ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 :love1: :closedeyes: tudi to še bo - upam
Sparx Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 :friend1: :closedeyes: tudi to še bo - upam
sjeng Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 :closedeyes: tudi to še bo - upam Ma ne nosi decov v bajto, je še hujše ko pes in maček.Teži non stop, lenari in smrči pa še veliko bolj smrdi od obeh skup.
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ma ne nosi decov v bajto, je še hujše ko pes in maček.Teži non stop, lenari in smrči pa še veliko bolj smrdi od obeh skup. Ga bom pa skopala, spat tako ne bo imel časa, s tem ga bom pa tudi utišala :evilgrin: P.S.: A to si sebe opisal? :whistle:
sjeng Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ga bom pa skopala, spat tako ne bo imel časa, s tem ga bom pa tudi utišala :evilgrin: P.S.: A to si sebe opisal? :whistle: Če ga boš skopala se bo itak takoj umazal, če je pravi ded bo pa on tebe utišal ne ti njega ;). Opis popolnoma ustreza meni :naughty:
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Če ga boš skopala se bo itak takoj umazal, če je pravi ded bo pa on tebe utišal ne ti njega ;).Opis popolnoma ustreza meni :naughty: :grrr Ne bom, moja postelja je vedno čista O:-) Če pozanš pravi način za utišat pa je lahko še taki moški, ga bo že utišal :whistle: Se mi je zdelo :krneki:
sjeng Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 :grrr Ne bom, moja postelja je vedno čista O:-) Če pozanš pravi način za utišat pa je lahko še taki moški, ga bo že utišal :whistle: Se mi je zdelo :krneki: Gay-ja lahk utišaš ne pa pravega deda(pravi ded tebe utiša), ok nazaj na temo....... jst sm slabe volje ker bom jutr mogu cel dan švicat
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Gay-ja lahk utišaš ne pa pravega deda(pravi ded tebe utiša), ok nazaj na temo....... jst sm slabe volje ker bom jutr mogu cel dan švicat Eno flašo piva bi dobil, pa bi kaj hitro utihnil in jo pridno dudal :whistle:
sjeng Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Eno flašo piva bi dobil, pa bi kaj hitro utihnil in jo pridno dudal :whistle: Ma ne pijem jest dosti (sam pššššt nobenmu povedat da ne zgubim statusa ornk deca), tko na ta način ne bo šlo
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ma ne pijem jest dosti (sam pššššt nobenmu povedat da ne zgubim statusa ornk deca), tko na ta način ne bo šlo Kaj se vsi tolk bojite za ta status? :hmm:
sjeng Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Kaj se vsi tolk bojite za ta status? :hmm: Ker če ga ne bi blo, bi bli babe
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ker če ga ne bi blo, bi bli babe To je samo v vaši glavi :doze:
sjeng Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 To je samo v vaši glavi :doze: tudi v vaši, samo se skriva v podzavesti pa se ne zavedate tega ;)
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 tudi v vaši, samo se skriva v podzavesti pa se ne zavedate tega ;) Delno se ne strinjam, malo imaš pa mogoče prav :)
sjeng Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Delno se ne strinjam, malo imaš pa mogoče prav :) Še kake tri leta praktičnih izkušenj in tale malo se bo spremenil v povsem. :whistle:
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 (popravljeno) Še kake tri leta praktičnih izkušenj in tale malo se bo spremenil v povsem. :whistle: Niet :grrr No, naj pa poudarim, da copata tudi ne sme bit :krneki: Popravljeno Julij 6, 2007. Popravil ShadoW88
sjeng Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Narobe si me zastopila, hotel sem ti povedati, da se boš kasneje še bolj zavedala tega da mora bit dec dec in se boš popolnoma strinjala z mano
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Narobe si me zastopila, hotel sem ti povedati, da se boš kasneje še bolj zavedala tega da mora bit dec dec in se boš popolnoma strinjala z mano Se strinjam že sedaj.. Dec mora bit dec.. Do določene meje..
Schmid87 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 to da sem bovn že 2 dni.. kar pomeni.. nič motorja :glare:
metuljcica46 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 dan se je že začel slabo....in se bo tako zgleda tudi končal... :closedeyes: kot da bi me pekla vest zaradi nečesa.....pa me sploh nima za kej, sej nism nč napačnega nardila :unsure: najbrž zaradi razočaranja ter žalosti :wacko: :hmm: :(
GREY WOLF Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 dan se je že začel slabo....in se bo tako zgleda tudi končal... :closedeyes: kot da bi me pekla vest zaradi nečesa.....pa me sploh nima za kej, sej nism nč napačnega nardila :unsure: najbrž zaradi razočaranja ter žalosti :wacko: :hmm: :( Ti že veš. :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ti že veš. :whistle: sj k ne vem :unsure: :unsure: sam predvidevam, k se res nenavadno počutm.....hm.... :unsure:
sayo Objavljeno Julij 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ena zafnana in vedno zehava punca :SS
GREY WOLF Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Vedno vsak vikend, NO PARK plac.Pa jugo je mal morje preveč razgibal za lepo plavanje.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se