rdeci_vragec Objavljeno September 2, 2009 Opozori Objavljeno September 2, 2009 delo, delo, delo, delo...:wacko:
Andrejaa Objavljeno September 2, 2009 Opozori Objavljeno September 2, 2009 Ena mati na treningu!!!!! K sploh ni mulc pr men u skupin pa se pa dere name..ka sm ji jst kriva če po enm letu ne ve kk se od mulca skupina imenuje!! pa ne zna urnikov brat! presneta babnca frigidna d se tud umer človk ne more preoblečt v garderob
juree Objavljeno September 2, 2009 Opozori Objavljeno September 2, 2009 Krožnga pa toj to pomoje zagotovljen uspeh:D
MeSkO__ Objavljeno September 2, 2009 Opozori Objavljeno September 2, 2009 Da sn mogo it v šolo po index
maus Objavljeno September 3, 2009 Opozori Objavljeno September 3, 2009 teli novinarji so pa res dosadni danes :glare:
maus Objavljeno September 3, 2009 Opozori Objavljeno September 3, 2009 (popravljeno) še neki me je... teli samolepilni listki... sam za sekundico na mizo glavo odložim ... in jih mam čez cel obraz ... pa hočm brezžično miško, da se mi nau štrafta čez lička in čelo poznala :glare: Popravljeno September 3, 2009. Popravil maus
Klajba Objavljeno September 3, 2009 Opozori Objavljeno September 3, 2009 še neki me je... teli samolepilni listki... sam za sekundico na mizo glavo odložim ... in jih mam čez cel obraz ... pa hočm brezžično miško, da se mi nau štrafta čez lička in čelo poznala Ne spat v službi
SharpNinja Objavljeno September 3, 2009 Opozori Objavljeno September 3, 2009 Budilka ob 5ih zjutri.....zakaj je blo tega treba sploh :glare:
Klajba Objavljeno September 4, 2009 Opozori Objavljeno September 4, 2009 Razplet preteklih dogodkov, pa dež, pa roka
SharpNinja Objavljeno September 4, 2009 Opozori Objavljeno September 4, 2009 D k se najbl mudi se zmer najde kak idiot, k se na 90 omejitvi fura max 40, mem pa nikakor, k je promet
riderrgirl Objavljeno September 4, 2009 Opozori Objavljeno September 4, 2009 tale žalostn vreme zuni...
igralec Objavljeno September 4, 2009 Opozori Objavljeno September 4, 2009 1,5h čakanja na bus v jaršah, ki je na koncu prišel čist nabit :krneki:
Irencko Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 kuj ab 6-ih zutrej sodelouka, ma preko ceuga dneva sva ž kravce skupi pasle bajkr88 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se