snoopy Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Trebuh bolu pol noči :cry: V sobi mamo mesečnika....jebo mater :headbang:
osa rider Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 danes me še nič ni spravilo v slabo voljo!!!! :P
YeTika Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 doma mi je comp crknu.. zdj pa čakat do vikenda, da se tamal naslika doma in to preruka... nima veze,sam da pridn do motosveta... :headbang: :headbang: :headbang:
snoopy Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 neprespana noč...spet...pa še tak smotan razlog je da je joj... :headbang:
YeTika Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 neprespana noč...spet...pa še tak smotan razlog je da je joj... :headbang: :lol1: :whistle: ;) kaj pa je to za en razlog ? :P
riderrgirl Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 zjutri vstat iz tople postle pa it ven na mraz...kolk pa tega ne maram... :glare:
suzuki Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 Glava boli :headbang: Hola mojster, evo ti... SharpNinja 1
minca Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 bravo jz :headbang: :headbang: :closedeyes:
SharpNinja Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 doma mi je comp crknu..... nima veze,sam da pridn do motosveta... :headbang: :headbang: :headbang: Same here :headbang: :headbang: TommyP 1
suzuki Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 Same here :headbang: :headbang: Hej, brez panike, sej veš da že dogaja :004 SharpNinja 1
Andrejaa Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 Neee, neee, neeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! Jutr zjutrej štart iz Idrje ob 6h zjutri in prihod nazaj v Idrjo v četrkek v poznih večernih urah :( Pa brez laptopaaaaaaa :headbang: :headbang: :headbang: Come onnnnnnnnnn :cry: :cry: :cry:
Irencko Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 današn dan j itk... bl :hmm: :SS
osa rider Objavljeno December 10, 2008 Opozori Objavljeno December 10, 2008 kaj bi me le spraulo v slabo voljo? . . . .navse zgodaj . . . ja budilka :headbang:
Irencko Objavljeno December 10, 2008 Opozori Objavljeno December 10, 2008 treba v štacuno, pa j tle tk lp toplo... :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se