DAMI34 Objavljeno Maj 13, 2014 Deli Objavljeno Maj 13, 2014 Fukita se če se bom, bom to moral objaviti v temi kaj vas je spravilo v dobro voljo, to je pa že garanje Zivnorc, Kmet2 in gregorjanc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Maj 13, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 13, 2014 12 UR ČAKANJA NA LJUBLJANSKI URGENCI, TO SO NAM OMOGOČILI NAŠI POLITIKI, KI SO V DOBRIH 20 LETIH UNIČILI DRŽAVO, DA NI DENARJA ZA GLAVNO STVAR, TO JE ZDRAVJE LJUDI I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 13, 2014 Deli Objavljeno Maj 13, 2014 potem ni blo tko grozn ... zakaj pa ne greš do svojga zdravnika, če ni nujno ? sej denarja je dovolj, sam je vsak k ga glava boli že bolan.... pa more gužvo delat aja, mene tut dons boli glava, pa moja križnca , res....luna je kriva sam se bom kr sama pocajtala... mam še neki unih roza na lagerju :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 (popravljeno) tole sporočilo, . Ejga, pospraulamo! Par dni me nau na šiht. Mam celo jebo u host! Pošl koga, da nam pride pomagat! NUJNO Zdej pa dopusta ne dobim ker gre že Norc pomagat :angry: Popravljeno Maj 14, 2014. Popravil gregorjanc Zivnorc, Kmet2, Dadi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 tole sporočilo, . Ejga, pospraulamo! Par dni me nau na šiht. Mam celo jebo u host! Pošl koga, da nam pride pomagat! NUJNO ATT46HIN.jpg Zdej pa dopusta ne dobim ker gre že Norc pomagat :angry: Sem se jim jaz pridružil, zaradi nepopolne gozdarske opreme sem se pa z motorko po kolenu. Doma na bolniški pa ni več take družbe. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 ... sam da ti ni tisto med koleni v ketno potegnilo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 ... sam da ti ni tisto med koleni v ketno potegnilo.... Mogoče me je rešila povprečnost :naughty:, od zdaj naprej pa Husqvarna 20 m/s. Ni ravno motor, so pa protivrezne hlače. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 stiropor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 . . .... 003 ... Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Republika e Shqiperise, Ambasada Slloveni. :wacko2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Čakanje pred kliničnm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 Voda v BIH, poplavljena hiša in ujeti sorodniki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 . . .... 003 ... stari, sam teb gre res samo še navzdol p.s. a se yu3 oblečem za žur al za komemoracijo? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 stari, sam teb gre res samo še navzdol p.s. a se yu3 oblečem za žur al za komemoracijo? ... svi goli, pa ko šta voli ... Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 17, 2014 Deli Objavljeno Maj 17, 2014 Danes sm dobre volje,jutri bom definitivno slabe pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Maj 17, 2014 Deli Objavljeno Maj 17, 2014 NIč me še ni spravlo v slabo voljo. Vesel sem kot radio. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Maj 17, 2014 Deli Objavljeno Maj 17, 2014 Kot radio veseljak? BREITNER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Maj 17, 2014 Deli Objavljeno Maj 17, 2014 Danes sm dobre volje,jutri bom definitivno slabe Če smem vprašat ... kaj te lahko v nedeljo, na gospodov dan spravi v slabo voljo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 17, 2014 Deli Objavljeno Maj 17, 2014 Praznovanje abrahama pozno v nedeljsko noč :grim DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Maj 17, 2014 Deli Objavljeno Maj 17, 2014 Praznovanje abrahama pozno v nedeljsko noč :grim Od koga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Maj 17, 2014 Deli Objavljeno Maj 17, 2014 (popravljeno) Praznovanje abrahama pozno v nedeljsko noč :grim A, to pa verjamem ja, da boš jutri in delno tudi v ponedeljek zelo slabe volje. Jaz se zaenkrat še dobre volje in upam, da bom tudi po tekmi, kjer bodo zmagali naši ... BORUSSIA!!! Popravljeno Maj 17, 2014. Popravil BREITNER Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 17, 2014 Deli Objavljeno Maj 17, 2014 (popravljeno) Zarjavel žebelj v stopalu je vedno dober razlog za slabo voljo. Popravljeno Maj 17, 2014. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 Ludilika ti pa si firbčen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 Pa ne da sem firbčen sam zmedu si me in to fajn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 ... jutranja glavobolja ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se