Skoči na vsebino

Barvanje plastik

AndyG

Priporočene objave

NO jst bi rad prebarval plastiko skuterja

mogoce kdo ve za kak servis ali trgovino v kateri bi mi prebarvali plastike....

Hvala ze v naprej :D

LP G=)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Mene pa zanima kok je z airbrushom pa barvami na skuterju? V prometni piše kake barve je motor in ponavad designe delajo vsi z nalepkami, če ga pa z barvami nardiš je pa treba vse barve dat upisat not? Pa kje se sploh to nardi? Pa če sploh gdo preverja to (policaji) ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vpiše se samo tista barva ki prevladuje

preverjajo to na tehničnem, in sicer ko prideš na tehnični pogleda kodo barve, in če ni prava, ti jo spremeni, brez da kaj teži, sam potem moraš plačat novo prometno (par k SIT), to je vse

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmm, rabim en nasvet, nujno pa hitr :D Uglavnem, plastike in nalepke... nalepka sem popokal dol, pomagal sem si z fenom. Ampak lepilo k ostane gor.. to je problem, glancam z bencinom... sicer gre, ampak ne mislim vsake plastike obdelvat uro, 2.. samo da bi lepilo dol spravu. Največji problem so robovi nalepk, k pa grejo skor nemogoče dol :S Kak predlog kak pohitrit zadevo? Ker bi rad čimprej končal to...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vzem čistilo meglio k ga ma tvoja mama sigurno doma-tak rumen je, je pa za kuhinje, kopalnice, tekstil, pa tut motor je gor narisan!!! Dol boš sam še pobrisal ker skor zdrsne... vsaj men je in več al manj skor vse zdej s tem pucam :D Sam pust pol minutke gor namočen!

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kok pa mislite kej kok je s prodajo?

Po moje se lažje proda motor z originalnimi plastikami, kot pa kakšen pobarvan.

Ka pa vi mislite?

Ko sm js kupvau motor sm tud gledu na to če je bil barvan, ker pol je velik možnosti da je blo vse polaman, paden 100x...

Js če bom barvu bom ornk predelu izgled, sprednjo masko dau drugo, blatnik pa to...

Mal sm v dvomih ka nardit.

Mam pa tud plastike za moj motor(gilera GSM) sam so enduro(gilera RK) pa dost grše...nevem no...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nič ni blo polaman pr men.. Drgač pa on meglio al kaj je enmal pomagu, sam še vseen ne tk fajn k bi js hotu hehe :) hvala ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!