DAMI34 Objavljeno včeraj ob 11:54 Objavljeno včeraj ob 11:54 pred 2 urami, pupa pravi: kaj se ti sploh ven mečeš..... midva bi znala biti v sorodu, bemti.... incesta se pa ne gremo 🤣🤣🤣 na, še ta udarc
vandrovec Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami Ob 19. 5. 2025 ob 14:07, vandrovec pravi: Brez slike spredaj in zadaj je ocenjevanje le na slepo...😀 Slučajno opazil @pupa med predlogi na fb...po njenih prispevkih sem sklepal, da izgleda slabše kot je dejansko videti 😀 1
pik1 Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami pred 2 urami, vandrovec pravi: Slučajno opazil @pupa med predlogi na fb...po njenih prispevkih sem sklepal, da izgleda slabše kot je dejansko videti 😀 . ... ta je pa za v "tagloboke" ... "zgleda slabše, kot je videt" ps. ... zdej me pa že res mal firbc matra, kakšn avion more bit tole 3
vandrovec Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami pred 40 minutami, pik1 pravi: ... "zgleda slabše, kot je videt" ...razlika med virtualo in resničnostjo....🙂
MARE 65 Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami pred 42 minutami, pik1 pravi: . ... ta je pa za v "tagloboke" ... "zgleda slabše, kot je videt" ps. ... zdej me pa že res mal firbc matra, kakšn avion more bit tole Petarda bi reku kolega. 1
pik1 Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami pred 39 minutami, MARE 65 pravi: Petarda bi reku kolega. . .... o fak ... ne me jebat ... jest se pa zajebavam tle gor ps. ma, spet bo šlo vse u maline
Buschi Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami pred eno uro, MARE 65 pravi: Petarda bi reku kolega. Kakorkoli obrnete, Pupa ma 30 kil premal... Vsaj !!!!! 3
DAMI34 Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami a še ne veste: nema loše žene! Ima dobra, a ima dobra u PM!!!
MARE 65 Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 5 urami, pik1 pravi: . .... o fak ... ne me jebat ... jest se pa zajebavam tle gor ps. ma, spet bo šlo vse u maline Ja kam bi pa pršli brez zajebancija 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se