Andrejaa Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Jutr morm ob 5h ustat, ker grem na Madžarsko :headbang: :headbang: ..Šiht seveda. Sama se nkol neb zmisnla take bedne ure :wacko: Pa še vem ne al pridem kasn ponoč al nasledn dan domov :slap:
Razer Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 (m)učenje matematike :headbang: sva že 2 ,že od 6h se dudlam,zej morm zbolšat pa nad 30% pisat :headbang: :headbang:
ZD€N€ Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 PC crknu, delam na rezervi :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
hrčo Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 Jutranji drekači na cesti .... jaooooo :headbang:
Andrejaa Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 Trenutni pogled skozi okno...na ogromnem parkirišču so parkirani motorčki...sami lepi :D Moja lubica pa sameva v garaži :cry:
SharpNinja Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 Kašelj me je zgrabu že ob 4ih zjutrej, sm misla, d bom pluča vn plunla :headbang:
riderrgirl Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 za štart popoldneva zobar... :cry: ...pol pa še guma presekana........
osa rider Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 sama misel . . . . . da moram v . . . . . :headbang:
Ninjaraider Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Mal budilka,drgač še nč :unsure:
SharpNinja Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Hudobna štenga, k me je spotaknla :angry: ......dobr d znam past k kramp :slap:
Andrejaa Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Politika zdravstva v NAŠEM kraju!! :slap: :headbang: :headbang: :headbang:
vapotek Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Pervy me je klical iz Korzike in mi lušte delal!!!! :angry: Jezuskristus kak bo drug tedn plačeval... :grim
Irencko Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Politika zdravstva v NAŠEM kraju!! :slap: :headbang: :headbang: :headbang: že spet? ala bo treba u sosednn krej... kjer ni neč bolša :whistle:
SharpNinja Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Trening...oz. ne, trening je bil provzaprov fajn, sm kok ti lohk en trener, k ma slab dan pa ga daje tadruga puberteta pa ne vem kwa še, zagreni vse :angry:
Ninjaraider Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 Komarji že celo noč najedajo :headbang:
Andrejaa Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 že spet? ala bo treba u sosednn krej... kjer ni neč bolša :whistle:To pa res dvomi, kr pr nas se očitn prov trudjo da bi lde umrl :headbang: Ne res..če bi pršu saaam s pol telesa ke bi ti rekl:"..mah mau boste mogl počakat veste, pa a mate zdravstveno s sabo, kr če nimate jo pejte iskat!!" Mati me matra tle po Rakeku, namest da bi mi že pstila it na moootooorrrr :glare: Pa kaj ti starši res ne vidjo da je nedelja in lepo, spnčno vreme?! :slap:
snoopy Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 Varnosniki k mečejo invalide iz grada...pa glih fajn se mi je pil :headbang: :headbang: :headbang:
Irencko Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 To pa res dvomi, kr pr nas se očitn prov trudjo da bi lde umrl :headbang: Ne res..če bi pršu saaam s pol telesa ke bi ti rekl:"..mah mau boste mogl počakat veste, pa a mate zdravstveno s sabo, kr če nimate jo pejte iskat!!" Mati me matra tle po Rakeku, namest da bi mi že pstila it na moootooorrrr :glare: Pa kaj ti starši res ne vidjo da je nedelja in lepo, spnčno vreme?! :slap: A ti šment... sj bo... lih cesta se bo mal poslušla... po pa gasa :P
Andrejaa Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 A ti šment... sj bo... lih cesta se bo mal poslušla... po pa gasa :P Jaaaaaaaaaaa :yea1: Pa če greš kej na cesto spi kšn Redbull, kr če se srečamo ti svetujem, da se umakneš par metrov višje, kr me je čez celo cesto :blush: Jaooo..šibam nazaj pomagat mami, kr če ne jo bojo še v operno hišo sprejel kr se tok dere naj že pridem :headbang:
osa rider Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 kwa mislite . . . . . . spet budilka!!! :headbang: Varnosniki k mečejo invalide iz grada...pa glih fajn se mi je pil :headbang: :headbang: :headbang: kwa pa invalid dela pizdarije . . . . . . :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se