maxxa Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 @Tedybear je snel iz garaznih vrat rojstnodnevno okrasitev. Ali to pomeni, da se je mlada soseda odselila 🤔? 1
Tedybear Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 (popravljeno) 36 minutes ago, maxxa said: @Tedybear je snel iz garaznih vrat rojstnodnevno okrasitev. Ali to pomeni, da se je mlada soseda odselila 🤔? Ni se odselila. En mesec " rajcanja" je bilo čez glavo...😁 Popravljeno Julij 13. Popravil Tedybear 4
Kugelschreiber Objavljeno Julij 14 Objavljeno Julij 14 Klinčeve posodobitve. Po novem chrome na ipadu taljanske filme strojno sinhronizira v angleščino. Da se ti zmegli!!! 2
DAMI34 Objavljeno Julij 15 Objavljeno Julij 15 pred 13 urami, Kugelschreiber pravi: Klinčeve posodobitve. Po novem chrome na ipadu taljanske filme strojno sinhronizira v angleščino. Da se ti zmegli!!! a to tako kot govorijo Italijanski dirkači v moto GP? eeeee, it was a gut grip, eee, unfortunatli i was litl bit eee hard on brejk...eee
Buschi Objavljeno Julij 18 Objavljeno Julij 18 Da je včeraj zaključil možakar z zares zares zares veliki jajci: https://siol.net/sportal/drugi-sporti/smrtno-se-je-ponesrecil-felix-baumgartner-667743 3
Kugelschreiber Objavljeno Julij 18 Objavljeno Julij 18 Cel tedn sucks. Drekec na krozniku pa SŽ. Pol ure zamude. Na vlkaku smrdi ko de je gor cel regiment prešvicanih mauntenbajkerjev. Aja. Za to ker je. Wifi na polno. Interneta ni. Plus destinacija. Očesna. 1
Frenk 67 Objavljeno Julij 19 Objavljeno Julij 19 Ob 12. 7. 2025 ob 9:13, DAMI34 pravi: če tako klepetajo kot lomijo slovenštino bogi jest Ima gi raznoraznih, bi reku en moj iz vojske 🤪 3
Frenk 67 Objavljeno Julij 24 Objavljeno Julij 24 Vsi vemo, da mora riba trikrat plavat, moja je preferirala vino. Zdej so se ostali vrnili s sprehoda po Baški in odšli spat, jaz sem se pa zbudu in blejam tle po forumu. 🥴 3
Buschi Objavljeno Avgust 13 Objavljeno Avgust 13 Da boj snemali novega Rambota...in Rambota ne bo igral Sly !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WTF ? 1
franc Objavljeno Avgust 13 Objavljeno Avgust 13 pred 6 urami, Buschi pravi: Da boj snemali novega Rambota...in Rambota ne bo igral Sly !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WTF ? Pa saj si videl njegove novejše slike. Fotošop pa tudi ni vsemogočen. Bolj žalostno je, da sploh snemajo kaj takega. Izrodilo se je v eno ameriško propagandno sranje. Kje bodo zdaj pametni, v Ukrajini?
Buschi Objavljeno Avgust 21 Objavljeno Avgust 21 Da je včeraj zaključil svojo pot verjetno najbolj srčen in pošten od vseh sodnikov, Frank Caprio Ko sem gledal njegove videje na YT sem kedaj pa kedaj potočil kakšno toldiko, včasih pa nasmejal do solz. 1
Tedybear Objavljeno Avgust 27 Objavljeno Avgust 27 On 8/25/2025 at 1:08 PM, Buschi said: A ne no...naj ti bo lahka koroška zemljica... Šegovc je pa bil legenda.
Frenk 67 Objavljeno Avgust 28 Objavljeno Avgust 28 Običajno za mulci kaj ostane, tokrat pa pridem na morje in je še tisto kar sem nazadnje pustil izginilo. 😳 Prideš na morje in nikjer kapljice alkohola. ☹️ 4
Kaldu Objavljeno Avgust 29 Objavljeno Avgust 29 pred 12 urami, Frenk 67 pravi: Običajno za mulci kaj ostane, tokrat pa pridem na morje in je še tisto kar sem nazadnje pustil izginilo. 😳 Prideš na morje in nikjer kapljice alkohola. ☹️ Vedno ostanejo prazna steklenina in polni koši.......... Če pa ostane kaj alkohola, je z mularijo nekaj narobe. 1
Frenk 67 Objavljeno Avgust 30 Objavljeno Avgust 30 pred 20 urami, Kaldu pravi: Vedno ostanejo prazna steklenina in polni koši.......... Če pa ostane kaj alkohola, je z mularijo nekaj narobe. Očitno so veliki ljubitelji vodke 🙄 3
DAMI34 Objavljeno September 8 Objavljeno September 8 pred eno uro, franc pravi: ? mah..na ridah, nekje blizu spomenika, oziroma pri bajtah, zapisal bom samo kaj je "nabijanje" okrog tega. Policijo sem pa videl in meritve in črte, kjer mi je na uč izgledalo samo kot izlet izven ceste, ko smo čvekal na ridah. Nisem vedu, da je Maus. Pravijo da je bil higsider, da je v umetni komi zaradi notr. krvavitev, pa sej veš, rebra, pljuča, kolk.. highsider ni fajn. ampak to so nepreverjene info. upam da se zmaže. Navijam zanj. upam, da je čimamnj tega kar sem napisal. 9 1
Frenk 67 Objavljeno September 12 Objavljeno September 12 Oblečen, obut, spakiran, pridem v garažo pa dež. 😡🤬 1 1
DAMI34 Objavljeno September 12 Objavljeno September 12 pred eno uro, Frenk 67 pravi: Oblečen, obut, spakiran, pridem v garažo pa dež. 😡🤬 Vreme bo. Sem v lj pa bo kmalu sunce 😁
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se