riderrgirl Objavljeno Junij 1, 2009 Opozori Objavljeno Junij 1, 2009 Model,ki se je zjutraj s svojim Cliom nateral ko da sam na tem svetu... :glare: :angry: pol pa tiši tisto svojo bogo kišto ,da maš občutek da se bo razletu..... :blink: :yawn:
SharpNinja Objavljeno Junij 1, 2009 Opozori Objavljeno Junij 1, 2009 Pa lih dns se morjo modri angeli ful angažirat ....niceeee....not. :glare:
SharpNinja Objavljeno Junij 1, 2009 Opozori Objavljeno Junij 1, 2009 Opral me je in to že čist na štartu...grrrr :angry:
SharpNinja Objavljeno Junij 1, 2009 Opozori Objavljeno Junij 1, 2009 taprav blagoslov :naughty: Aha, do kože ....jutr bomo pa kihal pa smrkal, sm je vredn :grim
Tomozuki Objavljeno Junij 1, 2009 Opozori Objavljeno Junij 1, 2009 GM propada... Verjetno zaradi slabega vodstva. Škoda je dobrih firm kot so Pontiac, Chrysler itd. Jih bom pogrešal in se spominjal Knight Riderja...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 1, 2009 Opozori Objavljeno Junij 1, 2009 GM propada... Verjetno zaradi slabega vodstva. Škoda je dobrih firm kot so Pontiac, Chrysler itd. Jih bom pogrešal in se spominjal Knight Riderja... Chrysler ostaja. Pontiac bodo pa res skenslali ...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 2, 2009 Opozori Objavljeno Junij 2, 2009 K sm vidla, kok se je ena oseba spremenila, me je kr na rit vrgl... prov v slabo volo me je spravl, k je bil tak fajn fant... no upam, da mu bo bolš, k si zasluž
ProdriveR Objavljeno Junij 3, 2009 Opozori Objavljeno Junij 3, 2009 To,da bi se mogu ucit za en izpit + to,da sem vidu da je spet cel vikend v kurcu,kar se vremena tice + to,da zadne case nimam nobenga casa,da bi se z motorjem vozu
SharpNinja Objavljeno Junij 3, 2009 Opozori Objavljeno Junij 3, 2009 Ena krava od Passata direkt pred garažnimi vrati, d ne morm vn :angry:
PiaggioNRGPower Objavljeno Junij 4, 2009 Opozori Objavljeno Junij 4, 2009 Neka glupa kontrolka pri mat
SharpNinja Objavljeno Junij 4, 2009 Opozori Objavljeno Junij 4, 2009 Tk sm neki čudn zmatrana....bljaaaak :angry:
Sanda7 Objavljeno Junij 4, 2009 Opozori Objavljeno Junij 4, 2009 dejstvo da se bom mogla borit za koriščenje dopusta in ur
Sanda7 Objavljeno Junij 4, 2009 Opozori Objavljeno Junij 4, 2009 čist bedno popoldne,celo ne vem kaj bi sama s sabo
KawasakiGirl Objavljeno Junij 5, 2009 Opozori Objavljeno Junij 5, 2009 zjutrej šiht, popoldne fax... u pondlek izpit, pa pojma nimam... aaaaaaaa
Tedybear Objavljeno Junij 5, 2009 Opozori Objavljeno Junij 5, 2009 3 dni dopusta, en kup načrtov z motorjem, na koncu pa takšno kur.evo vreme. hebemumaterpress
Sanda7 Objavljeno Junij 5, 2009 Opozori Objavljeno Junij 5, 2009 uf en sms pz vsebina,...ma sam da se je še kr okej izšlo..pleh se že pokrpa
zmilan Objavljeno Junij 5, 2009 Opozori Objavljeno Junij 5, 2009 Kaj pa n.pr. da je konec delovnega tedna.Najbrže ne bo šlo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se