Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Budilka,k sm mogu zobarju glare.gif

Objavljeno

Zbujanje vsake par ur, pol pa nazaj ne zaspat.....kok to sovražm, k sm pol k cunja:glare:

Objavljeno

jebeš tako službo... tud 5k € ni vredna, če ne morem vsaj 4 ure na MS-ju viset :angry:

Objavljeno

A se je tok težko roka držat? Nasankamo pa drugi :headbang:

Objavljeno

Program za spanje ne dela :glare:

Objavljeno

časopisi...niti eden ni hotu normaln u kaslc

Objavljeno

Šnoblam k sm ob večer razvajanja whistle.gif

Objavljeno

nič...grrr.gif

Objavljeno

Nekdo ne pospravla stvari za sabo, tanarbl prpravno jih je pustit na štengah, d se še kdo ubije lohk :slap:

Objavljeno

grahki... :whistle:

Objavljeno

Avto neregistriran, motor za na servis...a zdj bm pa še brez skuterja???? aaaaaaaa spraznen akomulatoorrrrr headbang.gifheadbang.gif očitn bom danc sam u idrji...trance_19_hmm.gif

Objavljeno

skoraj še en cel lubi teden je do mojega dopusta!:unsure: :unsure: :unsure:

a lahko kar čas naprej zvrtim? :rolleyes:

Objavljeno

D mi mati zvečer fliknejo podkapo v pralni stroj in je zjutri sevede mokra:glare:.....ampk smo rešil zadevšno:grim

Objavljeno

D mi mati zvečer fliknejo podkapo v pralni stroj in je zjutri sevede mokra:glare:.....ampk smo rešil zadevšno:grim

a s fenom? :naughty:

Objavljeno

a s fenom? :naughty:

Ja glih laufam še ne tok hit, d bi par krogov z njo v rok nardila pa bi se posušila od pihanja ;)..... sm vedla d bo fen enkrat prov pršu :grim

Objavljeno

Ja glih laufam še ne tok hit, d bi par krogov z njo v rok nardila pa bi se posušila od pihanja ;)..... sm vedla d bo fen enkrat prov pršu :grim

lahk se pa pr meni ustaviš, pa ti js mojo posodim... nič bat, je čista, še ni bla v prometu :closedeyes: :blink: :doze:

Objavljeno

herpes :cry: .. sj mi je prav, kaj pa rinem gobec povsod :trance_33_sleep:

Objavljeno

herpes trance_13_cry.gif .. sj mi je prav, kaj pa rinem gobec povsod trance_33_sleep.gif

drugič prej orng plun, de boš orng razkužuwhistle.gif

Objavljeno

Tale lustr sred sobe, je čist prenizk, al sm pa jz prevelka....auuuč:glare:

Objavljeno

Konc dneva, glih začneš uživat pa se konča:cry:

Objavljeno

K sm zgubla objemko za auspuh unsure.gif pa k nism mogla že včer pelat plavuše na servis headbang.gif

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!