DAMI34 Objavljeno Maj 20 Objavljeno Maj 20 pred 2 urami, pupa pravi: kaj se ti sploh ven mečeš..... midva bi znala biti v sorodu, bemti.... incesta se pa ne gremo 🤣🤣🤣 na, še ta udarc
vandrovec Objavljeno Maj 21 Objavljeno Maj 21 Ob 19. 5. 2025 ob 14:07, vandrovec pravi: Brez slike spredaj in zadaj je ocenjevanje le na slepo...😀 Slučajno opazil @pupa med predlogi na fb...po njenih prispevkih sem sklepal, da izgleda slabše kot je dejansko videti 😀 1
pik1 Objavljeno Maj 21 Objavljeno Maj 21 pred 2 urami, vandrovec pravi: Slučajno opazil @pupa med predlogi na fb...po njenih prispevkih sem sklepal, da izgleda slabše kot je dejansko videti 😀 . ... ta je pa za v "tagloboke" ... "zgleda slabše, kot je videt" ps. ... zdej me pa že res mal firbc matra, kakšn avion more bit tole 3
vandrovec Objavljeno Maj 21 Objavljeno Maj 21 pred 40 minutami, pik1 pravi: ... "zgleda slabše, kot je videt" ...razlika med virtualo in resničnostjo....🙂
MARE 65 Objavljeno Maj 21 Objavljeno Maj 21 pred 42 minutami, pik1 pravi: . ... ta je pa za v "tagloboke" ... "zgleda slabše, kot je videt" ps. ... zdej me pa že res mal firbc matra, kakšn avion more bit tole Petarda bi reku kolega. 1
pik1 Objavljeno Maj 21 Objavljeno Maj 21 pred 39 minutami, MARE 65 pravi: Petarda bi reku kolega. . .... o fak ... ne me jebat ... jest se pa zajebavam tle gor ps. ma, spet bo šlo vse u maline
Buschi Objavljeno Maj 21 Objavljeno Maj 21 pred eno uro, MARE 65 pravi: Petarda bi reku kolega. Kakorkoli obrnete, Pupa ma 30 kil premal... Vsaj !!!!! 4
DAMI34 Objavljeno Maj 21 Objavljeno Maj 21 a še ne veste: nema loše žene! Ima dobra, a ima dobra u PM!!!
MARE 65 Objavljeno Maj 21 Objavljeno Maj 21 pred 5 urami, pik1 pravi: . .... o fak ... ne me jebat ... jest se pa zajebavam tle gor ps. ma, spet bo šlo vse u maline Ja kam bi pa pršli brez zajebancija 1
Frenk 67 Objavljeno torek ob 17:50 Objavljeno torek ob 17:50 Da je tle na MS zadnje cajte več reklam k na TV. 🤬 1 1
pik1 Objavljeno torek ob 18:43 Objavljeno torek ob 18:43 pred 51 minutami, Frenk 67 pravi: Da je tle na MS zadnje cajte več reklam k na TV. 🤬 . ... a si začel Kove temo spremljat ??? 1
Frenk 67 Objavljeno včeraj ob 04:23 Objavljeno včeraj ob 04:23 pred 9 urami, pik1 pravi: . ... a si začel Kove temo spremljat ??? Ne, vem pa da bodo Nesrečniki septembra u Lublan, da je Yaris Hybrid najboljša izbira pa kdo mi ga bo uvozu iz Nemčije, ..............☹️ 1
pik1 Objavljeno včeraj ob 08:41 Objavljeno včeraj ob 08:41 pred 4 urami, Frenk 67 pravi: Ne, vem pa da bodo Nesrečniki septembra u Lublan, da je Yaris Hybrid najboljša izbira pa kdo mi ga bo uvozu iz Nemčije, ..............☹️ . ... Yaris ??? ... a ga za vnuka kupuješ ???
Frenk 67 Objavljeno pred 21 urami Objavljeno pred 21 urami pred 6 urami, pik1 pravi: . ... Yaris ??? ... a ga za vnuka kupuješ ??? š ??? To so ble reklame na samo eni strani MSja. Vnukov pa zaenkrat še ni na vidiku. 🙄 1
pik1 Objavljeno pred 18 urami Objavljeno pred 18 urami pred 3 urami, Frenk 67 pravi: To so ble reklame na samo eni strani MSja. Vnukov pa zaenkrat še ni na vidiku. 🙄 . ... ja dej tamauga počas mal "zbrci" ... da nau sam po trampolinu skaku ... nej še kje na kakšno skoč .... tud ti nimaš več prov preveč časa 1
Frenk 67 Objavljeno pred 16 urami Objavljeno pred 16 urami pred eno uro, pik1 pravi: . ... ja dej tamauga počas mal "zbrci" ... da nau sam po trampolinu skaku ... nej še kje na kakšno skoč .... tud ti nimaš več prov preveč časa Tamaumu grejo sam neumnosti po glau. Jutr greva na Primorsko po eno staro yamaho 1000 ccm. S tastarejšmu pa tud ni nč, sam faks pa fuzbal. 1
pik1 Objavljeno pred 16 urami Objavljeno pred 16 urami pred 13 minutami, Frenk 67 pravi: Tamaumu grejo sam neumnosti po glau. Jutr greva na Primorsko po eno staro yamaho 1000 ccm. S tastarejšmu pa tud ni nč, sam faks pa fuzbal. . ... to ni nč
Buschi Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami (popravljeno) pred 13 urami, Frenk 67 pravi: S tastarejšmu pa tud ni nč, sam faks pa fuzbal. Super, vstrajaj pri tem ! Men je pred faksom šel sam sex po glav...tak da na fax sploh nisem prišel...zdej pa poglej, kaj je z mene ratal... Popravljeno pred 3 urami. Popravil Buschi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se