dr.looney Objavljeno Julij 7 Opozori Objavljeno Julij 7 pred 45 minutami, Mavti pravi: Sami Rogliči in Pogačarji plus ostala mladina na cest +nebroj gradbišč kjer nobeden dons ne delai petindvajset minut za deset kilopmetrov A nobeden več ne kuha samo še prinas doma pečenko pečemo Te razumem. Jaz včasih sploh ne bi bremzala, sam mi je škoda avta. boki brm, Akito, Mavti in 1 other 1 2 1
Mavti Objavljeno Julij 7 Opozori Objavljeno Julij 7 pred 49 minutami, pik1 pravi: . ... kaj te je zdej spravilo u slabo voljo ??? ... Roglič, Pogačar, al pečenka ??? Ja zardi peciklistov se mi je že malo pečenka hotla zažgat mamicu jim j...m pik1, RobiRoberto, kaizer in 1 other 2 1 1
Buschi Objavljeno Julij 13 Opozori Objavljeno Julij 13 10€ za 5 šnit avtohtonega Paškega pršuta...pa še dober ni bil, ker je bol spominjal na domač povojen špeh ! RobiRoberto, Frenk 67, Akito in 1 other 3 1
Frenk 67 Objavljeno Julij 19 Opozori Objavljeno Julij 19 Zgleda, da s telim paradajzom od tamauga nou nč ☹️ pik1, Akito, Kawasaki_rider in 3 others 6
pik1 Objavljeno Julij 19 Opozori Objavljeno Julij 19 pred 52 minutami, Frenk 67 pravi: Zgleda, da s telim paradajzom od tamauga nou nč ☹️ . ... a je to češnjevc, al pomodor za omake ??? Frenk 67, RobiRoberto, DAMI34 in 2 others 4 1
Mavti Objavljeno Julij 21 Opozori Objavljeno Julij 21 Hitrost obnove slabih sto metrov glavne ceste mimo Špotr centr Prodnik,samo da semafor lahko stoji pa čeprav cesti nič ne manjka,leto bo naokoli pa nič od nič ker ni pravi oblasti https://lh3.googleusercontent.com/p/AF1QipM4_s7NZ8-k6kbwOvnykYDyav2sZtODfvE2vpVd=s1360-w1360-h1020 RobiRoberto 1
Buschi Objavljeno Julij 21 Opozori Objavljeno Julij 21 Mavti, ne s tako slabo voljo. Če gori rdeča, lahko zavijejo na južno k mojemu dobremu pdijatelju Ediju... Mavti 1
Tedybear Objavljeno Julij 28 Opozori Objavljeno Julij 28 Sicer na 4 kolesih, ampak.....samo še eden naj reče, da ko prideš v SLO, se pa začnejo zastoji. Čez Avstrijo itak samo 100 ali pa 80. Zastoji pred Rosenheimom, pred in po Munchnu, pred Ulmom in pred Stuttgartom. Proti jugu ( Kempen) zastojev manj. Od spod Brennerja mimo Brunecka do Toblacha prva, druga, stoj...5 minut. Pa gremo....prva...stoj 3 minute. Niti motoristi niso profitirali. Google je reku, da bom do doma vozil dobre 4 ure. No, falil je za 3, pa še Karavankami sem se izognil. Koren pa nima več flike. Preplasten. Na oni strani seveda. maxxa 1
maxxa Objavljeno Julij 28 Opozori Objavljeno Julij 28 pred 9 urami, Tedybear pravi: Koren pa nima več flike. Preplasten. Na oni strani seveda. Vidla danes to cudo 😄 Tedybear 1
Tedybear Objavljeno Julij 28 Opozori Objavljeno Julij 28 2 hours ago, maxxa said: Vidla danes to cudo 😄 Pazi to. Spodaj imaš omejitev 30. Do " tahujšega" klanca. Potem pa ni več omejitev. Ampak...včeraj smo šli gor z prvo, največ drugo. En Nizozemec....na vrhu, ko je ustavil, je bil deležen koncerta hup in verjetno tudi kake neprijazne geste. maxxa 1
maxxa Objavljeno Julij 28 Opozori Objavljeno Julij 28 Nisem vec pozorna, ce je se tabla "ubaci u prvu"? Tedybear 1
Tedybear Objavljeno Julij 28 Opozori Objavljeno Julij 28 Mislim, da so jo dokončno umaknili. Bom preveril. Tista tabla je bila namenjena fičkom, stoenkam, pa kakšni Citroen Visi. Za stare Forde na poti iz Turčije je bila pa tako ali tako " izletna" cona. Za dol. Za gor pa Nissan Patrol z zajlo.☺️
motozajebant Objavljeno Avgust 1 Opozori Objavljeno Avgust 1 Ubistvu sem po res dolgem času prebral knjigo in moram rečt, da knjiga od kmet-a je res vrhunska! Prav polepšala mi je dan in nasmejala mislim, da se nisem bral taksne knjige, tudi prvo si prekosil 💪 kapo dol dec! RobiRoberto, pik1 in VS800 1 1 1
pik1 Objavljeno Avgust 1 Opozori Objavljeno Avgust 1 pred 53 minutami, motozajebant pravi: Ubistvu sem po res dolgem času prebral knjigo in moram rečt, da knjiga od kmet-a je res vrhunska! Prav polepšala mi je dan in nasmejala mislim, da se nisem bral taksne knjige, tudi prvo si prekosil 💪 kapo dol dec! . ... a to je bla pol slaba volja, al ??? motozajebant in VS800 2
VS800 Objavljeno Avgust 1 Opozori Objavljeno Avgust 1 pred 54 minutami, motozajebant pravi: Ubistvu sem po res dolgem času prebral knjigo in moram rečt, da knjiga od kmet-a je res vrhunska! Prav polepšala mi je dan in nasmejala mislim, da se nisem bral taksne knjige, tudi prvo si prekosil 💪 kapo dol dec! O lej ga.......sam nimam pojma zakva te je to spraulo u slabo volo? motozajebant in pik1 2
motozajebant Objavljeno Avgust 1 Opozori Objavljeno Avgust 1 pred 12 minutami, pik1 pravi: . ... a to je bla pol slaba volja, al ??? pred 12 minutami, VS800 pravi: O lej ga.......sam nimam pojma zakva te je to spraulo u slabo volo? Ja js sm pa res en hecko 😂 se vidi da ze dlje casa nisem bil aktiven ps. Kaj lahko nekdo izmed adminiv prestavi v dobro voljo? VS800 in pik1 1 1
maus Objavljeno Avgust 1 Opozori Objavljeno Avgust 1 pred 1 minuto, motozajebant pravi: Ja js sm pa res en hecko 😂 se vidi da ze dlje casa nisem bil aktiven ps. Kaj lahko nekdo izmed adminiv prestavi v dobro voljo? klasika .. prideš pa zajebeš ... mi je znano Kugelschreiber, Akito, pik1 in 1 other 4
motozajebant Objavljeno Avgust 1 Opozori Objavljeno Avgust 1 pred eno uro, maus pravi: klasika .. prideš pa zajebeš ... mi je znano Ja, prov nc se nism spremenu 😂 maus, VS800 in maxxa 3
pik1 Objavljeno Avgust 1 Opozori Objavljeno Avgust 1 pred 1 uro, maus pravi: klasika .. prideš pa zajebeš ... mi je znano . ... ja odcep za Ankaran je še zmer tam k je bil motozajebant, RobiRoberto, maus in 1 other 4
Snečer Objavljeno Avgust 3 Opozori Objavljeno Avgust 3 Ob 1. 8. 2024 ob 13:20, motozajebant pravi: Ubistvu sem po res dolgem času prebral knjigo in moram rečt, da knjiga od kmet-a je res vrhunska! Prav polepšala mi je dan in nasmejala mislim, da se nisem bral taksne knjige, tudi prvo si prekosil 💪 kapo dol dec! ta je tudi solidna za prebrat pik1 in DAMI34 2
motozajebant Objavljeno Avgust 3 Opozori Objavljeno Avgust 3 pred 1 minuto, Snečer pravi: ta je tudi solidna za prebrat Verjamem, prebral?
Snečer Objavljeno Avgust 3 Opozori Objavljeno Avgust 3 Pravkar, motozajebant pravi: Verjamem, prebral? da, na youtube
motozajebant Objavljeno Avgust 3 Opozori Objavljeno Avgust 3 pred 13 minutami, Snečer pravi: da, na youtube Potem je to boljši clip kot knjiga?
Snečer Objavljeno Avgust 3 Opozori Objavljeno Avgust 3 pred 9 minutami, motozajebant pravi: Potem je to boljši clip kot knjiga? domnevam,da v knjigi ni nič novega, kar tu na ms ob spremljanju izleta že ne bi prebrali, al so not nove pravljice maxxa in pik1 2
motozajebant Objavljeno Avgust 3 Opozori Objavljeno Avgust 3 pred 6 minutami, Snečer pravi: domnevam,da v knjigi ni nič novega, kar tu na ms ob spremljanju izleta že ne bi prebrali, al so not nove pravljice Ti ne vem… sem prebral celoten njegov potopis, a ob branju knjige nisem imel tega občutka. Človek pozabi stvari in je bilo kar nekaj stvari, ki jih nisem vedel. skratka, dobra knjiga, za prebrati. Sam nisem ljubitelj knjig, to pa sem “pojedel” v enem popoldnevu. Ce bi imela se 300 strani, bi bilo premalo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se