Valhalla Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Torej motor (bolj moped) že imam. Imam Yamaho SR125, lično predelano, ker je originalna obupna. Premišljujem, da bi Yamahco zamenjal, ker je 100km/h+ bolj vprašanje pravilne smeri vetra kot ne . Sem totalno navdušen motorist, vendar mi čas ne dopušča delati več kot 5.000km na sezono. Zato iščem najbolj racionalen nadomestek. Najrajši imam street varjante motorjev, lahko tudi chopper, cruiser. V glavnem umirjeno, glede na SI situacijo: - max. 44kW - max 499ccm (še najrajši kakšnih 350 kubikov). Za tiste 3 do 4 mesece na leto, ko motorja ne morem uporabljati, se mi ga ne da odjavljat in urejat papirjev, ker sem doma na deželi, pa še nikoli ne veš kakšno bo vreme in potem nimaš registriranega motorja, kar je za mene slabost. Zelo rad "zalagam", predvsem zato so mi všeč zelo lahki motorčki z nizkim težiščem, na mojih turah tudi ni potrebe po hitrostih višjih od 100km/h (prideš pa marsikdaj v zadrego z SR-ko pri prehitevanjih avtomobilov). SR-ko imam npr. ustrezno predelano. Povprečne hitrosti na gorskih turah imam skoraj točno 60km/h in po specifikacijah bi mi takšnale YBR-ka 250 pomojem zelo ustrezala. O motorju se še malo ve, ker je model 2007, ima pa "trotlzihr" motor (1-valjnik, 4-takten) in tiste dve varovalki. Tu ni debate, tu je strošek poleg bencina zgolj redni servis. Zanima pa me naslednje: Yamaho linijo poznam v nulo, konkurenco pa zelo slabo. Predlagajte mi prosim alternativo glede na moje potrebe, sigurno poznate kaj. Kupil bi samo nov motor, rabljenega tudi z garancijo ne! Težko varjanto si bom omislil, ko bom bolje situiran (ko bo urejena štalca, kravca ITD.) ... v pojasnilo Že vnaprej hvala za predloge...
_Nejkooo_ Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 honda cbf 250, aprilia pegasso 650 (okol 40 kw), hyousung comet gt 250,.... -enovaljna 4-taktna prdala (z izjemo hyosunga), nezahtevni motorji, ki ne zahtevajo nekih ultra posegov in dragih servisov, seveda ob rednem vzdrževanju
Valhalla Objavljeno November 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 4, 2006 honda cbf 250, aprilia pegasso 650 (okol 40 kw), hyousung comet gt 250,.... -enovaljna 4-taktna prdala (z izjemo hyosunga), nezahtevni motorji, ki ne zahtevajo nekih ultra posegov in dragih servisov, seveda ob rednem vzdrževanju Honda CBF250? Je ne najdem v prodajnem programu od Honde... Se jo še da dobiti novo ali so samo rabljene?
_Nejkooo_ Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 hja, to pa ti žal ne bi znal odgovorit, za 2007 letnike ne vem, je pa 2006 vsekakor, tak da še bi morali kje met nove na razpolago v trgovinah ... no tukaj je še link do tega motorčka...http://www.motosvet.com/katalog/moto_show.php?cid=2_765
Čamac Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Am glede na to da si dvakrat omeno da imaš predelano yamaho me zanima kaj si vse s tem mislo... Zanima me kaj vse se da na SR predelat :)
_Nejkooo_ Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 brodar--- :topic: človeka zanima o nakupu novega motorja, tak da ali poveš kaj koristnega, ali pa prenehaš s tem blagim sarkazmom... ja sej vem, ti si pač kađiva mito rider....hehehe :D :OK:
Čamac Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 (popravljeno) jojoj :slap: nič ni blo sarkazma ampak sn ga resno vprašal kaj ma predelano ker vem da je moj brat s tem motorjem delal izpit in me res zanima kaj vse se da na yamahi SR predelat. :topic: @Valhalla glede vprašanja pa bi ti jaz glede na tvoj stil in čas priporočal yamaho ybr 250. Pa še ostal boš na yamahi ker jih maš rad =D Popravljeno November 4, 2006. Popravil Brodar
Valhalla Objavljeno November 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 4, 2006 Am glede na to da si dvakrat omeno da imaš predelano yamaho me zanima kaj si vse s tem mislo... Zanima me kaj vse se da na SR predelat :) Sarkazem? :D Pri 16-ih sem pričel delat in sem vse vložil v motor, pač kupil sem SR. Danes je original samo še zadnja luč, ogrodje s sedežem in nedotaknjen motor (mašina). Ostalo je krom od novih tačk, naslonjala, ogledala, HD ror za 50 čukov (leta 2000 se mi zdi). V glavnem :kva2: Morda najpomembneje: gume, iz zadnje original 90 ali 100 na 130, ter 100-tka spredaj. Tačke npr. 3cm dvignjene, pa še zmeraj podrgnem. Bom zrihtal slikco zdajle, ko ga bo treba spucat in pospravit. Mislim, da ga ne bom prodal, ker ni nič več vreden, emocije so pa še :slap:
Čamac Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 :P No že tak smo preveč zašli... Sliko le prilepi glede nakupa pa ti svetujem ybr. Ko pa se boš odločo pa povej
Vengy Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 zakaj pa ne Hyusonga gt 250 comet?? glih tak 4 takten pa ma disk vzadi. pa več navora
Valhalla Objavljeno November 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 4, 2006 hja, to pa ti žal ne bi znal odgovorit, za 2007 letnike ne vem, je pa 2006 vsekakor, tak da še bi morali kje met nove na razpolago v trgovinah ... no tukaj je še link do tega motorčka...http://www.motosvet.com/katalog/moto_show.php?cid=2_765 Ja tale Honda je že zanimiva opcija. Bom preveril, hvala. zakaj pa ne Hyusonga gt 250 comet?? glih tak 4 takten pa ma disk vzadi. pa več navora Pri Hyosungu sem potem že v dilemi, zakaj se nebi stegnil 100k SIT dlje in vzel 650. Prvi namreč stane 900k, drugi pa milijon. Razlika dan in noč. Pohvaljo te motorčke, ni kaj. zakaj pa ne Hyusonga gt 250 comet?? glih tak 4 takten pa ma disk vzadi. pa več navora No, 7KM več ima, navora ima isto kot Yamahca. Tile Hyosungi kar zmedejo človeka ja. Imidž jim manjka edino, pa končna izdelava mi deluje ceneno. Je pa Suzuki zadaj, to me matra.
_Nejkooo_ Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 jaz bi ti priporočal aprilio pegasso 650, nezahteven motorček, lahko se pelješ praktično kje češ , ne žere dosti, pa tut potegne ne tak slabo, sicer v primerjavi z ostalimi šestotkami ni ravno neki jaki motor, ampak čist solidn, če so ti pač všeč takšne vrste motorji.
C4V4L13R Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 khm ja...pa tema o ybr 250 že obstaja
Valhalla Objavljeno November 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 4, 2006 jojoj :slap: nič ni blo sarkazma ampak sn ga resno vprašal kaj ma predelano ker vem da je moj brat s tem motorjem delal izpit in me res zanima kaj vse se da na yamahi SR predelat. :topic: @Valhalla glede vprašanja pa bi ti jaz glede na tvoj stil in čas priporočal yamaho ybr 250. Pa še ostal boš na yamahi ker jih maš rad =D Cagiva ima Raptorja! Mogoče veš, če obstaja tudi kaj "srednje" ponudbe ali je samo 125 in 650, vmes pa nič?
Gixxer Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 (popravljeno) kr popularen motorcek je tudi Kawasaki KLE 500, ce je prej bila omenjena Aprilia Pegaso, al pa kaksni ER-6...sam ce si rekel do 500cc, potem bi jaz vzel KLE-ja Popravljeno November 4, 2006. Popravil VaraderoDriver
Čamac Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Ne nič ni vmes. Je pa raptor 1000 kr doer ja :OK:
Denis89 Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 Ka bi znal kdo kaj o Hondi CBF 250 povedat? kolk ma končne, pospeški, kolk žrena na 100km, se je fajn pelat, zalagat ovinke? ma keri cbf ? pa kolk je kaj cena zanjo, ker men se full dopade
D_u_H_e_C Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 Ka bi znal kdo kaj o Hondi CBF 250 povedat? kolk ma končne, pospeški, kolk žrena na 100km, se je fajn pelat, zalagat ovinke? ma keri cbf ? pa kolk je kaj cena zanjo, ker men se full dopade a nisi mal teme zgrešo??
Denis89 Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 sej je Honda konkurenčna YBR , al ni ?
D_u_H_e_C Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 ups :) spregledal vs konkurenca :D se opravičujem
Valhalla Objavljeno Januar 26, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 26, 2007 No, za YBR-ko je znana cena. € 4.200 :BUA:
Priporočene objave