halls Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 Jaz: 1 Zrezav eno strašno bučo,svečo not 2 Pogledav en butast film z nalovom Hellowpašeneki naprej 3 Uničil dve zeleni pločevinki z rogeci Pa vi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 :hmm: Ženo peljal v kitajsko na večerjo (pa ne na kitajsko , samo v restavracijo) , tam blo 20 čarovnic , ena boljš k druga . Zličkal enga kozla , pol pa še mal :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 doma :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 v zlo fajn družbi :OK: vse čarovnice smo preživele :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 ne wem, zakaj bi naj bilo to kaj posebnega :doze: Halloween zame nič drugega, kot spet ena glupa ameriška komercialna pogruntavščina........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 Mi pa nadaljujemo tradicijo :grim jest zrihtam buče pol jih pa na našem dvorišču otroci cele ulice obdelajo po svoje. Ponavadi kar 2 dni prej, ko je pa tko luštno hodit svečke pržigat mal se strašimo... :naughty: pa kasnej se hodi spat, jasno ne ' Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 1, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 1, 2006 v zlo fajn družbi :OK: vse čarovnice smo preživele :lol1: Ste mele kakega čarovnika zravn? :whistle: Mi pa nadaljujemo tradicijo :grim jest zrihtam buče pol jih pa na našem dvorišču otroci cele ulice obdelajo po svoje. Ponavadi kar 2 dni prej, ko je pa tko luštno hodit svečke pržigat mal se strašimo... :naughty: pa kasnej se hodi spat, jasno ne ' janetka :OK: :OK: :OK: Tako se dela!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 ne wem, zakaj bi naj bilo to kaj posebnega :doze: Halloween zame nič drugega, kot spet ena glupa ameriška komercialna pogruntavščina........ Sej ni ameriska... kewords: samhain, all hallow'w eve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 ne wem, zakaj bi naj bilo to kaj posebnega :doze: Halloween zame nič drugega, kot spet ena glupa ameriška komercialna pogruntavščina........ Halloween ni ameriška pogruntavščina. KLIK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 vsak praznik je dobrodošel :grim boljš noč čarovnic, k dan mrtvih :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 OK, OK.... ni ameriška pongruntavščina :grrr amerčani so jo samo skomercializirali, kot še ničkoliko drugih zadev <_< se mi zdi, da je res malo tistih, ki sploh poznajo izvor tega praznika .) še dwe buči :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 OK, OK.... ni ameriška pongruntavščina :grrr amerčani so jo samo skomercializirali, kot še ničkoliko drugih zadev <_< IRSKA JE!!! Praznik "Noč čarovnic"? Osebno ga ne priznavam, :nono: zato, ker je to ena od vsiljenih "ponudb" z Zahoda! Vem pa, da nisi moderen, če ne tuliš v isti rog! To se mi pa jebe!!! Sorry, ampak t'ko je. Imamo pa en kup svojih praznobanj, ki jih ignoriramo. Morda zato, ker je nacija že čisto zgodlana in nam drugi režejo pogačo. :hmm: :hmm: :grim N'kol ne veš...? :hmm: :hmm: :hmm: :o :o :yes: moje mnenje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 Zdrawc, to je keltskega izvora. Američani so odlični za propagando, pa je prišlo do tega praznika. O.K.? Žal pa s prihodom teh novih praznikov, po drugi strani gredo v pozabo stari slovanski prazniki, npr. tepežkanje. Še veste kdaj je to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 Halloween zame nič drugega, kot spet ena glupa ameriška komercialna pogruntavščina........ No, dokaz več, kako butamo in butamo, brez osnov poznavanja. Udri iz inata po vsem, kar ti gre na qrac, še preden se pozanimaš o dejstvih.... :grrr :grrr Zato pa prihaja do pizdarij. @Fičo, ne zbijaj piar floskul. :fredy: Aya, šew sm na štiri pire, tko kt vsak tork, S Čarovnicami ali brez.... B) B) :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 (popravljeno) No, dokaz več, kako butamo in butamo, brez osnov poznavanja. Udri iz inata po vsem, kar ti gre na qrac, še preden se pozanimaš o dejstvih.... :grrr :grrr Zato pa prihaja do pizdarij. @Fičo, ne zbijaj piar floskul. :fredy: Aya, šew sm na štiri pire, tko kt vsak tork, S Čarovnicami ali brez.... B) B) :beer1: V kraju in okolici kjer živim je veliko pridiha starih Keltov. Dobro ohranjene keltske gomile, ostanki keltskih naselbin, keltske označene poti in vse bolj prihaja do izraza keltska hrana, ki jo enkrat na leto ali več pripravljajo na kmečkih turizmih tudi ob praznovanju keltskega novega leta ipd. Ja, noč čarovnic izvira od starih Keltov. Popravljeno November 1, 2006. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 (popravljeno) No, dokaz več, kako butamo in butamo, brez osnov poznavanja. Udri iz inata po vsem, kar ti gre na qrac, še preden se pozanimaš o dejstvih.... :grrr :grrr No zdej mi še pa reči, da tisti ki se našemijo v čarovnice wedo, da je to keltski praznik :grrr :slap: ...zakaj ga potem ne praznujejo kot takega :hmm: Popravljeno November 1, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 ne wem, zakaj bi naj bilo to kaj posebnega :doze: Halloween zame nič drugega, kot spet ena glupa ameriška komercialna pogruntavščina........ OK, OK.... ni ameriška pongruntavščina :grrr amerčani so jo samo skomercializirali, kot še ničkoliko drugih zadev <_< se mi zdi, da je res malo tistih, ki sploh poznajo izvor tega praznika .) še dwe buči :fredy: Jebeš čarovnice.... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 1, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 1, 2006 Jebeš čarovnice.... :yes: Samo,če so dobre in lepe!!! :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 Jaz sem bla pa za spremembo letos kar doma ... in to sama in sem šla spat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 jst sm pa gledu south park :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 No zdej mi še pa reči, da tisti ki se našemijo v čarovnice wedo, da je to keltski praznik :grrr :slap: ...zakaj ga potem ne praznujejo kot takega :hmm: Mah, boli jih kurac - glavno, da lahk pod masko pičke šlatajo in se ga ufukajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 Ja, noč čarovnic izvira od starih Keltov. No, zdej pa veš. :yes: Gre za to, nekateri postajajo mokri, čim slišijo kaj o Ameriki & Američanih (govorim na splošno, ne o forumaših personaly). Lohk pa pride tud do orgazma, če je vpleten še Bush osebno. Najbrž ima kaj zraven tudi pri prinašanju tega praznika v Slovenijo... B) Ah ja, si grem enga narolat rayš. :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 Samo,če so dobre in lepe!!! :blush: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 :hmm: halloween.bmp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 1, 2006 Deli Objavljeno November 1, 2006 V Velenju MC Halloween party.Bile čarovnice bili čarovniki važn da je metal žgav,do zjutaj. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se