AREA Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 Odlocam se med tema dvema pa bi blo fajn kako mnenje al pa izkusnja ce ma kdo karkoli od tega: http://www.rolan.si/index.php?str=artikel&a_id=2572 ali pa http://www.teal.si/iShop.asp?mode=PR00CCF6...BDRTRDNHKVUNECP Upam da bom dobil kaki odgovor ker bi ga jutri ze rabil :yes:
MiNa Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 :hmm: , če kupiš PCMCIA bo na mizi ali kolenih manj kablov. Ne moreš pa ga priključit na domači računalnik. Odloči se glede na potrebe, ker po podatkih bi se težko odločil. :hmm: , bi se odločil lažje, če bi videl kako se obneseta v praksi. Važna je slika ne pa razna dodatna brezvezna navlaka. LP M
Thundercat Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 Važna je slika ne pa razna dodatna brezvezna navlaka. LP M ni glih tako, za nekoga je tisto "navadna navleka", za drugega, ki se pozna ali rabi, pa kaj več.... opazil sem, da prvi ima daljinec, drugi pa ne...a rabiš oz. želiš daljinec? a želiš USB kartico?
AREA Objavljeno November 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 9, 2006 Vzel bi tisto ki ma boljsi software, ki se ne podira vsakih pet minut, tisto ki manj obremenjuje sistem in da boljso sliko. Zdaj pa bogve kira je to ce noben nima izkusenj s tema dvema...sam se nekak bolj nagibam k PCMCIA, ceprav pisejo da se bolj greje kot USB, ki pa vcasih baje stekne ker ma slabsi prenos signala :unsure:
Thundercat Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 probi na slo-tech.com vprašat....
AREA Objavljeno November 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 10, 2006 Sem kupo Avermedio PCMCIA. Zdaj pa je nastal problem ker je instalacijski CD neuporaben. Ne vem al je zanic al kaj samo najprej ga zavrti, odpre se reklamno okno za avermedio pol pa tema. Pise da se proces izvaja ampak tudi po pol ure se ne zgodi cisto nic. Sicer pa se ne more ce se CD ne vrti. Sem ze mislo da je moj pekac zanic pa je na fotrovem popolnoma enako. Tudi ce ne dam Autoplay ampak explore pa klikam na setup se ne zgodi NIC. Mater to ti kar veselje vzame, najrajsi bi jim vse skup nazaj neso pa nekam vtakno :wacko:
simonsi Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 Potegni gonilnike z uradne strani, cd pa prodajalcu v tazadnjo vtakni. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se