SharpNinja Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 D me neb slučaaaajno kšn mesc pr dežurstvih kdo pozabu :headbang:
LUMPKA Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 študenti - k se ne morš na njih zanest :headbang:
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 to da mi je RAF reku da sm šunka ... in to debela šunka ...
biker77 Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Ne bit. Jaz obožujem šunko sej te bomo nafutral no :friend1:
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 sej te bomo nafutral no :friend1: Ja pa ne z mano! :)
biker77 Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Ja pa ne z mano! :) Ja le glej kje se nahajaš da ne priletiš pod šunkoreznico ;) aja..2 stvari me v slabo voljo spravljati.. 1. da se mi tišler ne javi na telefon 2. eno spoznanje ki mi ni najbolj všeč..(about me)
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Mene pa sam to, da mam 140 kil ... :)
biker77 Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Ja le glej kje se nahajaš da ne priletiš pod šunkoreznico ;) aja..2 stvari me v slabo voljo spravljati.. 1. da se mi tišler ne javi na telefon 2. eno spoznanje ki mi ni najbolj všeč..(about me) 1. tišler se javil..me happy..aja v drugo temo bi mogl it.. 2. bom pa tut to sam seb pojasnu.. @mashina začni za ljubljanski maraton 2009 trenirat :D
bmwslo Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Sem nekaj zasral in zgubil zaradi tega vsaj dobro uro in 5 kil živcev :headbang: :SS :SS :SS ... No zdaj je že dobro. Sem rešil :devil: :devil: :devil:
riderrgirl Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Mene pa sam to, da mam 140 kil ... :) svoj ego stran vrž pa bo precej manj... :winkiss: Sem nekaj zasral in zgubil zaradi tega vsaj dobro uro in 5 kil živcev :headbang: :SS :SS :SS ... No zdaj je že dobro. Sem rešil :devil: :devil: :devil: jah tut najboljšim se zgodi.... :friend1:
osa rider Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 danes pa me . . . . . začuda ni nič motila budilka :naughty: . . . . tko da me ni nič spraulo v slabo voljo . . . :naughty:
Andrejaa Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 Ne razumem dejstva, da so težki športniki - prvaki ITD tolk preplačani, medtem ko nekatere družine komaj shajajo z bedno plačo skozi mesec!!! Ja ta recesija me je zdej kr zadela z enm prebliskom marije terezije :slap:
SharpNinja Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 K mam vmes med obravnavam frej, sm glih tolk, d se česa pametnga ne morm lotit delat, pa bo spet cel dan šou v franže :angry:
hrčo Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 Po moje bom jaz nekoga drugega spravla v slabo voljo, k mu bom glavo odprla, če be bo dnar nakazan :fight1:
SharpNinja Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Od avta do vhoda laufala po dežju (prelena d bi marelo vzela) pa mi je greben čist dol padu :angry:
riderrgirl Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 da sam do avta pridem pa sem gnila do kolen... :glare:
SharpNinja Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Kter musklfibr :eek: :wacko: .
mojcka_l Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 služba..se tafrklna pr dnarju...40 euru sm mogla založt jao meni :headbang: :headbang: kolk kilometru bi to blo :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se