SharpNinja Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 Se sama seb še zmer čudm, d me ni :hmm:
ciciban Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 Sosed navija balkan muziko in zraven še "prepeva", no ja ubistvu bolj kruli... Mu vrnem v petek :devil:
SharpNinja Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Moja dohtarca k ne ve kaj bi pa mene sprašuje.....dddddd....tko d še zmer vsa poklamfana hodm okol :headbang: :headbang:
Andrejaa Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Ma ddžž!!!! :( Paaa HALO kje si že vidu to?? :? :cry:
SharpNinja Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 En idiot....me kr strese k sm pomislm d mora kj tazga lazt po svetu :SS
hrčo Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Pondelk, vreme, modrostni zob, zatečena bezgavka, popoldan predavanja :BUA:
osa rider Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 budilka . . . :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
SharpNinja Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 D me sil na kihanje.....damn je to zdj problem :headbang:
SharpNinja Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Nikakor se ga človk ne more znebit, kamr pogledaš povsod se vlač in me spravla v slabo voljo :angry:
ciciban Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Nikakor se ga človk ne more znebit, kamr pogledaš povsod se vlač in me spravla v slabo voljo :angry: Dal to skoz glihkar... zbrišeš slike, vržeš stran par stvari, greš mal ven s starimi kolegi in počneš kar prej nisi. BTW: temu stadiju pravi ena kolegica fukotožnost :lol1: in ja mine po kakem tednu :yea2: Ajde zdej pa nehi jamrat pa marš na eno :beer2:
SharpNinja Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Dal to skoz glihkar... zbrišeš slike, vržeš stran par stvari, greš mal ven s starimi kolegi in počneš kar prej nisi. BTW: temu stadiju pravi ena kolegica fukotožnost :lol1: in ja mine po kakem tednu :yea2: Ajde zdej pa nehi jamrat pa marš na eno :beer2: Hehe, sj sm nardila to, temeljito spomladansko čiščenje vsega okuženga....velik se je te navlake nabral v tem cajtu ja :grim ....tko d če ma rok trajanja en tedn pol je res v zadnjih vzdihljajih :OK: ....
ciciban Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Zdravila :drunk: pa le jeml redno, če ne zna bit hudič.
Irencko Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 zmer k bi lh spala me zbudijo... jao in telefon...
SharpNinja Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 Brzina dela v našem preljubem zdravstvu :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se