli bi pa ferrarije. Malo morgen.
Pravokotar Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 ... Daj postavite se pred špegl... Tapravi desci klasičnega špegla sploh ne nucamo. Dovolj je bežen pogled v učke občudovalk, pa je vse jasno B)
Anubis Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 Tapravi desci klasičnega špegla sploh ne nucamo. Dovolj je bežen pogled v učke občudovalk, pa je vse jasno B) Vedno preklopim na wide screen resolucijo. Vsake oči s svojim malarjem, motiv pa vedno enak. :ninja:
Pravokotar Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 ... motiv pa vedno enak. :ninja: Kapitulacija duha pred mesenim poželenjem, domnevam (?) Še sreča, da smo tako žilavi...
Ice Objavljeno Januar 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 pocasi opazam sindrom kosmatega jezika po 12-tih straneh natepavanja prazne slame...... :devil:
snoopy Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 pocasi opazam sindrom kosmatega jezika po 12-tih straneh natepavanja prazne slame...... :devil: A si ga kdo brije??? :hmm: :slap:
Zdrawc Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 A si ga kdo brije??? :hmm: :slap: s kakšnim močnim šnopsem pa že :devil:
SiR Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 Si grem takoj na sveže pobrit noge, da ne bom kateri sramote delala. :doze: :slap: kakšnemu 15-letnemu žnodrčku oziroma smrkolini :)
adil Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 pocasi opazam sindrom kosmatega jezika po 12-tih straneh natepavanja prazne slame...... :devil: To so resne debate, sam ti jih ne razumeš (zdej pa res dost brezveznega nakladanja. LP)
Noise Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 pocasi opazam sindrom kosmatega jezika po 12-tih straneh natepavanja prazne slame...... :devil: Hej, ti si začel tole kosmatinsko temo!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se