KawasakiGirl Objavljeno Junij 4, 2008 Objavljeno Junij 4, 2008 Krkol me sprav se sam zbašem v garažo pa sem koj dobre volje... :rolleyes:
soncy Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 pogled skozi okno :SS in cel dan bo tak, nč sonca :(
ZD€N€ Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 pogled skozi okno :SS in cel dan bo tak, nč sonca :( bo v postelji :whistle:
soncy Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 bo v postelji :whistle: še ponoč jo mal uporabljam, tko da mi postla res ne more popravt razpoloženja. :wacko:
brubi46 Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 Vreme :headbang: :headbang: Pa jutr bo baje še slabš, mi mamo pa službeni piknik in rafting v Bovcu :angry:
KawasakiGirl Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 Tale vreme je pa res že čist mem :headbang: ... pa mi je spet odpadla vožnja :whistle:
bmwslo Objavljeno Junij 5, 2008 Objavljeno Junij 5, 2008 Mah, mene že par dni spravlja v slabo voljo delo, ki ga moram opravit do 01.07, tisti, ki so mi ga pa naložili, si pa vzamejo zase časa kolikor ga rabijo :headbang: Slaba tolažba je to, da nisem edini in da nas kar nekaj "švica" v temle času zaradi iste stvari :headbang:
LUMPKA Objavljeno Junij 6, 2008 Objavljeno Junij 6, 2008 Koza od študentke - zdaj lahko pa res vsak dan visim na šihtu 12 ur
vapotek Objavljeno Junij 6, 2008 Objavljeno Junij 6, 2008 Če kdo potrebuje nasvet, kako v eni potezi popušit slabih šest jurjev... :headbang:
Pervy Objavljeno Junij 6, 2008 Objavljeno Junij 6, 2008 Če kdo potrebuje nasvet, kako v eni potezi popušit slabih šest jurjev... :headbang: pridi na pir kot že obljubljaš par dni pa ti svetujem (če hočeš) kako popušit še več! mala malca :headbang:
Zdrawc Objavljeno Junij 6, 2008 Objavljeno Junij 6, 2008 kilnerca, ki prnese pir v toplem kriglnu :SS
KawasakiGirl Objavljeno Junij 7, 2008 Objavljeno Junij 7, 2008 Da sm mogla ob šestih ustat, pa tko se mi še spi... :zzz: no ja se bo treba zbudit pa bo... :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se