AndyG Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 NO jst bi rad prebarval plastiko skuterja mogoce kdo ve za kak servis ali trgovino v kateri bi mi prebarvali plastike.... Hvala ze v naprej :D LP G=) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 vsak avtoličar klonk. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndyG Objavljeno Oktober 31, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 in kje nej najdem licarja???? :? :? a do pozna kaksnega(v LJ)???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HaRkO Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 cje...kolko jih maš teh avtoličarjev jao :slap: pejt mal na googl pa napiš: avtoličarstvo, ziher se bo kaj našlo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 100% tvoj fotr ve za ksnga.....ce ne pa ksn stric al pa nekdo mogoce se kdo koga pozna pa ti bo cenej zrihtu=) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 Ta velke dej ličarju, male kot so blatniki pa take, pa sam urihtej, ni nevemkaka umetnost :) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 Pa mal probi iskalnik ce dela. K mogoce se je pokvaru ane. Velik srece. Lp seba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ffaca Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Glih sm mal gledo pa sm naso tole stran http://www.rozmandesign.com se mi zdi da mudel kr lepo prebarva motorje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Mene pa zanima kok je z airbrushom pa barvami na skuterju? V prometni piše kake barve je motor in ponavad designe delajo vsi z nalepkami, če ga pa z barvami nardiš je pa treba vse barve dat upisat not? Pa kje se sploh to nardi? Pa če sploh gdo preverja to (policaji) ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 vpiše se samo tista barva ki prevladuje preverjajo to na tehničnem, in sicer ko prideš na tehnični pogleda kodo barve, in če ni prava, ti jo spremeni, brez da kaj teži, sam potem moraš plačat novo prometno (par k SIT), to je vse Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Ja upise se barva k prevladuje pa mislm da more bit te barve vec k polovica drgac skuter ni spravn al neki tazga ce se motm me popravte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 Moj je tak siv v originalu, pol bo pa črn, pa se prov nč ne sekiram ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 ma pomojm sploh neb noben opazu da je drugacne barve .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Hmm, rabim en nasvet, nujno pa hitr :D Uglavnem, plastike in nalepke... nalepka sem popokal dol, pomagal sem si z fenom. Ampak lepilo k ostane gor.. to je problem, glancam z bencinom... sicer gre, ampak ne mislim vsake plastike obdelvat uro, 2.. samo da bi lepilo dol spravu. Največji problem so robovi nalepk, k pa grejo skor nemogoče dol :S Kak predlog kak pohitrit zadevo? Ker bi rad čimprej končal to... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BEliEVER Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 vzem čistilo meglio k ga ma tvoja mama sigurno doma-tak rumen je, je pa za kuhinje, kopalnice, tekstil, pa tut motor je gor narisan!!! Dol boš sam še pobrisal ker skor zdrsne... vsaj men je in več al manj skor vse zdej s tem pucam :D Sam pust pol minutke gor namočen! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Nima mat, sm vprašu :S Zgleda do bom jut kupo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Kok pa mislite kej kok je s prodajo? Po moje se lažje proda motor z originalnimi plastikami, kot pa kakšen pobarvan. Ka pa vi mislite? Ko sm js kupvau motor sm tud gledu na to če je bil barvan, ker pol je velik možnosti da je blo vse polaman, paden 100x... Js če bom barvu bom ornk predelu izgled, sprednjo masko dau drugo, blatnik pa to... Mal sm v dvomih ka nardit. Mam pa tud plastike za moj motor(gilera GSM) sam so enduro(gilera RK) pa dost grše...nevem no... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ffaca Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Kot si reko je velik možnosti da je bil motor polaman sam če ti ta original barva ni všeč ga prebarvaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Nič ni blo polaman pr men.. Drgač pa on meglio al kaj je enmal pomagu, sam še vseen ne tk fajn k bi js hotu hehe :) hvala ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BEliEVER Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 škoda :S no pa da je vsaj mal :D jast sem pustu ene pet minutk pa mi je šlo kr samo skor dol, in tut zdej mi dobro služi :D LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se