2384nsdf83 Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 (popravljeno) T-shirts from Hell. Popravljeno November 9, 2006. Popravil brum brum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 (popravljeno) Zakon majce. Mam doma 5 komadov. :grim Trenutno je najaktualnejša "I`m not handicapped i`m just lazy". Popravljeno November 9, 2006. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 (popravljeno) Kje si jih pa dobil, ker jih sploh ne pošiljajo v SLO? Popravljeno November 9, 2006. Popravil Kaiser Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 ..na kolk se pa perejo?? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Kje si jih pa dobil, ker jih sploh ne pošiljajo v SLO? Kak je fajn, če kdo poznani študira v Avstriji. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 ..na kolk se pa perejo?? :hmm: Na 90 obvezno :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Jest sm pa tele dobila u sloveniji http://www.majice.us/ :grim mam 2 črni telirani...perem jih na 30 stopinj brat jim ma 5, tudi črne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 9, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 9, 2006 (popravljeno) ..na kolk se pa perejo?? :hmm: odvisno, kolko ti vešmašina nese... meni tudi do 1200 na uro ... al je na minuto? saj ne vem ... Popravljeno November 9, 2006. Popravil brum brum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 na minuto :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 pa ko centrifugira moraš obvezno sedet na pokrovu stroja in ga zadrževat v gabaritih pralnice oz. kopalnice ! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Kak je fajn, če kdo poznani študira v Avstriji. :grim Jaz pa sem mislil, da si jih v Vurbergu dobil. pa ko centrifugira moraš obvezno sedet na pokrovu stroja in ga zadrževat v gabaritih pralnice oz. kopalnice ! :grim Pa fajn je, da ji pri tem kdo pomaga. Da jo malo pričvrsti na pralni stroj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 po pranju na 90% :grim jih je potrebno obvezno posušiti v sušilnem stroju :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Jaz pa sem mislil, da si jih v Vurbergu dobil. Eno ja, kaj pa ostale 4? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se