YeTika Objavljeno Januar 15, 2009 Opozori Objavljeno Januar 15, 2009 jebem polcaje :headbang: ob pol 7h zjutri me PEŠ ustavjooo.. :headbang: samo da neki drkajo pa so veseli ku radijo :angry:
SharpNinja Objavljeno Januar 15, 2009 Opozori Objavljeno Januar 15, 2009 Matr je drago, če čš dobr vidt :angry:
gicu Objavljeno Januar 15, 2009 Opozori Objavljeno Januar 15, 2009 totalno v k.... ceste. :headbang: :headbang:
osa rider Objavljeno Januar 15, 2009 Opozori Objavljeno Januar 15, 2009 dons dost tega . . . . . :headbang:
osa rider Objavljeno Januar 15, 2009 Opozori Objavljeno Januar 15, 2009 jebem polcaje :headbang: ob pol 7h zjutri me PEŠ ustavjooo.. :headbang: samo da neki drkajo pa so veseli ku radijo :angry: če bi biu jst pandur bi te skoz ustavlu . . . . :whistle: :naughty: :evilgrin: :P :blush:
YeTika Objavljeno Januar 15, 2009 Opozori Objavljeno Januar 15, 2009 če bi biu jst pandur bi te skoz ustavlu . . . . :whistle: :naughty: :evilgrin: :P :blush: :lol: ne žel si... :evilgrin: k so mi dans pošten dvignli pritisk... :headbang: pa k bi bli samo oni to... je še ena tečka... k ga neki pegla.. nč jasnooo.. . :closedeyes: :unsure:
svarun13 Objavljeno Januar 15, 2009 Opozori Objavljeno Januar 15, 2009 neznanje ljudibutast folk, oziroma neznanje ljudi..
osa rider Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 budilka . . . :headbang: pa tok toplo in luštno je blo spat . . . . . :whistle: :naughty: ;)
YeTika Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 :unsure: kr neki ta naš class... :headbang: :ninja:
Mutika Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 :angry: Dovolj, da odpreš tale forum in takoj nabašeš na komentarje nekoga, ki naj bi bil tu zato, da ravno teh ne bi bilo ...?!?! Kakšna neomejena samovšečnost! Kot da so se vsi na svetu butasti že rodili in ostali takšni for ever ... :slap: ! Očitno je na tem forumu vedno težje dobiti kakšno informacijo na čisto preprost, človeški način. Sploh, če kakšen novinec malce zabluzi ... morski psi se aktivirajo v sekundi. Mater, še nikoli nisem bila v družbi tolikih možganskih trustov! Uwwaaaaauuu!
osa rider Objavljeno Januar 17, 2009 Opozori Objavljeno Januar 17, 2009 :lol: ne žel si... :evilgrin: k so mi dans pošten dvignli pritisk... :headbang: pa k bi bli samo oni to... je še ena tečka... k ga neki pegla.. nč jasnooo.. . :closedeyes: :unsure: hehehehe . . . .sej bi te na lep način zezu . . . tko da nbi niti porajtala . . . :naughty: če ti pr tvoji tečki ni kej jasn . . . ti nemormo prou nč pomagat! :whistle:
hrčo Objavljeno Januar 18, 2009 Opozori Objavljeno Januar 18, 2009 Za spremembo še nič ... ravno nasprotno.
tadejz Objavljeno Januar 18, 2009 Opozori Objavljeno Januar 18, 2009 preveč dela za ta kl.... faks !!!!!!!!!!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se