Zok Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 a je kak za minimotota? bi mal primerjave naredu... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 TO sas zdej pa sam se za GIANELLIJA al pa TP :OK: :OK: hec=) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 ZOK reku si da obstaje en program.....ker??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 program (napisal Roost, ki je majstor za avspuhe): http://fpp.hamradio.si/roost/software/exhaustcalculator2.zip Java program (namenjen modelarskim motorjem, zato mors preklopit gorivo is Methanol na Gasoline): http://www.mh-aerotools.de/airfoils/javapipe_en.htm kot izpuha se od kita do kita razlikuje, za minimotote vem da je vedno okrog 180 stopinj, za skuterje pa ne vem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 hvala=)se bom probu znajdt iz kle vn=) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sas005 Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=776.0 Sheme LeoVince auspuhou Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomos rider Objavljeno Marec 24, 2007 Deli Objavljeno Marec 24, 2007 Ali mi lahko kdo pošlje program za računanje kotov in mer za auspuhe(da bi ga naredil doma)? Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Marec 25, 2007 Deli Objavljeno Marec 25, 2007 http://fpp.hamradio.si/roost/software/index.html evo prow t zgornje klikn pa bo :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
akrapovič Objavljeno Marec 25, 2007 Deli Objavljeno Marec 25, 2007 kako pa na tem programu sprogramiraš auspuh za svoj motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno Marec 25, 2007 Deli Objavljeno Marec 25, 2007 za nekaj taksnega pa potrebujes nekaj znanja da nardis izpuh tocno po merah, ter da sploh ves o cem se gre v programu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Marec 25, 2007 Deli Objavljeno Marec 25, 2007 uzemi slovar u roke pa ti bo lažje ja nekaj znanja boš pa res potreboval pri točnih mirah jaz sem že izrezal skico za mojo apn-jko prav s tem programom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ts007 Objavljeno Marec 25, 2007 Deli Objavljeno Marec 25, 2007 (popravljeno) ja nekaj znanja boš pa res potreboval pri točnih mirah Mal več kot nekaj :) Popravljeno Marec 25, 2007. Popravil ts007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno Marec 25, 2007 Deli Objavljeno Marec 25, 2007 Veeeeliko znanja! .) pa tud nekaj opreme...in orodja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 ga je ze kdo naredu ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 ja jst samo z drugim kalkulatorjem :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 ja jst samo z drugim kalkulatorjem :OK: Si sprobu? Kako je sou? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 mah sej malo bujš gre samo sem imel probleme pre tanka kovina in navadn švajs aparat tako da ni kej natančno narejen in še nimam dosti izkušenj s švajanjem(imam 14 let) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 (popravljeno) Navadn? to najbrz mislis elektrode?...elektrode niso fajn za pleh...kak svoh CO2 si umisl (MIG).. .) Popravljeno April 8, 2007. Popravil Fabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ts007 Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 (popravljeno) Iz migom gre kr lepo če se potrudiš. Najboljše pa avtogen al pa TIG. Popravljeno April 8, 2007. Popravil ts007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 ja baje da je avtogeno najbolše :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 elektrode ga prehitr segrejes pa kr lukna rata ....k mors met pleh 0,8 mm al pa 0.5 =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 Iz migom gre kr lepo če se potrudiš. Najboljše pa avtogen al pa TIG. Ma ja samo za enga mulca je to malo drago...se ti ne zdi.. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JjAaRrAaCc Objavljeno Junij 27, 2007 Deli Objavljeno Junij 27, 2007 jaz sem že izrezal skico za mojo apn-jko prav s tem programom a mi jo lohk prosm pošleš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Junij 27, 2007 Deli Objavljeno Junij 27, 2007 a je kdo naredu ze Dusilc?? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se