KawasakiGirl Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 :headbang: use skp... dons pa res ni moj dan :krneki: :wacko: :wacko: :cry: :cry: :cry:
KawasakiGirl Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 Že tko sm usa slabe vole, zej pa še na šiht :krneki:
Tanatos Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 Mah slabe vole sm, k ne vem kva nej nardim... :cry: :krneki: :headbang: Joj ko mi gre na živce, če mi en laže :trance_33_sleep: Em to da me prvi gost zjutrej nadere :angry: za stavar kero je sam založu in pol najdu :wacko: :wacko: :wacko: ... Da se mam zej tko fajn pol pa kr na šiht :wacko: No dons me pa na šihtu spravlajo v slabo volo :wacko: a je kšna luna da so vsi tko zoprni :blink: :headbang: :krneki: :headbang: use skp... dons pa res ni moj dan :krneki: :wacko: :wacko: :cry: :cry: :cry: Že tko sm usa slabe vole, zej pa še na šiht :krneki: Psihološka čistilnica... :friend1:
KawasakiGirl Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 (popravljeno) Psihološka čistilnica... :friend1: Mah sej ni tko grozn kukr zgleda, oblubm, drgač sm čist vesela punca, sej še tm mal poglej pod temo nasmeh :rolleyes: pa boš vidu... Sam pač napišem tle zakaj sm žalostna, če sm (sej je temu namenjena ta tema a ni :? )... :whistle: hehe... sam učer pa res ni bil moj dan... :krneki: Popravljeno Julij 3, 2008. Popravil KawasakiGirl
Marjanček Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 :headbang: :headbang: ...eh.... :headbang: :headbang:
brubi46 Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 :headbang: :headbang: ...eh.... :headbang: :headbang: 2x
Medoo Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 MS mi že en teden počasi nalaga! :headbang:
metuljcica46 Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 neka butasta odločitev nekoga..eh no ja...big deal, bomo že preživel :unsure: sj po drugi strani sm pa srečna(to bi mogla pisat v temo nasmeh)...res mam se najlepše, kej taga k sm pa včerej doživela pa še nisem v življenju :rolleyes: :wub: in ker že en časa to traja in traja upam da še kr naprej traja in traja, v nedogled :love1: :love1: :love1: :love1:
soncy Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 upam, da nč :evilgrin: da me rajš kaj v nasmeh :)
motoristek Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Da sem danes pozabil na malico.... :slap:
AlterMann Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 jast pa še na kosilo.... :slap: tko pa je, če je člowk preveč zagnan...
Irencko Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 sam dohtarji pa so... sj n weš a b se jim smeju al kej... :whistle:
imlakar Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 danes začel z dopustom, pa sem si natrgal vezi v kolenu :headbang:
bmwslo Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 rajš ne napišem :krneki: :headbang: :alien1:
motoristek Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 jast pa še na kosilo.... :slap: tko pa je, če je člowk preveč zagnan... Pa še za tak kusur delamo... :headbang: kaj delamo, garamo... :devil:
gebre Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Povozil eno špeno :headbang: , dobro da ima guma še dovolj mesa, da ni prišlo skozi :whistle:
Razer Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Človek brez sreče... Zej sm pa še pred bajto fuknu z motorjm k sm zapelov na smolo k so cestarji cesto flikal :cry: :cry: :cry: :cry: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
brubi46 Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Človeška nesposobnost res ne pozna meja :headbang: :headbang: :headbang:
Irencko Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 še vedo ni lih kot bi človk teu... :rolleyes:
Ninjaraider Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Sodelavka,sm prekinu dopust zarad nje :angry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se