Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
kaj je pa blo? :?

Kreš bum bang.... :glare:

Objavljeno

Pri meni je blo pa sam bum, pol sm pa en čas gledu pa poslušu. bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, pa še enkrat bum :cry: Samo ni tako hudo. Drugače pa danes... na lubica :headbang: :wacko:

Objavljeno

:cry:

Objavljeno

poznam občutek, sm tud že dva razbiu :friend1:

Objavljeno

dež :headbang: finance :headbang: šiht :headbang: zob :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :cry:

Objavljeno
dež :headbang: finance :headbang: šiht :headbang: zob :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :cry:

Na motor se vsedzafrkavat pa boš na te stvari pozabu ...(vsaj za neki časa)....bolš k' pa,da te še začne glava :whistle:

Za dežjem vedno posije sonce. B)

Finance se tud bojo uredile :naughty:

Šiht saj ne delaš 24 ur....potrp :worship:

Zob,en štamprlček na zob,da ga omamiš :evilgrin:

Objavljeno
Šiht saj ne delaš 24 ur....potrp :worship:

ja sej to k nikjer ne delam!!! in me posledično tut finance jebajo... edn mi oblubla da bom kombija vozu... še nič...

Objavljeno

a danes?? :huh: :huh: :huh: ......ja ko bi blo sam en dan.....a kaj?? :unsure: kje bi začela...vse po vrst....selitev....domači...pa miljon drugih stvari :( :( še dobr da grem mal od doma(če se bom lahk kj sprostila) :unsure: upam da bo pogovor ob gibanici pomagal , če ne se mi lahk sam še strga :( :unsure: :wacko:

Objavljeno

ena kufola me nategnala k star ajmer :angry:

Objavljeno

To da so mi pofukani šiptarji ubil kolega :(

Objavljeno

kdaj?kje? kako? :cry: :cry:

Objavljeno
To da so mi pofukani šiptarji ubil kolega :(

Jest se s tem nebi glih hvalu... :krneki:

Objavljeno

Fotr mi mori non stop...pa še noče dt 0 zrawn za nov motor....

Objavljeno

Premalo laškega v hladilniku.

Objavljeno
Jest se s tem nebi glih hvalu... :krneki:

Kdo se pa hval s tem oz. kaj se je tuki sploh za hvalt??? Mislm a si ti normal- dej mal pomisl predn take bedarije pišeš

Objavljeno

Razčaru eno zlo v redu osebo...

Objavljeno
Razčaru eno zlo v redu osebo...

Verjamem , tako kot pišeš, bog vedi kaj je razumela.Nč bat, drugič boljše.

Objavljeno

težko jutro, slabo vreme

Objavljeno

Vremenska napoved.

Objavljeno

dns sm mela šiht popoldne in sm mislna da bom lahko drnjohala do 12 ali 13, pa sm že ob 8 kolovratla naokol ker je pr sosedovih na vse knofe (beri na ves gobec) en kurac s kopačem s pikhamerjem nabijou.... sm mislna da sm že na fronti

Objavljeno

slabo vreme

Objavljeno

Zjutrej mi avto ni hotu vžgat, pa še dež pada :angry:

Objavljeno

slabo vreme

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!