Irencko Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 sm zvedla d jutr delam... no tok o tem d sm frej za ta tedn... juf dobr d saj sm zutrej, d bo lh kej motorčkanja popoudne vsejen :worship:
OSSA Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Prazen akumulator....avto pa včeraj od štromarja
SharpNinja Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Pa to človk ne more vrjet....kake imbecilne budale delajo v naših zavodih .....a je res tk hudičev težko odpret zakon pa prebrat kwa piše not, ne d jim morm jz razlagat kwa je njihovo delo ...
ciciban Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Prazen akumulator....avto pa včeraj od štromarja Eh kaj češ... sej je sam pleh. Sej je mene tut neki zezu dons
Sanda7 Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 ocena pri plači,...zgleda da res če nis ritoliznik se sam pod nosom ubrišeš nobene pravice.....
SharpNinja Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 Sm že misla nau nč, pa je....butast komp, tk je to če poslušaš nesposobne pa kupš rablenga
ZD€N€ Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 Ko berem, da gredo s 1. majem (dan delovnih ljudi) zopet trošarine gor. bemti tako državo Namesto, da bi nafto malce pocenili, ( predlagal Ivo Boscarol), pa bi samo na Vrtojbi vsak dan natankali 500 tovornjakov in bi se resnično v državno blagajno mesečno nateklo ogromno €, sedaj pa vsi kamijonđije raje tankajo v Italiji, če je tam ceneje. Pa saj to nemore biti res PA JEEEEE...... Takih proračunskih lukenj je še ogromno; npr. igralnice (kadilski zakon ),............
Gasperr Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 da smo mogli gledat neki najbol bv u sql...pa čico smo skor..nbom reku ka
SharpNinja Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 naročila a la last minute....tega pa res ne maram k mi cel urnik podre
XTR Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 Najlepši podaljšan vikend v tem letu, do sedaj, men pa kljuse odpove.... . Pa to ni možno. @bladzo bi mi spet reku "Honda"
SharpNinja Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 Najlepši podaljšan vikend v tem letu, do sedaj, men pa kljuse odpove.... . Pa to ni možno. @bladzo bi mi spet reku "Honda" Sj če bi rad kj na žegn pelu mam jz enga , pa ubijemo dve muhi na en mah, ti se boš pelu (sicer ne z motorjem ....Honda pa to :worship: ), moj bo pa požegnan :naughty:
XTR Objavljeno April 11, 2009 Opozori Objavljeno April 11, 2009 (popravljeno) Sj če bi rad kj na žegn pelu mam jz enga , pa ubijemo dve muhi na en mah, ti se boš pelu (sicer ne z motorjem ....Honda pa to :worship: ), moj bo pa požegnan :naughty: Ma ne gre se za žegn, tist bom že brez motorja pršu , samo plane mi je pa čist podrlo. . Fora glede honde je iz maks-jeve delavnice, ko mu varadero ni vžgal s prve, pol pa še men ne :lol1:. Spet akumulator fuč, pa smo ga malo na kamjončku danes okrog vozil P.S.: Suzuki me ne mot nč, bo treba Hondo zamenat za Suzuki-ja, pol bo pa bolš Popravljeno April 11, 2009. Popravil XTR
SharpNinja Objavljeno April 12, 2009 Opozori Objavljeno April 12, 2009 Ma ne gre se za žegn, tist bom že brez motorja pršu , samo plane mi je pa čist podrlo. . Fora glede honde je iz maks-jeve delavnice, ko mu varadero ni vžgal s prve, pol pa še men ne :lol1: . Spet akumulator fuč, pa smo ga malo na kamjončku danes okrog vozil P.S.: Suzuki me ne mot nč, bo treba Hondo zamenat za Suzuki-ja, pol bo pa bolš Ja sj če maš kluče požegnane je tud dost, sm glej d boš tud rezervnga vzel .....bo mogoče pol bl motor vžigal haha ......a d te cucuki ne mot, a bi menu.....lohk tkoj zdle prec, tko k prtičke haha :lol1: , k jz bi pa dala cucukija za perutničke...
bikez Objavljeno April 12, 2009 Opozori Objavljeno April 12, 2009 Dva bedaka na kočevki po nasprotnem pasu proti meni. Prvi na BMW-ju je še kr solidn odpeljal (se zgodi), drugem pa zdej povem, če se mi javi, da mu lastnoročno odprem glavo in geštel motorja na pol prežagam z freksrco .
SharpNinja Objavljeno April 13, 2009 Opozori Objavljeno April 13, 2009 Mal me tole brnenje nervira, ampak čepki so zakon
Ninjaraider Objavljeno April 13, 2009 Opozori Objavljeno April 13, 2009 Neutemeljene izjave nekaterih ljudi
Gasperr Objavljeno April 13, 2009 Opozori Objavljeno April 13, 2009 kako nekateri vzgajajo otroke... ..star sm 14 pa vem da to ni prav...jaooo..sj mi nebi blo tk hudo če nebi bil to moj stric
SharpNinja Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Ne vem zakaj si mora mačka lih mojo omaro za gnezdišče zbrat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se