bikez Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Avto k neki cuka, matr spet kabli za svečke, pa glih danes sem ga pohvalu kak lepo prede :slap: .
riderrgirl Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Avto k neki cuka, matr spet kabli za svečke, pa glih danes sem ga pohvalu kak lepo prede :slap: . to nikol ne smeš rečt.... :grrr
hrčo Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Budilka, pol pa še telefon :headbang:
riderrgirl Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 telefon ob pol 6 zjutri.... :angry: !!
SharpNinja Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Takrat k se mi najbl mudi, se zmer najde en kreten al pa rajš dva, za vsak slučaj, k se odločta vozt 30-40 na uro :headbang:
bikez Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 To, da Slovenija full zaostaja v znanstvenem razvoju in da nas bo to še velik koštalo.
Frips Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 (popravljeno) Avto k neki cuka, matr spet kabli za svečke, pa glih danes sem ga pohvalu kak lepo prede :slap: . Zato pa jst svojga skoz kurcam..... Drugače pa bolečine v vratu. Cel dan hodim mal tko zamaknjen :krneki: Popravljeno November 6, 2008. Popravil Frips
bikez Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Zato pa jst svojga skoz kurcam..... Drugače pa bolečine v vratu. Cel dan hodim mal tko zamaknjen :krneki: A bo jutr že delal .) . Sem danes razdrl vse skupaj, pa krivdo ponajdu, pol pa gre počas že proti ... :cry: , pol pa pride hmm, raketa :kva2: .
SharpNinja Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Drugače pa bolečine v vratu. Cel dan hodim mal tko zamaknjen :krneki: Ej Fripsi, če rabš d ti ga naštelam se kr oglas :krneki: ....z enim gibom, boš čist ravn.
SharpNinja Objavljeno November 7, 2008 Opozori Objavljeno November 7, 2008 Se poskušm spomnt :hmm: ....čudn, nč ni blo dons..... :grrr
snoopy Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Ne spustijo me dam...niti za martinovo...mater tut no:-S
hambi-bambi Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Ne spustijo me dam...niti za martinovo...mater tut no:-S jst pa jutr domou,,vsaj neki,,,,,,,
soncy Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 glavobol :evilgrin: k bi bil vsaj z razlogom :wacko:
Guest pmali Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Tud mene čist nič! :naughty:
Irencko Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Ne spustijo me dam...niti za martinovo...mater tut no:-S hm ja in ki bo šol čistka z alkoholom? :unsure:
pajkica Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 ena tečka.... grrrrr :evilgrin:
SharpNinja Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 Zamašen nos in praskanje po grlu :headbang: :headbang: :headbang: in to spet.
DESIM Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 (popravljeno) ..,da sem danes urejal neko zadevo .privat--pa nič uredil ker razni idioteki in osebki ,ki delajo po raznih uradih ne vejo kaj sploh človek rabi da zadevo uredi !! :rolleyes: -pa, da sem zgubu cel dopoldan ko sem letu od enga urada do druzga (svebijatouzazidiratatata)!!! nemorešdaverjameš- :krneki: belivaš Popravljeno November 10, 2008. Popravil DESIM
SharpNinja Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 Zapestje pa prst...... :devil: vreme.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se