Mary Objavljeno Julij 15, 2009 Deli Objavljeno Julij 15, 2009 moj sodelavec - cimr. ker mi je reku: tamala. Nej si ego napihuje kako drugace. kok ga bom jutr klicala: tamau. Uh se je zafrknu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 z nogo sem šutnu u pločnik ... HOČM OGRAJE ZA PEŠCE, DA NAUJO ŠUTAL U PLOČNIKE :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
arpi Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 še nič kaj posebnega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 moje finance Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 moje finance tuki pa nis edini :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 Vremenska.....I can feel it in my bones Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 Zaenkrat še nič in upam da do 18:00 tako ostane. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 Me myself and I :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 Hmm, to se ne bo dobr končal :grrr . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mic0 Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 dns pa prow nč, sm cew dan dobre dobre volje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 kwa mislite??? ja budilka . . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 kwa mislite??? ja budilka . . . . . mene tud :krneki: pa še tak lep sončk je jz pa brez motorja... ehh, prov moraaa se je vozit z avto v službo na tako lepo jutro :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 Oh spet pondelk :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 k tok časa iščem temo za kufe spit :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 Spet isto - Zaenkrat še nič in upam da do 18:00 tako ostane. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
v3sn4 Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 ze cel vikend...policaji hudicevi pa njihova norma :wacko: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
arpi Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 usran motor, no ja je blo mal deža v soboto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 Spet isto - Zaenkrat še nič in upam da do 18:00 tako ostane. A pol po 18.00 te pa lahko jezijo usran motor, no ja je blo mal deža v soboto Tut mene čaka pucanje motorja... najslabš je kombinezon pucat :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 k tok časa iščem temo za kufe spit :evilgrin: Luč prižgi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 danc? nč :grrr včer? k lahk u sekund rata največ beda za čist BZ. Mau nerazumevanja z ene strani, pa še mau z druge pa dodamo še skupno trmo in smo.....tam kjer nimamo kej delat :glare: oz edinu kar mamo delat so napake Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 mene pa dons in že tud par prejšnjih dni spravljata v slabo voljo koleno in sonce.koleno zato ker ne uboga(je rekla dohtarca de še vsaj 3 tedne) sonce pa zato ,ker tko lepo sije pa zarad kolena ne morm na motor.za znoret , vam pravm. tko de ne se sekirat dokler ste zdravi in na motorju, pa še kak kilometer in rajdo naredte za nas,ki tega ne mormo, boste vidl kako srečni in lepi boste zvečer legl u posteljo. prijazen asfalt vam želi kriplček izza kompa! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 Frend gor, frend dol...enih stvari se pač preprostu ne počne če maš kej logike pa spoštvajna :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
arpi Objavljeno Julij 23, 2009 Deli Objavljeno Julij 23, 2009 kofe mi je prepozno prnesla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 komentar... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se