soncy Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 zaležan vrat :evilgrin: še kdo mi naj reče , da je spanje zdravo :angry:
zverko Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 že ob 6h... zjutraj pokvarjen dan....sploh mi ni jasn :wacko: :doze: ..... :headbang: :headbang: :headbang:
riderrgirl Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 budilka . . . . :headbang: stolč hudiča... :whistle:
sboy Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Ta kišta od računalnika k počasi dela :headbang: Ne se hecam mene me težko kaj spravi v slabo voljo. :rolleyes: Prekratko je življenje da bi slaba volja spremljala me v vsa polja :rolleyes:
zverko Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 pogovor k nkamar ne pelje,pa ž vse m je jasn :headbang: :headbang: :headbang:
KawasakiGirl Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 Vstajenje s postle ob 6ih zjutrej, moj srčk pa še tko lepo spančka :rolleyes:
Irencko Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 neskončnost sms-ju in pm-ju... brez kazga bistva...
soncy Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 neskončnost sms-ju in pm-ju... brez kazga bistva... vsaj veš, da ti fon dela :whistle: jz za svojga nisem čist prepričana :?
SCMC Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 slabo vreme napovedano za petek :BUA:
zverko Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 d sm spet skurjen :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
osa rider Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 jst sm tud skurjen . . . od sinoči . . .
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 neskončnost sms-ju in pm-ju... brez kazga bistva... A to z bivolom?
Cartman Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 sosed. nič hudega sluteči možakar je na svojem dvorišču užgal motor. . . in me raztužil do nezavesti. :cry:
zverko Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 (popravljeno) A to z bivolom? ja z menoj... :naughty: bumbar si simon.. :headbang: :headbang: :headbang: Popravljeno Avgust 9, 2008. Popravil bivol
Irencko Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 (popravljeno) s čim se nekateri ukvarjajo... :headbang: :headbang: :headbang: s tistm k bi se mogl... jh pa blizu ni... :headbang: :headbang: :headbang: Popravljeno Avgust 9, 2008. Popravil Irencko
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 s čim se nekateri ukvarjajo... :headbang: :headbang: :headbang: s tistm k bi se mogl... jh pa blizu ni... :headbang: :headbang: :headbang: Jah, to njim povej ... :-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se