Scarabeo 500 Objavljeno September 15, 2018 Opozori Objavljeno September 15, 2018 pred 1 uro, NinaBina pravi: Ne sam slaba volja... katastrofa! Vlozene rdece pese mi je zmankal Bo treba k mamici kmalu, ni druge... Bljak, ne maram rdeče pese. Resnično je ne maram, a na potovanju sva z mojo dobila za prilogo precej pečene zelenjave - med njimi je bila tudi pečena pesa (kockice okoli 1- 1.2 cm. Ne boš verjela, meni je bilo zelo všeč - poskusi. Zdaj si doma večkrat narediva pečeno zelenjavo s krompirjem. (v roru) Njam, vredno poskusiti. Ninč. 1
thumper Objavljeno September 16, 2018 Opozori Objavljeno September 16, 2018 ajd od bmflarja s kransko reg. ki ga prehitim na makadamu bi človk še prčakval da te gre prehitevat v koloni sred desnega ovinka v hruševju pa te stisne ob rob .. od mercedesa avta sicer malo manj da starta skoz rdečo v zapori v senožečah.. sam da se pa varadero postavi 5m kolkr je ostal placa spredaj na pole pa ne spele na zeleno pa tud u kurac.. pezdeti - zakaj mi to delate zmerej šele k me dohitite na 50 pa mam tamalo gor? sesir in Ninč. 2
Ninč. Objavljeno September 23, 2018 Opozori Objavljeno September 23, 2018 Ne znam nastavt dr.looney, Kor13 in VS800 3
thumper Objavljeno September 23, 2018 Opozori Objavljeno September 23, 2018 pred 44 minutami, NinaBina pravi: Ne znam nastavt verjetno znaš..sam enga tazga si moraš najt k zna zadet.. Zok in Ninč. 1 1
Ninč. Objavljeno September 23, 2018 Opozori Objavljeno September 23, 2018 pred 11 minutami, thumper pravi: verjetno znaš..sam enga tazga si moraš najt k zna zadet.. Ni res dr.looney 1
thumper Objavljeno September 23, 2018 Opozori Objavljeno September 23, 2018 pred 5 minutami, NinaBina pravi: Ni res dva ? tri?
Ninč. Objavljeno September 23, 2018 Opozori Objavljeno September 23, 2018 pred 20 minutami, thumper pravi: dva ? tri? Auuu grom vdaro. Dovolj je eden da mi skace po glav dr.looney 1
thumper Objavljeno September 23, 2018 Opozori Objavljeno September 23, 2018 pred 5 minutami, NinaBina pravi: Auuu grom vdaro. Dovolj je eden da mi skace po glav sej sm ti reku da si najd enga tazga k bo znal na taprau mest skakat.. bajkr88, dr.looney, Kor13 in 2 others 5
pik1 Objavljeno September 23, 2018 Opozori Objavljeno September 23, 2018 . .. ma fak ... pa tak drekast vreme ... ... prov nikamr ne grem ... ... doma se bom valjal pred televizijo ... in jedu čokolado ... aja, to je pa že za v drugo temo DAMI34, maus, Bmflar in 1 other 2 2
Buschi Objavljeno September 23, 2018 Opozori Objavljeno September 23, 2018 Pred dnevi sem pod rubriko Dobre volje pisal, da je mulc naredu izpit za 125tko... Pi...da, sem slabe volje, ko sem se šel z njim peljat: -sekanje nepreglednih levih ovinkov -vožnja po ozki cesti večinoma po levi strani?????? -varnostna razdalja lih 2 metra -pod 100 na uro ne pade -omejitve skozi naselja kot da jih ni -žmigovc v rondoju...kje pa -prehitevanje avtomobila, ko je z gumo že v štuštangi...baje neki v povezavi v zaveterjem? -po nepoznani in mokri ter z listjem posuti cesti pun hamer...ma z 660-tko ga nisem dohajal čez ovinke Mater sem mu jih napel doma. A v avtošoli neč ne naučijo več????? RobiRoberto, C eagle, Wakasaki in 5 others 1 2 5
maus Objavljeno September 24, 2018 Opozori Objavljeno September 24, 2018 pred 9 urami, Buschi pravi: Mater sem mu jih napel doma. A v avtošoli neč ne naučijo več????? žalostno, ampak res ... v avtošolah jim dajo licenco za ubit ... zelo nepripravljene jih spuščajo na cesto Wakasaki, Akito in Zivnorc 2 1
Borutt Objavljeno September 24, 2018 Opozori Objavljeno September 24, 2018 pred 12 urami, Buschi pravi: Pred dnevi sem pod rubriko Dobre volje pisal, da je mulc naredu izpit za 125tko... Pi...da, sem slabe volje, ko sem se šel z njim peljat: -sekanje nepreglednih levih ovinkov -vožnja po ozki cesti večinoma po levi strani?????? -varnostna razdalja lih 2 metra -pod 100 na uro ne pade -omejitve skozi naselja kot da jih ni -žmigovc v rondoju...kje pa -prehitevanje avtomobila, ko je z gumo že v štuštangi...baje neki v povezavi v zaveterjem? -po nepoznani in mokri ter z listjem posuti cesti pun hamer...ma z 660-tko ga nisem dohajal čez ovinke Mater sem mu jih napel doma. A v avtošoli neč ne naučijo več????? Ne verjamem, da so ga tako učili. Torej je problem nekje drugje. Zivnorc, Wakasaki in Akito 2 1
maus Objavljeno September 24, 2018 Opozori Objavljeno September 24, 2018 pred 17 minutami, Borutt pravi: Ne verjamem, da so ga tako učili. Torej je problem nekje drugje. ti bi mulca kr nagarbu dokler nai 1 x užgau, bo videl in občutil, da se ne sme tko peljat .. upam, da to ne bo prepozno. @Buschi ... drugič bo bolje, da ti spredaj voziš in mu daš strogo prepoved, da te ne prehiti ... bod Markez on pa Rossi Quest, Bmflar, Zivnorc in 3 others 3 1 2
Borutt Objavljeno September 24, 2018 Opozori Objavljeno September 24, 2018 pred 36 minutami, maus pravi: ti bi mulca kr nagarbu dokler nai 1 x užgau, bo videl in občutil, da se ne sme tko peljat .. upam, da to ne bo prepozno. @Buschi ... drugič bo bolje, da ti spredaj voziš in mu daš strogo prepoved, da te ne prehiti ... bod Markez on pa Rossi Imam že tretjo tonfo. Štekaš? Zivnorc, maus in Bmflar 3
Zivnorc Objavljeno September 24, 2018 Opozori Objavljeno September 24, 2018 pred 14 urami, Buschi pravi: Pred dnevi sem pod rubriko Dobre volje pisal, da je mulc naredu izpit za 125tko... Pi...da, sem slabe volje, ko sem se šel z njim peljat: -sekanje nepreglednih levih ovinkov -vožnja po ozki cesti večinoma po levi strani?????? -varnostna razdalja lih 2 metra -pod 100 na uro ne pade -omejitve skozi naselja kot da jih ni -žmigovc v rondoju...kje pa -prehitevanje avtomobila, ko je z gumo že v štuštangi...baje neki v povezavi v zaveterjem? -po nepoznani in mokri ter z listjem posuti cesti pun hamer...ma z 660-tko ga nisem dohajal čez ovinke Mater sem mu jih napel doma. A v avtošoli neč ne naučijo več????? .... jest bi mu je*al mater .... ...resno: ..kot je napisal @maus Spredaj ti... zadaj on. Čene sankcija. Boh ne dej fanta spustiti z drugimi mulci na cesto. Sem že videl, oz. se že pogovarjal z mnogimi, ki so bili začetniki...pa so se hoteli kosati z izkušenejšimi... nasedali provokacijam... se hoteli pokazati, kaj znajo...itd.. Tudi sam se nimam za nobeno cvetko marjetko.... vendar skušam čim manj kršiti prometne predpise, pravila in predvsem prometno kulturo, ki jo je treba osvojiti v svoji glavi in ne samo naučiti v šoli. ...škoda, da ga nisi snemal s kamero, da bi mu pokazal, kaj je delal narobe. ... al pa če nimaš časa vozit se z njim, njemu namestiš kamero in po vožnji naredita pregled ene par klipov posnetkov.... kot nenapovedana kontrolka v šoli.. Akito, Wakasaki, Frenk 67 in 4 others 4 3
Spelca123 Objavljeno September 24, 2018 Opozori Objavljeno September 24, 2018 On 9/23/2018 at 11:09 AM, pik1 said: . .. ma fak ... pa tak drekast vreme ... ... prov nikamr ne grem ... ... doma se bom valjal pred televizijo ... in jedu čokolado ... aja, to je pa že za v drugo temo Sto posto si alergicen na cokolado
Wakasaki Objavljeno September 25, 2018 Opozori Objavljeno September 25, 2018 pred 18 urami, Zivnorc pravi: .... jest bi mu je*al mater .... ...resno: ..kot je napisal @maus Spredaj ti... zadaj on. Čene sankcija. Boh ne dej fanta spustiti z drugimi mulci na cesto. Sem že videl, oz. se že pogovarjal z mnogimi, ki so bili začetniki...pa so se hoteli kosati z izkušenejšimi... nasedali provokacijam... se hoteli pokazati, kaj znajo...itd.. Tudi sam se nimam za nobeno cvetko marjetko.... vendar skušam čim manj kršiti prometne predpise, pravila in predvsem prometno kulturo, ki jo je treba osvojiti v svoji glavi in ne samo naučiti v šoli. ...škoda, da ga nisi snemal s kamero, da bi mu pokazal, kaj je delal narobe. ... al pa če nimaš časa vozit se z njim, njemu namestiš kamero in po vožnji naredita pregled ene par klipov posnetkov.... kot nenapovedana kontrolka v šoli.. Tko kot si napisal,sam pri sebi moraš popedenat. Ja do izpita prideš z malo poligona in max. 45min vožnje...potem se šele začne. Sineta zadaj kot ste rekli pa naj spremlja ata linije ,razvrščanje,......na prvi furi se je itak hotu pokazat atu kok obvlada,...ko sem opravil izpit sem se z veseljem vozil za kolegom, ki je desetletja že motorist in je svoj tempo prilagodil da sem lahko lepo sledil,meni čudovit način ufuravanja. Sej vsi vemo, jst sem najbolši pa najhitrejši pa najbl ga zalagam,.....dokler ne dojameš da to ni igra, če maš zegen brez padca poškodb... Meni so dale mislit situacije, katere nebi zvozil če nebi vozil z nekaj rezerve in predvsem po svoji strani,primer hlodar na mojem pasu za ovinkom,pokvarjen avto dom za ovinkom,.......pa tudi ko so je pri vožnji v družbi cepnil en pa drug pa tret, potem pa poškodbe pa rehabilitacija,pa polomljen motor,..... Nebom pozabil ko se je od kolega kolega prvič peljal iz eisekapel na Jezersko in pridemo k jezeru in tip prbije kva smo šli tok počas, tm bi loh bl letel, ja če nebi videl da je marsi kateri ovinek komaj zaključil še na asvaltu bi še rekel..... Nisem svetnik tudi meni ni lepšega ko ga pred ovinkom nabremzaš našaltaš založiš in odpiraš ga ti vmes prihaja.... KyoKon in maus 2
Raavi Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 Na šihtu mel nesrečo. No so že prošla dva tedna bolniške. Zamudu zadnje dneve toplega vremena. Valda bo še kaj ogrelo se. Wakasaki, tomaz69, Zok in 2 others 5
Zok Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 (popravljeno) On 9/25/2018 at 7:43 AM, Wakasaki said: Ja do izpita prideš z malo poligona in max. 45min vožnje...potem se šele začne. Pravzaprav z 90 minutami izpitne voznje. In najmanj 22 urami voznje pred tem - govorim za A brez omejitev iz nule, morda je za A1 kateri pogoj drugacen.. In ja, potem se sele zacne. Pamet pride sele z leti - le preziveti je potrebno do tja. Meni je pomagala nekajletna moto-abstinenca. Pa se vseeno fliknem tu in tam. Ampak vedno redkeje. Popravljeno September 26, 2018. Popravil Zok Ninč., dr.looney in Wakasaki 3
Ninč. Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 Danes sem verižico strgala... motorček je kr poletu... letos mi res niso usojena enosledna vozila notranc, C eagle, .... in 1 other 1 3
Kugelschreiber Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 9 minutes ago, Zok said: Pamet pride sele z leti - le preziveti je potrebno do tja. Pa ne vem ce pride samo z leti. Par znancev v mojih letih, je frisnih na motorju. Pac ko dajo celado gor ratajo najstniki. Zok 1
Zok Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 2 minutes ago, Kugelschreiber said: Pa ne vem ce pride samo z leti. Par znancev v mojih letih, je frisnih na motorju. Pac ko dajo celado gor ratajo najstniki. Leta so le merska enota. Izhodisce merilnega sistema je variabilno. dr.looney 1
.... Objavljeno September 27, 2018 Opozori Objavljeno September 27, 2018 pred 20 urami, Zok pravi: Pravzaprav z 90 minutami izpitne voznje. In najmanj 22 urami voznje pred tem - govorim za A brez omejitev iz nule, morda je za A1 kateri pogoj drugacen.. In ja, potem se sele zacne. Pamet pride sele z leti - le preziveti je potrebno do tja. Meni je pomagala nekajletna moto-abstinenca. Pa se vseeno fliknem tu in tam. Ampak vedno redkeje. Dobro, ne rabimo biti malenkostni. 45min ali 90min mislim da ne igra neke vloge. Je pa zanimivo, da moraš narediti še varno vožnjo v roku 6-24 mesecev po uspešno opravljeni izpitni vožnji.
Wakasaki Objavljeno September 27, 2018 Opozori Objavljeno September 27, 2018 (popravljeno) Ob 26. 9. 2018 ob 20:25, Zok pravi: Pravzaprav z 90 minutami izpitne voznje. In najmanj 22 urami voznje pred tem - govorim za A brez omejitev iz nule, morda je za A1 kateri pogoj drugacen Tistih 22 ur se pripravljaš na tistih 90min glavne vožnje, ki je pri meni za neomejeno in ne A1 trajala s poligonom vred 1h oz 60min.Je pa to že nekaj let nazaj. Popravljeno September 27, 2018. Popravil Wakasaki
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se