JEJŽ Objavljeno Avgust 29, 2008 Objavljeno Avgust 29, 2008 Ko ležim na levem boku, mi iz leve nosnice šmrkelj teče po postli :headbang:
osa rider Objavljeno Avgust 31, 2008 Objavljeno Avgust 31, 2008 vreme . . . . nekam se je sonček skril . . . . . upam da se še kej pokaže . . . .
KawasakiGirl Objavljeno Avgust 31, 2008 Objavljeno Avgust 31, 2008 vreme . . . . nekam se je sonček skril . . . . . upam da se še kej pokaže . . . . More bit :whistle: , jest hočem na furco popoldne :grim
rafael Objavljeno Avgust 31, 2008 Objavljeno Avgust 31, 2008 Tudi mene je današnje popoldansko vreme začelo jeziti, vetrovno in oblačno, nič kaj prida... :cry:
KawasakiGirl Objavljeno September 1, 2008 Objavljeno September 1, 2008 budilka . . . :headbang: :yes:
gregorius Objavljeno September 1, 2008 Objavljeno September 1, 2008 Ko ležim na levem boku, mi iz leve nosnice šmrkelj teče po postli :headbang: jaz pa se ponavadi slinim, samo to samo če nepam, ko spim ne. kaka fora ha? :rolleyes:
SharpNinja Objavljeno September 2, 2008 Objavljeno September 2, 2008 Prva stvar v službi dons je bla, d sm zvedla, d sm drug tedn že spet dežurna....in to do petih....ktera beda :headbang:
JEJŽ Objavljeno September 2, 2008 Objavljeno September 2, 2008 jaz pa se ponavadi slinim, samo to samo če nepam, ko spim ne. kaka fora ha? :rolleyes: Stari, če nebi poznal tvojega žargona, nebi imel pojma, kaj si s tem mislil :lol:
tejcha Objavljeno September 3, 2008 Objavljeno September 3, 2008 edn k ne pozna heca in k pizdi za brezveze :headbang:
Brdaus Objavljeno September 3, 2008 Objavljeno September 3, 2008 edn k ne pozna heca in k pizdi za brezveze :headbang: Črn humor :hmm: Dons še nič, se pa bliža tista ura, ko se mi počas začne mešat :wacko:
tejcha Objavljeno September 3, 2008 Objavljeno September 3, 2008 Črn humor :hmm: Dons še nič, se pa bliža tista ura, ko se mi počas začne mešat :wacko: Ni biu črn humor :unsure:
TONTO Objavljeno September 3, 2008 Objavljeno September 3, 2008 vreme . . . Kaj mu pa manjka-- :whistle: :whistle:
SharpNinja Objavljeno September 3, 2008 Objavljeno September 3, 2008 ....ker omenjenih škornjev nimajo v moji barvi :headbang: (itak,kt ponavad), sm v beli,d bi bla k kak sladoledar :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se