DAMI34 Objavljeno September 3 Opozori Objavljeno September 3 mene to spravi v dobro voljo. I hate wručina. RobiRoberto 1
Frenk 67 Objavljeno September 7 Opozori Objavljeno September 7 Mene pa to, da na plaži ni nobene bejbe med 6 in 70 let. 🥴 DAMI34 in Quest 2
DAMI34 Objavljeno September 7 Opozori Objavljeno September 7 pred 6 minutami, Frenk 67 pravi: Mene pa to, da na plaži ni nobene bejbe med 6 in 70 let. 🥴 bemti, si pa spustu štandard Frenk 67 1
Frenk 67 Objavljeno September 15 Opozori Objavljeno September 15 Da je moj BMW z 292 kojni najšvohnejši pre bajto ☹️ C eagle, RobiRoberto, GoBobi in 1 other 3 1
Frenk 67 Objavljeno Oktober 7 Opozori Objavljeno Oktober 7 Najbr odvisno od zob 🙄? Pa oboje je petka. VS800 in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 7 Opozori Objavljeno Oktober 7 pred eno uro, Frenk 67 pravi: Najbr odvisno od zob 🙄? Pa oboje je petka. ta spodnja že upošteva letnico rojstva in protezo Kawasaki_rider, pik1, VS800 in 1 other 3 1
pik1 Objavljeno Oktober 13 Opozori Objavljeno Oktober 13 . ... da sem moral spet enga prjatla videt, kako ga pobirajo iz ceste DAMI34, Frenk 67, RobiRoberto in 1 other 4
Buschi Objavljeno Oktober 14 Opozori Objavljeno Oktober 14 Avtocesta, 160-170 na uro. 500m pred izvozom, tak da sem se sam privlekel iz avtoceste. Kugelschreiber 1
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 14 Opozori Objavljeno Oktober 14 3 hours ago, Buschi said: Avtocesta, 160-170 na uro. 500m pred izvozom, tak da sem se sam privlekel iz avtoceste. Taka Rr mašina ima da gre 200! maxxa 1
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 23 Opozori Objavljeno Oktober 23 Malo prej sem zvedel, da je na Sušaku umrl. V Postojni je imel avtomehanicno delavnico, par let nazaj jo je preselil v Bistrico, da je bil vec doma z otrokoma. Fast & furious lajfstajl se kad-tad konca tragicno. RIP Dore. https://riportal.net.hr/crna-kronika/matulji-motociklist-bez-kacige-tesko-stradao-pri-pokusaju-prelaska-zeljeznicke-pruge/470821/
pik1 Objavljeno Oktober 25 Opozori Objavljeno Oktober 25 . ... sem že firbčen, kaj neki piše notr DAMI34 1
Tedybear Objavljeno Oktober 25 Opozori Objavljeno Oktober 25 (popravljeno) 2 minutes ago, pik1 said: . ... sem že firbčen, kaj neki piše notr Zeleno. Verjetno VIP vabilo na tekmo Olimpije.😃 Popravljeno Oktober 25. Popravil Tedybear Kugelschreiber, pik1, DAMI34 in 1 other 1 3
Alla Objavljeno Oktober 25 Opozori Objavljeno Oktober 25 18 minutes ago, pik1 said: . ... sem že firbčen, kaj neki piše notr Hja, ko sem jaz enkrat našla tak listek na šipi je pisalo "Nasmehni se, nekdo te ima rad " Enkrat je pa pisalo, da moram plačat.....😑 pik1 in DAMI34 1 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 25 Opozori Objavljeno Oktober 25 pred 13 minutami, Alla pravi: Hja, ko sem jaz enkrat našla tak listek na šipi je pisalo "Nasmehni se, nekdo te ima rad " Enkrat je pa pisalo, da moram plačat.....😑 ja, sj Pik bo tut mel napisano, da ga majo ful radi: mestni redarji. Aja, cena ljubezni bo tut objavljena pik1 in RobiRoberto 1 1
MARE 65 Objavljeno Oktober 26 Opozori Objavljeno Oktober 26 Ob 25. 10. 2024 ob 12:51, pik1 pravi: . ... sem že firbčen, kaj neki piše notr Definitivno ti ni Zoki poslal nagradni kupon za kuhanca... pik1 1
pik1 Objavljeno Oktober 26 Opozori Objavljeno Oktober 26 pred 8 minutami, MARE 65 pravi: Definitivno ti ni Zoki poslal nagradni kupon za kuhanca... . .... ne, tokrat me je Rakovc "počastil"
MARE 65 Objavljeno Oktober 26 Opozori Objavljeno Oktober 26 pred 5 minutami, pik1 pravi: . .... ne, tokrat me je Rakovc "počastil" Aha, ma vsi so isti, oni častijo...ti plačaš RobiRoberto 1
Frenk 67 Objavljeno Oktober 28 Opozori Objavljeno Oktober 28 Priboljški za mačka 🤬😡 Jebo te, s kaviarjem bi ga blo cenej futrat. 😡 3nity in Kugelschreiber 2
BRANE Objavljeno Oktober 28 Opozori Objavljeno Oktober 28 ne mrem več, v službi me stres jebe za popizdit. še 3 mesci do penzjona. upam, da bom zdržal. izgorelost do konca in še čez. Frenk 67 in Zivnorc 2
Kaldu Objavljeno Oktober 28 Opozori Objavljeno Oktober 28 pred 46 minutami, BRANE pravi: ne mrem več, v službi me stres jebe za popizdit. še 3 mesci do penzjona. upam, da bom zdržal. izgorelost do konca in še čez. Potem čimprej na bolniško, da boš zdrav šel v pokoj. Stres in izgorelost lahko privedeta do resnih zdravstvenih težav, najmanj kaj je, doživiš kolaps. Delo počaka, zdravje ni mogoče(še) kupiti! GoBobi, RobiRoberto, Zivnorc in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Oktober 28 Opozori Objavljeno Oktober 28 pred 48 minutami, BRANE pravi: ne mrem več, v službi me stres jebe za popizdit. še 3 mesci do penzjona. upam, da bom zdržal. izgorelost do konca in še čez. ... kaj bo šele v penziji...k vsazga penzjonista, ko vprašam, pravi, da ma še manj cajta, kot prej... ZDRŽI še te tri mesece....💪 Tedybear in Mavti 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 28 Opozori Objavljeno Oktober 28 nej te potolažim, eni boste vsaj do penzije pršli
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se