Frenk 67 Objavljeno Februar 4 Objavljeno Februar 4 pred 4 urami, DAMI34 pravi: cela dalmacija zdej "dela". do Pakle so vsaj 3 zapore ceste, pa nilčoloko odrov, k kao delajo pred sezono. Pa ful so hitri, tole je blo sredi januarja 1
Snečer Objavljeno Februar 4 Objavljeno Februar 4 (popravljeno) . Popravljeno Februar 4. Popravil Snečer
Snečer Objavljeno Februar 4 Objavljeno Februar 4 pred 5 urami, DAMI34 pravi: cela dalmacija zdej "dela". do Pakle so vsaj 3 zapore ceste, pa nilčoloko odrov, k kao delajo pred sezono. je pa v dalmaciji (južni) sorazmerno solidno vreme že od decembra (izjema kak dan) in se da delat na polno pri "nas" je od 01.06. - 30.09 v I. zoni zabrana, v II zoni pa na polno v praksi pa potihne že aprila ... ali pa tudi ne, če lokalec ne jebe sistema
HyperJack Objavljeno Februar 5 Objavljeno Februar 5 Te kurčevi oglasi na Motosvetu...pa ne da se bo potrebno po 15 letih odklopit.. 2
Frenk 67 Objavljeno Februar 5 Objavljeno Februar 5 Ob 29. 11. 2024 ob 18:47, Frenk 67 pravi: Včeri pride tamau domov in čez slabe pol ure spet gre. Pa se mi je zdela njegova borša mal bolj polna kot za trening. Ga vprašam, če kam gre. Pa prav da ja, v Indonezijo, sam bo v tork že doma. Jebo te, na drug konc sveta sam obrnt. Kdo to njim organizira? 😡 Ko sem šel jaz službeno v Indonezijo smo si tud kaj ogledal in imaš kaj videt. Zgleda, da so se mal popravl, zdej grejo za 4 tedne v Dubaj. 😂
Joker Objavljeno Februar 5 Objavljeno Februar 5 pred 49 minutami, Frenk 67 pravi: Zgleda, da so se mal popravl, zdej grejo za 4 tedne v Dubaj. 😂 Ja kaj češ. Tle imajo malo manj za videt pa so si malo več časa vzeli... 1
Buschi Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Sem šel plačat na banko dve položnici, skupaj 47.73€ No, provizije so si vzel lepih 5.7€...za dve položnici...banda...
DAMI34 Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 28 minutami, Buschi pravi: Sem šel plačat na banko dve položnici, skupaj 47.73€ No, provizije so si vzel lepih 5.7€...za dve položnici...banda... to si zihr plačal še dodatno razgled na blagajničarko ps. vsaj 5 let že nisem bil na banki 1
franc Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami Menjaj banko, čudežev sicer ni, je pa malo boljše. lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se