moto rider Objavljeno Februar 9, 2009 Deli Objavljeno Februar 9, 2009 ah vsazga malu...malu na faxu... malu u službi... A pol si ti dohtar'ca?? :hmm: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 9, 2009 Deli Objavljeno Februar 9, 2009 hehe... ne ne MS... bo kr dost, ž dast d lahka koga matram :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Februar 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Februar 9, 2009 hehe... ne ne MS... bo kr dost, ž dast d lahka koga matram :naughty: A ste res MS spodaj brez? :whistle: SAj mi lahko na PM odgovoriš! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 v šoli garamo :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 delam in se ogrevam za ............ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 A ste res MS spodaj brez? :whistle: SAj mi lahko na PM odgovoriš! :D :lol1: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 A ste res MS spodaj brez? :whistle: SAj mi lahko na PM odgovoriš! :D sam nekej mi povej... :lol1: as prevč NMK gledou :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oks Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 Že dva meseca nič. :trance_33_sleep: :closedeyes: :yawn: Skoraj isto kot medved. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 Sam delam in uživam.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Februar 10, 2009 Avtor Deli Objavljeno Februar 10, 2009 sam nekej mi povej... :lol1: as prevč NMK gledou :xx: Nisem! Samo hočem iz prve roke zvedet! :D Odgovor pa je? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 Jst se pa v glavnem okrog takšnih reči gibljem :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Nisem! Samo hočem iz prve roke zvedet! :D Odgovor pa je? :hmm: nabo držal... za izjeme pa nwm hehe... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 šola.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 delamo: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...p;#entry1562547 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črnolaska Objavljeno Februar 27, 2009 Deli Objavljeno Februar 27, 2009 šiht... pol pa naj bi diplomo pisala.. pa po mojem spet ne bo nič s tem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bacekjon Objavljeno Februar 27, 2009 Deli Objavljeno Februar 27, 2009 Šiht...hvalabogu sam še eno urco in pol...pol pa šibam s kolegicami na pijačo! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Februar 27, 2009 Deli Objavljeno Februar 27, 2009 Faks, drugač sem pa zdej ene 2 leti delu na področju varovanja, zdej pa iščem kej novga-tko da če kdo ve za kak dobr šiht (prek študenta) se priporočam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Februar 27, 2009 Deli Objavljeno Februar 27, 2009 Vse od naštetega nekak sodi v opis mojih del! :lol: :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 jaz delam :P sej glavn da delam..... sej ni niti važn, kaj..... ;) tud če se delam da delam....sam se ne :grrr osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 Naslednjih par mescov u izi pa sm luštne stvari :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 eni delate .. eni pa garamo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 Sam delam in uživam.... :OK: Ja še zmeri...pa mi čist ugaja.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
radoracer Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 elektrotehnika privat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno April 10, 2009 Deli Objavljeno April 10, 2009 šola Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 Še 3 mesece vodija kakovosti/kvalitete. Pol sm pa fraj tega in komi čakam da bom končn po 2eh letih začela host prazne glave domu in nasledn dan me nč nov počakal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se