rdeci_vragec Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 K so naši zjutri centralno sklučl k so šli od doma, kwa jz nj pa zmrznem al kako Najbrž so ti hoteli povedat, da kej po hiši naredi, da te ne bo zeblo... Drugače pa je ob pečici najbrž toplo... :naughty:
rdeci_vragec Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Mene pa že ves teden v slabo voljo spravljajo vremenske napovedi za naslednji teden Glih tisti teden, ko si vzamem fraj, da bi kam odpotoval ga more sračkat?
snoopy Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 neusklajenost med dohtrji in komisijo...o slednji pa-bolš da ne govorim
katjaaa Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 ni kolesa, ni zdej že res povsod težim s tem, da so mi ga ukradli, ampak kaj pa naj drugega
KawasakiGirl Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 moje ne-znanje nemščine :krneki: :unsure: se bo treba še fejst učit
KawasakiGirl Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 No zej sem pa še vreme za 27ga gledala Zrihtam si frej, da bom lahk šla končno na en blagoslov z mojmu motorjm, pa se fajn mela pa tko naprej, zej pa piše da bo dež :closedeyes:
SharpNinja Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Najbrž so ti hoteli povedat, da kej po hiši naredi, da te ne bo zeblo... Drugače pa je ob pečici najbrž toplo... :naughty: Tud če so jih nism razumela kaj so hotl povedat ....ja, dobr d jo mam, za kazn bodo mogl piškote jest :evilgrin: neusklajenost med dohtrji in komisijo...o slednji pa-bolš da ne govorim Pomaga, če jih ornk nažviniš.....oboje , d nis sm ti slabe volje, je treba delit kaj je lepšga kt čist mokr in blatn pes, ki zdrvi po štengah skoz do prvega štuka
vapotek Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 kaj je lepšga kt čist mokr in blatn pes, ki zdrvi po štengah skoz do prvega štuka 2 psa? :?
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 kaj je lepšga kt čist mokr in blatn pes, ki zdrvi po štengah skoz do prvega štuka upam, da ne to, da sharpninja zravn fuxne po štengah kolkr je douga pa široka? :unsure:
SharpNinja Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 D morm pr 20+ zuni, pečt krofe.....sj ne d ne packam rada po kuhni, sm cvret krofe sred pomladi je pa mal huda :glare:
PiaggioNRGPower Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Da jutri pišem kemijo me je že danes raz.....o.
Andrejaa Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 K ni blu mojga krofaaaaa zjutreeejjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SharpNinja Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 D me zbudi telefon in mi tip mori, če bi spešl izdajo biblije kupla .....pa stojalo dobiš zravn wauuuu .......dobr d je blo prek telefona :evilgrin:
KUK679 Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Ker mi je avtomatik crknil,pa nimam nadomestnega dela!pa še do ušes sem zašmiran kr šraufam raketo! porkamadona!!!a lahko to rečem tukaj? :hmm:
bikez Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Laboratorijske vaje moram do jutr narest
paris2 Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Mi lahk kdo razloži kva pomen da bo vreme "zmerno do pretežno oblačno" wtf? Kolk bo to oblačno čist al mal al kva? Bo mal oblakol in neki sonca al bo čist oblačno in da bo dež tko k dans???
SharpNinja Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Mi lahk kdo razloži kva pomen da bo vreme "zmerno do pretežno oblačno" wtf? Kolk bo to oblačno čist al mal al kva? Bo mal oblakol in neki sonca al bo čist oblačno in da bo dež tko k dans??? Dž bo, morbit mal mn k dns, sm bo :grim , k zmer morš bit prpravlen na najslabš varianto in nis pol nkol razočaran....NNNSP....nič nas ne sme presenetiti pa te fore Ob živce me je spravla moja taleva noga.....k je lih tiste pol milimetra več kt tadesna d mi niso bli uni kjut čevlčki prov
riderrgirl Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Laboratorijske vaje moram do jutr narest Kakšne zvarke ti to delaš...? :krneki: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se