Kremenčkovi Objavljeno Avgust 31, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2012 ka je to slaba volja Dobra volja je najbolja..............
Sanda7 Objavljeno September 1, 2012 Opozori Objavljeno September 1, 2012 tole vreme me je kr razočaralo,..in pa vetrr 96kmh,k me je skor s kolesa zvrnu
Sanda7 Objavljeno September 2, 2012 Opozori Objavljeno September 2, 2012 prehitr konc vikenda...pumpo rabm
maus Objavljeno September 3, 2012 Opozori Objavljeno September 3, 2012 enako kot vsak ponedeljek, ponedeljek :glare:
TOMCAT Objavljeno September 3, 2012 Opozori Objavljeno September 3, 2012 ......zaenkrat še nič , za drugič se pa ne dam
brojedan Objavljeno September 3, 2012 Opozori Objavljeno September 3, 2012 Reiffeisen Banka en mesec nategovanja in 12kg papirjev za par jurjof krede .. zavrnjeno BREZ razloga!
Sash958 Objavljeno September 3, 2012 Opozori Objavljeno September 3, 2012 Konec "kofetkanja" Kmetica2 1
anja37 Objavljeno September 6, 2012 Opozori Objavljeno September 6, 2012 ....moški :jezen da mi j.... j... ben šlo že mimo :lol:
Ninč Objavljeno Oktober 19, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2012 moja cimra... ker je zadnje čase tako negativno nastrojena js tud delam z ljudmi, ampak službe ne nosim domou
Sanda7 Objavljeno Oktober 19, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2012 delovno sobota:(((( :SS :SS :SS :SS :SS :BUA: :BUA: :headbang:
semering Objavljeno Oktober 19, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2012 slaba volja!! Ne delaj težavam težav, da ti težave ne bodo delale težav, ker če ne boš delal težavam težav, ti tudi težave ne bodo delale težav itd.......... Torej smo si za slabo voljo krivi sami. Nekateri. Jst že ne.
maus Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 čez naselja vsi full hitri .... iz naselja, za prvim ovinkom pa skor parkirajo :angry: gsxf750 in thumper 2
maus Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 beelaaaaaaaaaa snežinka ki padaaaaaaaaa ... bla bla blaaaaaaaaaa :glare: thumper in malakai 2
pik1 Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 a kaaaaaajjjjjjj ????? največji kreteni "gumilezngarji" .... :headbang: :headbang: :headbang: :wallbash: :headbang: glih kar sm pršou od enga vulkanizerja, k se sicer ima za neki .... pa u bistvu je do dons tud bil .... ampak .... ...... imeu je ene tri zaposlene šalabajzerje .... začel se je, ko čez tričetrt ure še ni blo delo končano, pa sem mal zatežil šefu, in sva šla skupi do avta .... no, u bistvu kremenčki niso znal nacentrirat lite feltne ..... fuuuuuuuck ... verjel al ne .... in to trije .... no, da bo pa pol mera polna, je pa šef (IDIOT !!!!!!) pogruntu še to, da so pa še gume v napačno smer nataknil na feltne ..... :headbang: fuuuuuuuuuuuuuuuuck .... popizdu sm na polno ...... pol pa rajš ne razlagam naprej, kako je blo ..... ojojojojojojoj ..... :slap: anja37 1
igorkr Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 vse te spremembe na šihtu... jutri "odhajam" na drug oddelk, v drugo izmeno Eh, ninč ne jamri, jst vsako leto v povprečju najmanj dvakrat menjam lokacijo šihta, selitve, rihtanja, narava dela, itd ... pa se ne pritožujem Glavno je da je delo, ... Danes me spet nič ni spravilo na obrate
Sanda7 Objavljeno November 2, 2012 Opozori Objavljeno November 2, 2012 kako mi lohk poje en kako je lepo življenje ,če pa morem jit jutr spet delat pa še u nedeljo:(((grrr
maus Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Ker sem zajebu in nisem resno vzel to sporočilo umetnica51, pik1 in DAMI34 3
sayo Objavljeno December 27, 2012 Avtor Opozori Objavljeno December 27, 2012 Razpi... me da je isti pralni stroj od GORENJA v Nemčiji kjer imajo ljudje veliko večjo kupno moč skoraj 200 € cenejši kot pri nas TOMCAT 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se