Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

ka je to slaba volja :?

Dobra volja je najbolja..............

Objavljeno

tole vreme me je kr razočaralo,..in pa vetrr 96kmh,k me je skor s kolesa zvrnu

Objavljeno

enako kot vsak ponedeljek, ponedeljek :glare:

Objavljeno

Reiffeisen Banka

:BUA:

en mesec nategovanja in 12kg papirjev za par jurjof krede ..

zavrnjeno BREZ razloga!

Objavljeno

....moški :jezen da mi j.... j... :P ben šlo že mimo :lol:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

moja cimra... ker je zadnje čase tako negativno nastrojena :( js tud delam z ljudmi, ampak službe ne nosim domou

Objavljeno

delovno sobota:(((( :BUA::fight2::SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA::headbang: :headbang:

Objavljeno

slaba volja!! :(

Ne delaj težavam težav, da ti težave ne bodo delale težav, ker če ne boš delal težavam težav, ti tudi težave ne bodo delale težav itd.......... Torej smo si za slabo voljo krivi sami. :hmm: Nekateri. Jst že ne. :nono:

Objavljeno

čez naselja vsi full hitri .... iz naselja, za prvim ovinkom pa skor parkirajo :angry:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

beelaaaaaaaaaa snežinka ki padaaaaaaaaa ... bla bla blaaaaaaaaaa :glare:

:SS

• Všeč mi je 2
Objavljeno

a kaaaaaajjjjjjj ????? največji kreteni "gumilezngarji" .... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :wallbash: :wallbash: :headbang: :headbang: :headbang:

glih kar sm pršou od enga vulkanizerja, k se sicer ima za neki .... pa u bistvu je do dons tud bil .... ampak ....

...... imeu je ene tri zaposlene šalabajzerje .... začel se je, ko čez tričetrt ure še ni blo delo končano, pa sem mal zatežil šefu, in sva šla skupi do avta .... no, u bistvu kremenčki niso znal nacentrirat lite feltne ..... fuuuuuuuck ... verjel al ne .... in to trije .... no, da bo pa pol mera polna, je pa šef (IDIOT !!!!!!) pogruntu še to, da so pa še gume v napačno smer nataknil na feltne ..... :headbang: :headbang: :headbang: fuuuuuuuuuuuuuuuuck .... popizdu sm na polno ...... pol pa rajš ne razlagam naprej, kako je blo ..... ojojojojojojoj ..... :slap: :slap: :slap:

Objavljeno

vse te spremembe na šihtu... jutri "odhajam" na drug oddelk, v drugo izmeno :(

Eh, ninč ne jamri, jst vsako leto v povprečju najmanj dvakrat menjam lokacijo šihta, selitve, rihtanja, narava dela, itd ...

pa se ne pritožujem :):D

Glavno je da je delo, ...

Danes me spet nič ni spravilo na obrate :D

Objavljeno

kako mi lohk poje en kako je lepo življenje ,če pa morem jit jutr spet delat pa še u nedeljo:(((grrr

Objavljeno

Ker sem zajebu in nisem resno vzel to sporočilo :cry:

post-3497-0-45461900-1352056635_thumb.jpg

• Všeč mi je 3
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Razpi... me da je isti pralni stroj od GORENJA v Nemčiji kjer imajo ljudje veliko večjo kupno moč skoraj 200 € cenejši kot pri nas

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!