Frenk 67 Objavljeno Marec 20 Objavljeno Marec 20 Ne bit zato slabe vole, poišč drugo napoved, ki bo boljša. 😜 4
VS800 Objavljeno Marec 20 Objavljeno Marec 20 pred 1 uro, Frenk 67 pravi: Ne bit zato slabe vole, poišč drugo napoved, ki bo boljša. 😜 Točn to, nej gleda za Maldive al kej podobnga.... 6
Mavti Objavljeno April 8 Objavljeno April 8 Da mi je DARS za dve sezone otežil moje občasne poti proti Mariboru
pupa Objavljeno April 9 Objavljeno April 9 pred 11 urami, Mavti pravi: Da mi je DARS za dve sezone otežil moje občasne poti proti Mariboru noro...... res..... to sam v tej butasti državi rabijo dve faking leti za popravila.... bog ne daj, da bi se kaj spravili na novo delati. Saj pa prej vsi crknemo. 1 1
Buschi Objavljeno April 9 Objavljeno April 9 pred 15 urami, Mavti pravi: Da mi je DARS za dve sezone otežil moje občasne poti proti Mariboru Čak, a nisi ti tist, k se kr tak zapele u merkator u Koper? Kr tk se zapel do Solčave, po panoramski do Črne, iz Črne u Dravograd in tam po dolini Drave u toti lepi Maribor... 1
pupa Objavljeno April 9 Objavljeno April 9 pred 3 minutami, Buschi pravi: Čak, a nisi ti tist, k se kr tak zapele u merkator u Koper? Kr tk se zapel do Solčave, po panoramski do Črne, iz Črne u Dravograd in tam po dolini Drave u toti lepi Maribor... 🤦♀️ eno je, ko imaš free time, pa greš malo naokoli, drugo pa je, ko imaš opravke in si vezan na uro 1
Mavti Objavljeno April 9 Objavljeno April 9 pred 30 minutami, Buschi pravi: Čak, a nisi ti tist, k se kr tak zapele u merkator u Koper? Kr tk se zapel do Solčave, po panoramski do Črne, iz Črne u Dravograd in tam po dolini Drave u toti lepi Maribor... Čedalje bolj razumem mojega očeta ,da že ko zjutraj ustane pa nima časa meni se pa začelo podobno dogajt verjetno sva v žlahti Nevem če je deset kilometrov obnove vsega skupaj bodo pa dve sezoni rabil za obnovo pa še ene tri anexse za taglavne maherje 1
Buschi Objavljeno petek ob 10:19 Objavljeno petek ob 10:19 Važn da davkoplačevalski gnar kroži: mi za asfalt, asfalterji za jahte itd,...
Frenk 67 Objavljeno petek ob 14:29 Objavljeno petek ob 14:29 Ob 9. 4. 2025 ob 7:41, pupa pravi: noro...... res..... to sam v tej butasti državi rabijo dve faking leti za popravila.... bog ne daj, da bi se kaj spravili na novo delati. Saj pa prej vsi crknemo. V Kranju so most čez Savo obnavljali več kot leto in pol. Kitajci bi v tem cajtu zgradil tri nove. 1 1
maxxa Objavljeno soboto ob 08:54 Objavljeno soboto ob 08:54 pred 18 urami, Frenk 67 pravi: V Kranju so most čez Savo obnavljali več kot leto in pol. Kitajci bi v tem cajtu zgradil tri nove. Pa zgleda se kmalu obeta neka podobna akcija, ker je asfalt ze spet ves valovit 3 1
pupa Objavljeno včeraj ob 06:11 Objavljeno včeraj ob 06:11 (popravljeno) Včeraj zvečer je v naši stolpnici počila cev (stolpnica je iz leta 1975) in je cela stolpnica ostala brez vode. Eni nismo imeli niti za zobe umit, kaj šele za stuširat se..... Vodo so zaprli pred 9. uro, pa nobenega obvestili 🥵 In naš veleumni nadzorni odbor namesto, da bi dal predlog za zamenjavo vse vodovodne napeljave (glavne vode), se ukvarja z nekaj neravninami na asfaltu pred stolpnico in z obrezovanjem dreves 🤦♀️ Glavno je, da na zunaj vse lepo izgleda, notri pa naj zgnije 🤦♀️ I'm sooooo pissed off🥵 Popravljeno včeraj ob 06:12. Popravil pupa 1 3
Buschi Objavljeno pred 23 urami Objavljeno pred 23 urami Da te potolažim: bolj ali manj so vse jugoslovanske stolpnice bile narete iz betonskih modulov, v katerih so bile vlite vse cevi, tako voda, kanalizacija, cevi v katere napelejo štrom, zračniki ...delala ena velka firma v Zafukovici...in je zato menjava česarkoli nemogoča...
Kaldu Objavljeno pred 13 urami Objavljeno pred 13 urami pred 23 urami, pupa pravi: Včeraj zvečer je v naši stolpnici počila cev (stolpnica je iz leta 1975) in je cela stolpnica ostala brez vode. Eni nismo imeli niti za zobe umit, kaj šele za stuširat se..... Vodo so zaprli pred 9. uro, pa nobenega obvestili 🥵 In naš veleumni nadzorni odbor namesto, da bi dal predlog za zamenjavo vse vodovodne napeljave (glavne vode), se ukvarja z nekaj neravninami na asfaltu pred stolpnico in z obrezovanjem dreves 🤦♀️ Glavno je, da na zunaj vse lepo izgleda, notri pa naj zgnije 🤦♀️ I'm sooooo pissed off🥵 Ravno smo zaključili menjavo glavnih horizontalnih vodov v bloku. Projekt 75k€. Seveda smo zamenjali vse ventile vertikal do stanovanj, tudi pri nas je bilo v preteklosti potrebno zapirati vodo vsem ob popravilu/menjavi individualne vodne napeljave. Srečno......
pupa Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami pred 3 urami, Kaldu pravi: Ravno smo zaključili menjavo glavnih horizontalnih vodov v bloku. Projekt 75k€. Seveda smo zamenjali vse ventile vertikal do stanovanj, tudi pri nas je bilo v preteklosti potrebno zapirati vodo vsem ob popravilu/menjavi individualne vodne napeljave. Srečno...... me zanima predvsem, kako ste uspeli prepričati vse? Pri nas so 104 stanovanja in dvomim, da bi to lahko izpeljali, čeprav je bila to moja prva misel, ker je stalno nekaj narobe.
Kaldu Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami pred 7 minutami, pupa pravi: me zanima predvsem, kako ste uspeli prepričati vse? Pri nas so 104 stanovanja in dvomim, da bi to lahko izpeljali, čeprav je bila to moja prva misel, ker je stalno nekaj narobe. Za to je rezervni sklad, ob letnem zboru lastnikov ( ki seveda ni nikoli sklepčen) NO predstavi cilje (predvsem vzroke zakaj je potrebno karkoli popraviti) in se glasuje. Ker so prisotni v glavnem lastniki, ki so zainteresirani za korake naprej se v večini primerov vse sprejme. Potrdi pa se na ponovljenem zboru. Lastnikov je več kot 150.
pupa Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami Pravkar, Kaldu pravi: Za to je rezervni sklad, ob letnem zboru lastnikov ( ki seveda ni nikoli sklepčen) NO predstavi cilje (predvsem vzroke zakaj je potrebno karkoli popraviti) in se glasuje. Ker so prisotni v glavnem lastniki, ki so zainteresirani za korake naprej se v večini primerov vse sprejme. Potrdi pa se na ponovljenem zboru. Lastnikov je več kot 150. haha hvala Kaldu to sem vedela.... in to je bilo tudi bolj retorično vprašanje Ker pri nas se ne premaknemo nikamor... za neumnosti bi zapravljali denar, za res potrebna dela pa ni interesa, da bi se NO sploh poglobil v zadevo....
Kaldu Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami pred 1 minuto, pupa pravi: haha hvala Kaldu to sem vedela.... in to je bilo tudi bolj retorično vprašanje Ker pri nas se ne premaknemo nikamor... za neumnosti bi zapravljali denar, za res potrebna dela pa ni interesa, da bi se NO sploh poglobil v zadevo.... Počakaj na naslednje volitve in se javi v NO😃. 1
pupa Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami Pravkar, Kaldu pravi: Počakaj na naslednje volitve in se javi v NO😃. mene bi nekateri imeli za predsednico, ampak ne vem, če se mi da s tem ukvarjat...
Kaldu Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami To je res prostovoljno delo, ampak če hočeš kaj spremeniti je pač treba s s tem ukvarjati. Sem v NO več kot 30 let.
pupa Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami pred 45 minutami, Kaldu pravi: To je res prostovoljno delo, ampak če hočeš kaj spremeniti je pač treba s s tem ukvarjati. Sem v NO več kot 30 let. you wish... naš dragi predsednik dobi plačilo za to..... in niti ne tako slabo..... cca 4 jurčke na leto.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se