Andrejaa Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 budilka! :headbang: 2x :closedeyes:
snoopy Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 budilka! :headbang: :grrr spljoh nje :grrr
Brejker Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 Kaj me spravilo v slabo voljo? SMS od šefa :headbang: V petek je njegov "prjatu" vrgel na tla 2.5m velik avijon in nanj vrgel 50Kg težak ploh :worship: Sej je bila nesreča ampak dobro. In pol On men: Ti tole si ti čist bad naredu. Bomo vidl če boš lahko bolš popravu kar si naredu... (use je razpadl k je un potleh vrgu) In pol jest slabo delam ker je use popustil?! Kaos uglavnm :baa:
MATjuska Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 Zaenkrat še nič, ampak dan je še dolg ... :unsure:
Sanda7 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 tale emula me je čist spravla u slabo voljo oz nism čist prepričana če ni v igri že kup besa pa še skok na tisto stekleno ploščo 30x30 :rolleyes:
osa rider Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 matr ste žleht . . . . otroc! kwa res nč spanja ne prvoščte?? :whistle: dons sm si prst fedirbu . . . . .mat kurja kok boli pr nohtu . . . :(
Andrejaa Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Dejstvo da se mi lahk čist pokvarjo načrti za danc..no to sm se že sprjaznla.. ampak da bi se mi še za četrtek in petek, ter morebiti cel vikend... :headbang:
SharpNinja Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Ok, tole pisanje mi nč kj ne diši in me mal spravlja v slabo voljo :BUA: ....ampk čist mičkenmal :whistle:
Irencko Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Dejstvo da se mi lahk čist pokvarjo načrti za danc..no to sm se že sprjaznla.. ampak da bi se mi še za četrtek in petek, ter morebiti cel vikend... :headbang: aj... :unsure: nkar kekec... :worship:
Sanda7 Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 sploh ne bom nč komentirala,dokler je še malu upanja
Andrejaa Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 sploh ne bom nč komentirala,dokler je še malu upanja Ni več upanja..... Je že dorečen... Gremoooo...... (boordkkaat, pa mavžaat, pa piit, pa frizirraatt, pa vseee kar spada zram :yea1: :yea1: So rekl d abo dost telekonferenca jutr :worship: :worship: :worship: )
Irencko Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 areeeeeeeeeesssssssss?????????? jahuuuuuuuuuuuuu, bruuuuuuuuuuuuhu bm pa u sabooootooo, pa petkkk... wiiiiiiiiiiii :010
Sanda7 Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Ni več upanja.....Je že dorečen... Gremoooo...... (boordkkaat, pa mavžaat, pa piit, pa frizirraatt, pa vseee kar spada zram :yea1: :yea1: So rekl d abo dost telekonferenca jutr :worship: :worship: :worship: ) to mi deli :worship:
osa rider Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 dones . . . . . . led . . . :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se