Frenk 67 Objavljeno September 12 Objavljeno September 12 pred 2 urami, DAMI34 pravi: Vreme bo. Sem v lj pa bo kmalu sunce 😁 Nema zime za eskime 😜 3 1
Frenk 67 Objavljeno September 12 Objavljeno September 12 Da se mi je en jajc razbil. ☹️ Na srečo v torbi in ne v hlačah. 😁 2
pik1 Objavljeno September 12 Objavljeno September 12 pred 1 uro, Frenk 67 pravi: Da se mi je en jajc razbil. ☹️ Na srečo v torbi in ne v hlačah. 😁 . ... hahahaha ... stari, mehka jajca se ponavad težje razbijejo 2 1
Frenk 67 Objavljeno September 17 Objavljeno September 17 Da so na POP TV vajenci za Motosvet kar se reklam tiče. 🤬 4
pik1 Objavljeno September 17 Objavljeno September 17 pred eno uro, Frenk 67 pravi: Da so na POP TV vajenci za Motosvet kar se reklam tiče. 🤬 . ... cicibani iz POP TV bi lahko prišli v "našo" Kove temo na izobraževanje 3
Popularna objava Mavti Objavljeno September 17 Popularna objava Objavljeno September 17 Daš povšter (vzglavnik) oprat pa dobiš tale izdelek ven Ampak se ne dam, sem pobral vse delčke in jih utural nazajnečeš ti mene Evo spet služi namenu 12
DAMI34 Objavljeno torek ob 14:45 Objavljeno torek ob 14:45 mah, niti v eno grupo ne pašem, pa čeprav se tko počutim https://www.facebook.com/groups/1969873453524909/ https://www.facebook.com/groups/senioradentureriders nej gre vse u qurtz bom svojo naredu...naslov: childish bikers, age doesn't matter
mladench Objavljeno včeraj ob 12:33 Objavljeno včeraj ob 12:33 (popravljeno) Tole na FB. Feštajn. https://www.facebook.com/share/p/1BWAxw1NUJ/?mibextid=wwXIfr Menjava moto gume. 😩 vrjetno nek pobral reveža in ga peljal do delavnce na menjavo 🥸 Popravljeno včeraj ob 12:37. Popravil mladench 1 1 2
DAMI34 Objavljeno včeraj ob 13:05 Objavljeno včeraj ob 13:05 3-4 gume z menjavo je to...mogoče je zlatar delal
krucymucy Objavljeno pred 23 urami Objavljeno pred 23 urami (popravljeno) Prakticno je konec moto sezone. Dan je kratek, mraz je tudi ze, za kam dlje ze ni vec primerno. Ampak ni zaradi tega slaba volja, pac pa zato, ker sem letos z GX-om prevozil 4Mm, s kovetom pa 2Mm. Z GX-om se sploh nisem peljal dlje kot 50km od doma, od junija. Kove je pa itak za okoli doma. Star sem ocitno... Popravljeno pred 23 urami. Popravil krucymucy 1 2 1
Kugelschreiber Objavljeno pred 22 urami Objavljeno pred 22 urami 38 minutes ago, krucymucy said: Prakticno je konec moto sezone. Dan je kratek, mraz je tudi ze, za kam dlje ze ni vec primerno. Ampak ni zaradi tega slaba volja, pac pa zato, ker sem letos z GX-om prevozil 4Mm, s kovetom pa 2Mm. Z GX-om se sploh nisem peljal dlje kot 50km od doma, od junija. Kove je pa itak za okoli doma. Star sem ocitno... to je ze druga suzijeva sezona? Lani si obril 10Mm, letos pa 4? Ja, novo igraco rabis Drgac pa, ja. Konc je tik pred vrati.
pik1 Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami pred 16 urami, krucymucy pravi: Prakticno je konec moto sezone. Dan je kratek, mraz je tudi ze, za kam dlje ze ni vec primerno. Ampak ni zaradi tega slaba volja, pac pa zato, ker sem letos z GX-om prevozil 4Mm, s kovetom pa 2Mm. Z GX-om se sploh nisem peljal dlje kot 50km od doma, od junija. Kove je pa itak za okoli doma. Star sem ocitno... . ... stari, delim usodo s tabo
Tedybear Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami Tu okol GFM ( gorenjska fekalna mlaka) se Čehi, Poljaki in " ožuljeni turki" še veselo podijo. Včeraj celo naletel na skupinico Turkov...RT1300, GSA1300 in 1000XR.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se